- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
Evet bayağı bir çalışıyorsun birebir şahidim
Hehehe evet aynen öyle :) 1er cümle işimi gördü dün, iyi ki uğraşmadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bayağı bir çalışıyorsun birebir şahidim
Bende bezdum da bezdum :)
iyi bişeyler olsun artık
Hehehe evet aynen öyle :) 1er cümle işimi gördü dün, iyi ki uğraşmadık
dimi ama ben sana dediydim yeterli olar diye:126: sevindim kazasız belasız atlattığına
izninizle ben de saçmalamak istiyorum : ))
Cif ne güzel bir temizlik maddesi, valla kullandıkça kullanasım geliyor, böyle pırıl pırıl yapıyor ya her şeyi, bayılıyorum bu ürüne :))
Konunun en güzel ve en temiz saçmalığı buydu benceeelimonnnlu limonnluuu oohhhh misss
Bende bezdum da bezdum :)
iyi bişeyler olsun artık
Valla aynen. Bir de çakallık yapıp türkçelerini bulmaya çalıştım. Ona harcadığım vakitle tüm çevirileri bitirirdim herhalde
ben çamaşırsuyu katlılı olana bayılıyorum : )) ellerim de sayesinde zımpara gibi : ))
Ne oldu ki
Nedu derdun söyleee hemencecik çare bulalım aaaaa lütfen
iş bulmak çalışmak istiyorum onun dışında aşk hayatım ya devam etsin ya bitsin bir sonuca varsın istiyorum.. ve bu en çok yıpratan şey aslında.. bunu halletsem enerjimi diğer sorunlarımı çözmeyede verebilicem..
get the earrings in the ear o zamankaçıncı sınıf?
yurtdışına ne zaman gidicen yaparsın bi dünya turu artık o kadar çeviri yaptın hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal dimi amaBencede olsun :) 3. sınıfım. Çoğu gitti azı kaldı.
hımmmm iş bulunur o konuda fazla sıkıntıya girme aşk hayatına gelince bak o kötü işte ya beyazdır ya siyah gri oldumu dengeler alt üst ama bu durumda önce işe odaklan derim ben çünkülüm işsiz boş boş durunca insan kafasında kurarda kurar öyle yerlere götürürki sonra bakar ben nerdeyim...
di mi.. bende günün önemli bir kısmında bizi ve sorunlarımızı düşündüğümden kendime çok kızıyorum.. ayrıca başıma da inceden ağrılar giriyor.. birde şöyle bir durum var biz kavgalıyız diyelim bu adamla aradan birkaç gün geçince baş ağrısı falan kalmıyor.. ama barışınca ilk günden sonra baş ağrısı eksik olmuyor.. bilmem anlatabildim mi
iş hemen bulamicam sanırım ders çalışmak istiyorum ama başlayamıyorum bir türlü o kadarda uğraştım 2. üni. için birde..
baş ağrları varsa durum değişirfazlada yorum yapamiyyiciiimm anlamışsındır beni diye umuyorum 2. üni. varsa otur ders çalış başkada bişey düşünme
ne demişim ben öyle baş ağrısı derken bende migren var ve strese bağlı oluyor canım yanlış anlaşılmalara mahal vermişim yani küsken onunla mesajlaşmadığımızda, konuşmadığımızda ağrı azalıyor anlamında demiştim.. ama tam 1 gündür kendimi tutuyorum aramıyorum önceden olsa şimdiye çoktaan mesaj yağmuruna tutmuştum.. bi çalışmaya başlasam gerisi gelecek işte bakalım
ee bende stres yönünü anlamıştım zaten 1 gündür neden tutuyosun kendini belliki daha fazla tutamıcan
yok yok tutucam kendime söz verdim..