Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah.düşündüğün kadar çıkar kumbiriğinden
ya demek öyle chess.tmm o zaman bende şu an itibariyle sizin kişiliğinize bürünmüş olarak konuşuyorum.
itiraf ediyorum.manikürüm bozulmasın diye hizmetçilerime yazdırıyorum.ve yorulmayım diye de buraya yazılanları ben söylemiyorum.düşüncelerimi otomatik olarak hizmetççilerin beyinlerine gönderiorm.hıı bu arada hiçmetçiler robot.param varya hani bnm yaptırdım ben yurt dışında ne me lazım canlı hizmetçi paralarımı fln çalar dimi?
istersen yardım edeym kararına dur danışmanımın nosunu vereym arayıp sorarsın yardımcı olur.ama dur dur sen arama çaldır o arar seni dimi?
nasıl siz olabilmişmiyim?
söylediklerinde haklısın cnm ülkemizde kuru ekmeğe muhtaç olanlar var biliyorum ve ben bunu engellemeye de çalışıyorum.en azından çevremde gördüklerim ve tanımadıkalrım önemi yok.ama bn şunu anlatmak istiyorum .yolda birini göördünüz mesela zengin olduğu anlaşılıo.hemen şu konuşmayı yapmanızı engellemek istiyorum
-baksana bu zengin galiba
-galiba ne demek apaçık belli oluo
-kesin sadece kendine bakan havalının tekidir
-evet ya bir silrnin 2 senede geçineceği parayla bu ayakkabının bi tekini alır ya
vb...
ya hay yüce Rabbim yardım et bana.kendim size söylüyrum sandığınız gibi birir değilim diye sattlerce anlatmaya çalışıyorum yok hayır olmuyor siz yine bildiğinizi okuyosunuz.tmm madem bende sizin gibi düşüneym diorm.sende ztn öyle düşünüosn gibi kastedmeler ya çıldırıormmmmmmmm
ben hiç para biriktiremiyorum hemen giysi alırım alışveriş delisiyim biriktirenler çok imreniyorummm
bende artık bu konuyu kapatıp sizin gibi yaşamak istiyorum.burda yaklaşık 3-4 kişi var bu sitede ki herkesmi böyle düşnüo merak ediorm.o yzden yarını beklicem.tmm bu konuyu kapttık ve sizlern arasına katılmak sitorum.tek isteğim bu.zor bişey mi istiyorum.imkansız mı?
hayır bailes bu yollla değil elimden geldiğince yardım ederk insanlara.bunu daha öncede söylemiştim. bu arad mutlulukrecetem ben o mesajda sizin beni düşündüğünüz gibi bende başka birisi olarak yani sizin beni düşündüğünüz tarzda düşünerek öyle söyledim.o şekilde düşünen herkesi bende kınıyorum.ve tm insanları sevip sayıyıorm.kimseyi ayırmadan.tanımasam bile seni de ve sizi de.
fıstıkım ablacımm gelll gelll sende katıl aramıza :hulya:bende aynı senin gibiyim bulduğumla giysi alıyorum ama 1 aydır bulduğumu kumbaraya atıyorum giysiyide eşime aldırıyorumkaydirigubbakcemile3 bu ay bi küçük altın aldım birazda param arttı kumbarada üstünü tamamlayıp yine altın alıcamopuyorumnanaktan
bende artık bu konuyu kapatıp sizin gibi yaşamak istiyorum.burda yaklaşık 3-4 kişi var bu sitede ki herkesmi böyle düşnüo merak ediorm.o yzden yarını beklicem.tmm bu konuyu kapttık ve sizlern arasına katılmak sitorum.tek isteğim bu.zor bişey mi istiyorum.imkansız mı?