Hadi para biriktirmeye başlayalım

istersen yardım edeym kararına dur danışmanımın nosunu vereym arayıp sorarsın yardımcı olur.ama dur dur sen arama çaldır o arar seni dimi?
nasıl siz olabilmişmiyim?

inşallah.düşündüğün kadar çıkar kumbiriğinden
ya demek öyle chess.tmm o zaman bende şu an itibariyle sizin kişiliğinize bürünmüş olarak konuşuyorum.
itiraf ediyorum.manikürüm bozulmasın diye hizmetçilerime yazdırıyorum.ve yorulmayım diye de buraya yazılanları ben söylemiyorum.düşüncelerimi otomatik olarak hizmetççilerin beyinlerine gönderiorm.hıı bu arada hiçmetçiler robot.param varya hani bnm yaptırdım ben yurt dışında ne me lazım canlı hizmetçi paralarımı fln çalar dimi?

o kadar paran varsa burda niye zaman harcayıpta dalga geçer gibi mal varlığını yazıyosun alla alla şahsen benim o kadar param olsa nette işim ne,kendime eğlenecek başka bişeyler bulurum,sen bence git bi paralarını say anca koyarsın aylık 10bin tl yi kumbaraya:1closedeyes:

Son düzenleme:
ayyyyy ne güzel cümleler kurmuşum kusura bakmayın hanımefendi okuma yazmam zayıftır biraz.kaydirigubbakcemile3

ya hay yüce Rabbim yardım et bana.kendim size söylüyrum sandığınız gibi birir değilim diye sattlerce anlatmaya çalışıyorum yok hayır olmuyor siz yine bildiğinizi okuyosunuz.tmm madem bende sizin gibi düşüneym diorm.sende ztn öyle düşünüosn gibi kastedmeler ya çıldırıormmmmmmmm

istersen yardım edeym kararına dur danışmanımın nosunu vereym arayıp sorarsın yardımcı olur.ama dur dur sen arama çaldır o arar seni dimi?
nasıl siz olabilmişmiyim?

Cok ayip ediyorsunuz, milleti böyle asagilamaya hakkiniz yok.

Ne demistim ben, saygi parayla satin alinmiyor dimi..

Sizden tek ricam bu konu artik kapansin, para biriktirmenize gerek yok bunu yeterince anladik. Paranizla basbasa kalin, mutluluklar !

Arkadaslar sizde artik bu konuyu kapatin, arkadasimiza bol harcamalar diliyoruz..

söylediklerinde haklısın cnm ülkemizde kuru ekmeğe muhtaç olanlar var biliyorum ve ben bunu engellemeye de çalışıyorum.en azından çevremde gördüklerim ve tanımadıkalrım önemi yok.ama bn şunu anlatmak istiyorum .yolda birini göördünüz mesela zengin olduğu anlaşılıo.hemen şu konuşmayı yapmanızı engellemek istiyorum
-baksana bu zengin galiba
-galiba ne demek apaçık belli oluo
-kesin sadece kendine bakan havalının tekidir
-evet ya bir silrnin 2 senede geçineceği parayla bu ayakkabının bi tekini alır ya
vb...

peki bunu nasıl engelleyebilirsin bu yolla mı??

ya hay yüce Rabbim yardım et bana.kendim size söylüyrum sandığınız gibi birir değilim diye sattlerce anlatmaya çalışıyorum yok hayır olmuyor siz yine bildiğinizi okuyosunuz.tmm madem bende sizin gibi düşüneym diorm.sende ztn öyle düşünüosn gibi kastedmeler ya çıldırıormmmmmmmm

gulucuk30
lütfen konuyu kapatalım sende kendi anlatmaya uğraşma cnm bizim gibi düşünmeyede zorlama tmm iyi geceler

hayır bailes bu yollla değil elimden geldiğince yardım ederk insanlara.bunu daha öncede söylemiştim. bu arad mutlulukrecetem ben o mesajda sizin beni düşündüğünüz gibi bende başka birisi olarak yani sizin beni düşündüğünüz tarzda düşünerek öyle söyledim.o şekilde düşünen herkesi bende kınıyorum.ve tm insanları sevip sayıyıorm.kimseyi ayırmadan.tanımasam bile seni de ve sizi de.

ben hiç para biriktiremiyorum hemen giysi alırım alışveriş delisiyim biriktirenler çok imreniyorummm

fıstıkım ablacımm gelll gelll sende katıl aramıza :hulya:bende aynı senin gibiyim bulduğumla giysi alıyorum ama 1 aydır bulduğumu kumbaraya atıyorum giysiyide eşime aldırıyorumkaydirigubbakcemile3 bu ay bi küçük altın aldım birazda param arttı kumbarada üstünü tamamlayıp yine altın alıcamopuyorumnanaktan

bende artık bu konuyu kapatıp sizin gibi yaşamak istiyorum.burda yaklaşık 3-4 kişi var bu sitede ki herkesmi böyle düşnüo merak ediorm.o yzden yarını beklicem.tmm bu konuyu kapttık ve sizlern arasına katılmak sitorum.tek isteğim bu.zor bişey mi istiyorum.imkansız mı?

vay be 15 20 bin tl kazanıyor tr de profösörler keşke inşallah o günleride görürüz
benimde en büyük hayalim bu

bende artık bu konuyu kapatıp sizin gibi yaşamak istiyorum.burda yaklaşık 3-4 kişi var bu sitede ki herkesmi böyle düşnüo merak ediorm.o yzden yarını beklicem.tmm bu konuyu kapttık ve sizlern arasına katılmak sitorum.tek isteğim bu.zor bişey mi istiyorum.imkansız mı?

mal varlığınızı açıklamadan bunu daha iyi test edebilirdiniz ama sanıyorum ki çok geç

ii geceler kızlar herkese iyi para biriktirmeler :1hug:

hayır bailes bu yollla değil elimden geldiğince yardım ederk insanlara.bunu daha öncede söylemiştim. bu arad mutlulukrecetem ben o mesajda sizin beni düşündüğünüz gibi bende başka birisi olarak yani sizin beni düşündüğünüz tarzda düşünerek öyle söyledim.o şekilde düşünen herkesi bende kınıyorum.ve tm insanları sevip sayıyıorm.kimseyi ayırmadan.tanımasam bile seni de ve sizi de.

Tamam iste canim, bir sorun yok.
Bizim sana tek anlatmak istedigimiz su; madem ki o kadar paran var, bunu buraya yazmana gerek yok. Konunun icerigi, aylik maasimiz yada varligimiz degil..
konumuz: PARA BIRIKTIRMEK...

Eger ki konu "kizlarrrr,ne kadar maas aliyorsunuz", yada "kizlarrrrrrr, nelere sahipsiniz sayin" olsaydi bu mesajin asla ve asla elestirmezdim.

Umarim beni rahatsiz eden konuyu anlatabilmisimdir.

Kimseye kendini anlatmak zorunda degilsin, sen kendini bildikten sonra hic bir sorun yok.

Ha sana inanip inanmamamiz bize kalmis dimi? Bunu asla elestiremezsin...

Sana hayatinda mutluluklar dilerim, para ile her sey satin alinmiyor bunu da unutmaman dilegi ile...

iyi paylasimlar dilerim..

fıstıkım ablacımm gelll gelll sende katıl aramıza :hulya:bende aynı senin gibiyim bulduğumla giysi alıyorum ama 1 aydır bulduğumu kumbaraya atıyorum giysiyide eşime aldırıyorumkaydirigubbakcemile3 bu ay bi küçük altın aldım birazda param arttı kumbarada üstünü tamamlayıp yine altın alıcamopuyorumnanaktan

cnm bende buakşam dayanamadım bi elbise aldım
ama çok şirin ve çok ucuzdu =) kıyafet almayı para biriktirmeye başlayınca azalttım biraz

yok canım niye zor olsun bi aylık maaşını bizim kumbişlere dağıtıver olsun bitsin:roflol::1closedeyes:

Son düzenleme:
kızlar bu kredi kartları çıktı düzen bozuldu inanki nakit yerie kart veriyor eşler
tabi kadın çalışmıyorsa
o zamanda biriktirecek pek bişey olmuyor tabi

X