Hadi para biriktirmeye başlayalım

ay bide kendini fasulye gibi nimetten sayıyo derdimiz olmuş:roflol:

kızlar bi kümese bakın ya aç bi tavuk kaçmış olabilir:roflol:

Son düzenleme:
chess,siz bnm derdim değilsiniz,olmazsınız.yalnızca sizin beni dert olarak tabir ettiğiniz kastettiğim.yazdıklarınızın karşınızdakini nasıl etkileyeceğini düşünerek yazın

ben hiç para biriktiremiyorum hemen giysi alırım alışveriş delisiyim biriktirenler çok imreniyorummm

evet karar verdim.ama parayla olamıycak bişey karar verdiğim.kararım:beni yanlış tanıtan,düşünen vb.öyle biri olduğumu iza etmek.

arkadaşım söylediklerin gerçek bile olsa bizim ülkemizde çoğu insan bir kuru ekmeğe muhtaçken
senin yazdığın şeyler bize biraz tuhaf geliyor bunu anlayabilirsin sanırım :nazar:

kimse burda gelirini yazmamış senin dışın da tabiki tepki alacan birde çok kazandığını herşeyinin olduğunu yazmışın birasss hava atmışsınn sankimmmmmmmm

hmm demek öğretmenler hasta olduğunda çağırıolar seni CADIARZU :icecream:
saçmalık!!
cnm bnmm sen bnce bu forumlarda çok oyalanma
waktin eminim paran kadar kıymetlidr, işinde zordr zaten
translation methods, edebi metinler, shakespeare in sonu bitürlü gelmeyen şiirleri falan zor işler bunlar bilirim
hadi sana kolay geleee şakkıdı

siz bunuda yanlış düşünüp cevap yazarsınız şimdi olduğumu değil olmadığımı yazacaktm.klavyedeki tuşlara bakmadan yazıorm artık sanırım.o yzden karışıklık olmuş.hadi isterseniz bunada yalan deyn.ne de olsa alıştım artık.

yok yanlış anlamıyoruz holding in var yüneticilik yapıyosn
ama insanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyosun
garip dimii he bide derslere giriyodun sen

söylediklerinde haklısın cnm ülkemizde kuru ekmeğe muhtaç olanlar var biliyorum ve ben bunu engellemeye de çalışıyorum.en azından çevremde gördüklerim ve tanımadıkalrım önemi yok.ama bn şunu anlatmak istiyorum .yolda birini göördünüz mesela zengin olduğu anlaşılıo.hemen şu konuşmayı yapmanızı engellemek istiyorum
-baksana bu zengin galiba
-galiba ne demek apaçık belli oluo
-kesin sadece kendine bakan havalının tekidir
-evet ya bir silrnin 2 senede geçineceği parayla bu ayakkabının bi tekini alır ya
vb...

merhaba bayanlar.bizim eve ayda yaklaşık 25.bin ile 30 bin arasında para giriyor.ben çevirmen olduğum için ayda 10.bin kadar alıyorum yaklaşık.duruma göre artık azalabiliyor.eşimde profesör o da 15.ile 20 bin arasında kazanıyor.ama oraya buraya harcarken bitiyor.nasıl diye sormayın para bu işte bitiyor:)ama artık bende ayda küçük küçük mesala 10.bin kadar kenara koyacağm.ne de olsa damlaya damlaya göl olur değl mi?ama siz bu paralarla ne alıyorsunuz yani biriktirdiklerinizle?ben de hereşey var yalıda oturuyoruz ,yazlıklarımız var,kışlıklar var,holding var,var oğlu var(hava atmak için söylemiyorum yanlış anlamayın)eee ben ne alıcam biriktirdiklerimle??

hııı oda öylee araya klavyenin kediliğinden yazılmıştıırr cnm

o holding benim değil eşimin babasınındı ve şimdi eşime kaldı.dikkat çekmek istiyorum bnm değil.

yazıklarımız kışlıklarımız efenmie söyliyim otomobillerimiz olsun, ayıptır sölemsi bütün takımlarım dolce, hizmetçileri hiç saymıyorum, hatta bu satırları hizmetçilerime yazdırıyorum manikürüm bozulmasın:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
denizde kum bende para, napcağımı bilemedim size sorayım baaari dedimkaydirigubbakcemile3
ya kızlar allah aşkına ya mal varlığını sayıp herşeyim var zaten deyip kim bu birktirdiğimle ne alayım diye sorar, kaşıkçı elmasını al güzelim sen biriktirdiklerinle:roflol:

neysee kızlar benden 3 tl çıktıı kumbiriğeee
yarıın sayıcaam bakiim kaç milyon dolarıım birikmişşş kaydirigubbakcemile3

madem para pilav niye bize soruyosun onu anladım, yok mu güzelim bi gayrimekul danışmanın, bi yatırım danışmanın falan
burda verdiğim tavsiyeler için evine fatura yollıcam ona göre, yok öyle beleşe danışmak
kaydirigubbakcemile3

inşallah.düşündüğün kadar çıkar kumbiriğinden
ya demek öyle chess.tmm o zaman bende şu an itibariyle sizin kişiliğinize bürünmüş olarak konuşuyorum.
itiraf ediyorum.manikürüm bozulmasın diye hizmetçilerime yazdırıyorum.ve yorulmayım diye de buraya yazılanları ben söylemiyorum.düşüncelerimi otomatik olarak hizmetççilerin beyinlerine gönderiorm.hıı bu arada hiçmetçiler robot.param varya hani bnm yaptırdım ben yurt dışında ne me lazım canlı hizmetçi paralarımı fln çalar dimi?

neysee kızlar benden 3 tl çıktıı kumbiriğeee
yarıın sayıcaam bakiim kaç milyon dolarıım birikmişşş kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol:bak canım bak sonra biz senin yerine karar veririz milyon dolarlarınla ne alacağını :sm_cool:

X