Hadi para biriktirmeye başlayalım

bugun bende is yok sanirim.alisveris yaptim,2 canta ayakkabi,gomlek,semsiye,coraplar...elimde olanlar uctu.2 tl atabilirim yalniz.cunku elimde bitek o kaldi.

maaşallah paracıklar uçmuş güle güle kullan canım tabiiki ihtiyaçlarımızı ihmal etmiycez

maaşallah paracıklar uçmuş güle güle kullan canım tabiiki ihtiyaçlarımızı ihmal etmiycez

ay evet valla elimde avucumda bisey kalmadi.bugun yalnizca 40 tl cektim cok savrulmasin diye.onu da kocama verdim bugun gece nobetinde lazim olur diye.yarin geri alicam :))))))su an o 2 liradan baska param yok.hic sifira inmezdim ben.bakalim,Allah kerim...

o kadar olcak yavruşşşş,
para atma hergün olacak diye kendimizi kasmayalım demi,
buldukça,kaç kuruş denk gelirse atacaz,olduğu kadar.

dimii yaa evet evet saol valla rahatladımkaydirigubbakcemile5 bazen bişey alınca vicdan azabı duyuyorum kumbiş olayı çıkalısırnaşık şey

32 attım bugün baya birikmeye başladı artık dolsun dolsun taşsın kumbaracıkımmhihoyyyt

ooo süperr yaaaopuyorumnanaktanbende dayanamayıp açtım kumbişi saydım geri koydum :eek:ama söylemem:kedi:daha 5 ekimde açmam lazım 1 ay olsun öyle çıkarayım yarın belki hırka alırım şu ince mevsimliklerdenn mafoldumbennapimmm ama canım istiyoooo:eek:klava:

benim küçük bi kumbaraydı. ama baya agırlasmış. inşallah bol para olsun kumbaralar taşsın....kaydirigubbakcemile5

bayağı ballısın:KK70:
ilk heves diyelimsırnaşık şey

ooo süperr yaaaopuyorumnanaktanbende dayanamayıp açtım kumbişi saydım geri koydum :eek:ama söylemem:kedi:daha 5 ekimde açmam lazım 1 ay olsun öyle çıkarayım yarın belki hırka alırım şu ince mevsimliklerdenn mafoldumbennapimmm ama canım istiyoooo:eek:klava:
ben harcamak istemiyorum nişanlımla asker dönüşü evlenmeyi düşünüyoruz :asigim: ufak tefek şeylerimi alsam bile yeter benim için

ben harcamak istemiyorum nişanlımla asker dönüşü evlenmeyi düşünüyoruz :asigim: ufak tefek şeylerimi alsam bile yeter benim için[/QUOTE]

canım benim yaaopuyorumnanaktan alırsın tabi baya birikiyo çünkü ve eksikler bitmiyo evlendikten sonra bile.bol liralı günler hepimizekaydirigubbakcemile3

bende birşeyler almayı bazen çok istiyorum ama biraz bekliyorum.daha sonra gerçekten de o kadar çok istemediğimin ve ya gerçekten gerekli olmadığını düşünüyorum.ilk istediğimde almamam işe yarıyor böylece.
pintiliğe doğru gidiyorum galiba:KK70:delikafadulden

kızlar 2 haftadır filan para biriktiriyorum malum okullar açılıyor üst başt bişiler almak lazım
tatil olunca da pek dışarıya çıkamadığımdan şimdilik 85 tl biriktirdim
Allah bereket versin ne diyelimkaydirigubbakcemile5

şu habere bakın kızlar belki eski bir haberdir bilmiyorum ama ben yeni gördüm.
3.5 ton Bozuk Para Biriktirdi!

78 yaşındaki Amerikalı Eugene Sukie'nin 30 yılda 3.5 ton ağırlığında, 10 bin 480 dolar değerinde bozuk para biriktirdiği bildirildi. Bir cam fabrikasında işçi olarak çalışan Sukie'nin para üstü olarak aldığı her cent'i toplam 575 sigara kutusunun içinde sakladığı belirtildi.

Bir milyondan fazla madeni paranın Cleveland'daki bir markette bulunan bozuk para sayma makinesinde bütünlenmek üzere Sukie'nin evinden kamyonla taşındığı kaydedildi.

Sukie'nin, karısıyla iyice yaşlandıkları için artık bodrumdaki bozuk paraları dışarı taşıyamayacaklarını düşündüğü için paraları bütünlettiği ifade edildi.

Sukie, “Paraları saymak için her akşam bodruma iniyordum. Bu beni rahatlatıyordu” dedi.

Bozuk paraları bütünleyen makinenin ait olduğu şirket, Sukie'ye yüzde 8,9 oranında, yani 932 dolar fatura çıkardı.

slm kızlar dayanamadım çıkardım paramı 3 haftada 110 lira birikmiş gidip bi küçük altın aldım 80 lira altınlar.ama şimdi farkettim 2006 tarihli vermiş kuyumcu bana altını:mymeka:moralim bozuldu yaa acaba farkedermi:uhm:senağlama

X