Hadi para biriktirmeye başlayalım

evde yerde bulunan 10 kuruş oğlanın kumbarasına gitti,
yok böle bişeyyyyyyyyakannehir

dun 4 lira atmistim
simdi evde degilim,esimin ailesigildeyim,2 tl kenara koydum bu gun icin eve gidince aticam.

1222734996iyi_bayramlar_97.jpg

1 tlcik attım:ecrin_bebek:kocişimle başbaşa bayram geçiriyoruz bu sene elini öptüm diye kaydirigubbakcemile350 tl verdi doğğru kumbişekaydirigubbakcemile2herkese bereketli bayramlara.s.

bende izin parasi biriktiriyorum, bu ay icin 100 euro attim kenari bakalim mayisa kadar nekadar olcakkaydirigubbakcemile5

bugünlerde ufak miktarlar atıyorum ama inşallah Allahın izniyle bu aydan sonra düzenli atarım
verjaardagsbeer8ol.gif

bayramınız mubarek olsun kızlar

Ben malesef ilk basladigim gunden bi sey atamadim daha sadece 4 eurom var, 4 gundur yani napalim saglik olsun, insallah bi kac gun sonra telafi edebilirim, su islerimizi bi hal olsun hayirlisi ile insallah,
Bayraminiz mubarek olsun hanimlar ...

Ben malesef ilk basladigim gunden bi sey atamadim daha sadece 4 eurom var, 4 gundur yani napalim saglik olsun, insallah bi kac gun sonra telafi edebilirim, su islerimizi bi hal olsun hayirlisi ile insallah,
Bayraminiz mubarek olsun hanimlar ...

insallah isleriniz yoluna girer,her sey duzelir.Her iste bir hayir vardir.Senin de bayramin mubarek olsun canim

herkese slm :)
ben 15 yaşındayım.yazdıklarınızı okuyunca para biriktirmeye heveslendim.daha öncede denemiştim eh küçük büyük biraz biriktirebilmiştim.aslında evde birsürü kumbaram var ama kavanozda biriktirmeye heveslendim(neden bilmiyorum)bu bayram ailemden 15 tl almıştım bozuklukta 45 kr vardı hemen kavanozun içine attım o artık benim kumbiriğim oldu.daha sonra kumbiriği giysi dolabımın içine koyup üzerini kıyafetlerimle kapattım.gözükmesin diye.(her önleme karşı)2 gün sonra okullar açılıyor.defter fln alabilmem için biraz para isticem babamdan.ucuzlarından alıp kalan parayı kumbiriğe atmayı düşünüyorum.ama bi sorunum var.sizde çözüm bulursanız lütfen söyleyin.bizim maddi durumumuz fazla iyi değil.haftada o da okullar açıkken okul harçlığı 5 ytl alıyorum.birde akşamları babamın cebinde kalan ufaklıkları(kendisi veriyor)bu parayı biriktirmek çok zor oluyor para az olduğu için.aslında okulum eve yakın ama öğlenleri çıkmaya izin vermiyorlar.bazen evden götürüyorum ama okulda evden getiripte yiyen bir tek ben varım.kimse dalga geçmiyor ama kendimi bir tuhaf hissediyorum.haftada 5 ytl ile nasıl para biriktirebilirim?

herkese slm :)
ben 15 yaşındayım.yazdıklarınızı okuyunca para biriktirmeye heveslendim.daha öncede denemiştim eh küçük büyük biraz biriktirebilmiştim.aslında evde birsürü kumbaram var ama kavanozda biriktirmeye heveslendim(neden bilmiyorum)bu bayram ailemden 15 tl almıştım bozuklukta 45 kr vardı hemen kavanozun içine attım o artık benim kumbiriğim oldu.daha sonra kumbiriği giysi dolabımın içine koyup üzerini kıyafetlerimle kapattım.gözükmesin diye.(her önleme karşı)2 gün sonra okullar açılıyor.defter fln alabilmem için biraz para isticem babamdan.ucuzlarından alıp kalan parayı kumbiriğe atmayı düşünüyorum.ama bi sorunum var.sizde çözüm bulursanız lütfen söyleyin.bizim maddi durumumuz fazla iyi değil.haftada o da okullar açıkken okul harçlığı 5 ytl alıyorum.birde akşamları babamın cebinde kalan ufaklıkları(kendisi veriyor)bu parayı biriktirmek çok zor oluyor para az olduğu için.aslında okulum eve yakın ama öğlenleri çıkmaya izin vermiyorlar.bazen evden götürüyorum ama okulda evden getiripte yiyen bir tek ben varım.kimse dalga geçmiyor ama kendimi bir tuhaf hissediyorum.haftada 5 ytl ile nasıl para biriktirebilirim?

hmmm...dusunuyorum ve bir yol buldum galiba...bakalim begenecek misin.
eminim ki sana yakin olan bir kac arkadasin var.kiz ya da erkek farketmez ama kizlarla bence daha iyi.orasi sana kalmis neyse:)) onlarla bu kumbirik isini konus.biriktirmeye basladigini soyle.bayagi birikiyormus de.beraber biriktirin.evden yemek getirmeyi tuhaf biliyorsun yaa,boylece hepiniz evden atistirmalik bisiler getirirsiniz.okuldaki yemege verdiginiz parayi kumbise atarsiniz.hem sen yalniz olmazsin,kendini tuhaf hissetmezsin,hem de beraber biriktirince daha da heveslenirsin.

olabilir belki bi konuşmalıyım (kabul ederlerse)düşündüğün için teşekkür ederim ...

X