Hadi para biriktirmeye başlayalım

hosgeldin angel angel
bugun ben 20lira attim kocam sagolsun:1hug: allah bereketimizi arttirsin hepimizin

kizlar ben bu kumbisten ilave olarak baska bi yontemle de para biriktiriyorum,sizlerde bu oyuna ne derer bilmiyorum ama burda loto derler.soyle bisey.
mesela 9-10 kisiyle oynanir (biz su an 11 kisiyle oynuyoruz,ama kisi sayi 5 de,8 de ve s. ola bilir)her ay biz 200 liradan oynuyoruz.ve bir kisi toplu olarak bu pralari alir.yani bir nevi biriktiriyorsun.bu kisilerin adlari kagita yazilir ve kura cekilir.1ci,2ci ve s. ve her ay her kesi verdigi bu 200 lira toplaniyor (2200tl) ve kurada sirasina gore adi cikan insana veriliyor.iste boyle devam ediyor,ben en sonuncuyum,sonuncu olmak cok guzel cunku her ay paralari verip en sonunda toplu para aliyorsun,ve kendinden sonra da kimseye vermiyorsun :) mutlaka sizde de boyle birsey vardir,ama ben bilmiyorum hic duymadim arkadaslardan

bizdede gün yapılıyo her ay bi çeyrek altın götürüyoruz kurada çıkana muhabbet gırgır pasta börek yiyoz altınlarıda burakıp geliyoz bende en sona alıdım ilk başta verilince sonra ödemesi zor oluyo

ben ne zaman gün parası alsam zaten mutlaka arabanın vergi zamanına denk geliyo olduğu gibi oraya gidiyo valla şans işte

bende 2 ytl attım bugün ama evde ne yapıp satabilirim fikir verebilen varmı

günaydın kızlar hayırlı cumalar bende iki tane gündeyim birisi komşularla oturup yiyip içip oynayıp gülüyoruz 20 tl veriyoruz ev sahibine 12 kişiyiz onbeşgünde dönüşümlü olarak yapıyoruz biriside ayda 50 tl den 600 tl ediyo valla iyide oluyo ben menmunum şimdi kumbaram yedek birikimim oluyo oh ne ala iyiki bu topici gördüm iyiden iyiye sardı beni aklımdan çıkmıyo krşda olsa cuk atıyorum

günaydın kızlarr, umarım kerkes iyidir
bir kaç gündür uğrayamadım KK
bakalım bu gün para atabilecekmiyim kumbarama bilmimm kikiikii
atabilirsem eğer mutlaka yazarım burda

dun 1.5 tl cıktı benden.bu arada annmler gun yapmıstı ama yemelı ıcmelı dııl her ayın 28ınde 100 tl toplanıyordu paralar 2 kısıde toplanıp bırlesıp o ay kımınse ona ulastırılıyordu almanya ızmır ve ankardanada gun arkadasları vardı:)tabı hepsı tanıdık gönderıolardı paralarını şifa nıyetıne ıı oluyo toplanınca

benim ananemlerde deişik bi tarz yakalamışlar gün olayında gittikleri eve 1 çuval şeker alıyolar ortak
bide çamaşır deterjanı alıyolar enteresan ama güzel fikirde yani zaten en çok harcanan şey evde

merhaba herkese,

ben yaklaşık 1,5 senedir internetten örgü örüp satıyorum, buradada topiğim var http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...attaniyeler-bebek-orguleri-itina-yapilir.html paramın çoğunu bu şekilde biriktirdim, bloğum vardı HER TÜRLÜ ÖRGÜ SİPARİŞ ALINIR - Blogcu , yaptıklarımı ekliyordum, sonra sipariş gelmeye başladı şimdi çok şükür siparişlerim bitmiyor, gelen paralarda kenara gidiyor, sanada tavsiye ederim bir sürü satış siteleri var, oralara üye olabilirsin, yada başka yapabildiğim şeyler varsa illa örgü olması şart değil yemek satılan yerler bile var

5 lira attım bu günlük.
Kızlar bu kumbara işi bizim evde tam tuttu, benden görüp benim çocuklarda başladı biriktirmeye,ortalıkta gezen kimsenin bakmadığı kuruşluklar bile değer kazandı valla.
önceden benim kumbaraya atarlardı,şimdi herkes kendine atıyo.

bende ayın kacında baslamısım atmaya gecmısı kontrol edeyım hemen bakayım bende bı yarımlık alabılcekmıyım 1 ayın sonunda
:)

kızlar çeyrek altın nekdr ben biriktirdiğim paraları altın ypamayı düşünüyorum hem yatırm olur sizce nasıl bir fikir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…