- 13 Şubat 2008
- 535
- 0
hosgeldin canim bol bol paralar biriktirirsin insallah.bende katıldım aranıza kızlar
hosgeldin angel angel
bugun ben 20lira attim kocam sagolsun:1hug: allah bereketimizi arttirsin hepimizin
kizlar ben bu kumbisten ilave olarak baska bi yontemle de para biriktiriyorum,sizlerde bu oyuna ne derer bilmiyorum ama burda loto derler.soyle bisey.
mesela 9-10 kisiyle oynanir (biz su an 11 kisiyle oynuyoruz,ama kisi sayi 5 de,8 de ve s. ola bilir)her ay biz 200 liradan oynuyoruz.ve bir kisi toplu olarak bu pralari alir.yani bir nevi biriktiriyorsun.bu kisilerin adlari kagita yazilir ve kura cekilir.1ci,2ci ve s. ve her ay her kesi verdigi bu 200 lira toplaniyor (2200tl) ve kurada sirasina gore adi cikan insana veriliyor.iste boyle devam ediyor,ben en sonuncuyum,sonuncu olmak cok guzel cunku her ay paralari verip en sonunda toplu para aliyorsun,ve kendinden sonra da kimseye vermiyorsun :) mutlaka sizde de boyle birsey vardir,ama ben bilmiyorum hic duymadim arkadaslardan
bizdede gün yapılıyo her ay bi çeyrek altın götürüyoruz kurada çıkana muhabbet gırgır pasta börek yiyoz altınlarıda burakıp geliyoz bende en sona alıdım ilk başta verilince sonra ödemesi zor oluyo
ben ne zaman gün parası alsam zaten mutlaka arabanın vergi zamanına denk geliyo olduğu gibi oraya gidiyo valla şans işte
bende 2 ytl attım bugün ama evde ne yapıp satabilirim fikir verebilen varmı
bu ay kumbaramdaki parayla oğluma bir yarım altın aldım :lepi:
bu ay kumbaramdaki parayla oğluma bir yarım altın aldım :lepi:
kızlar çeyrek altın nekdr ben biriktirdiğim paraları altın ypamayı düşünüyorum hem yatırm olur sizce nasıl bir fikir?