Hadi para biriktirmeye başlayalım

ohhh pazarda tuttum kendimi domates salatalık patlıcan ve patatese 4 lira verdim başkada bişi almadım param bana kaldıkaydirigubbakcemile2bugünlük 4 lira attım zemuszemus

ohhh pazarda tuttum kendimi domates salatalık patlıcan ve patatese 4 lira verdim başkada bişi almadım param bana kaldıkaydirigubbakcemile2bugünlük 4 lira attım zemuszemus

anacım sen çok para biriktirmen lazım,aldıklarının hepsine 4 lira verdiysen..
ben hiç pazara çıkmayım bariiiiiii,
üstüne üstlük haftada iki kere kuruluyokafamçokkarıştı

günaaydıınn kızlarr kumbaraya aşkumcumm 45 tl attı
valla çook ii geldii şifa niyetiineee zemuszemus
önümüzdeki haftaa yeni bi kumbara alııp bunu açıcaam çook heyecanlıyım yaa kaydirigubbakcemile3

anacım sen çok para biriktirmen lazım,aldıklarının hepsine 4 lira verdiysen..
ben hiç pazara çıkmayım bariiiiiii,
üstüne üstlük haftada iki kere kuruluyokafamçokkarıştı

kız tuttum kendimi dedim yakaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyzaten 2 kişiyiz evde fazla çıkmam pazara.birde 2 haftadır gitmiyordum bu hafta gidiimm dedimkaydirigubbakcemile2

kızlar bugün benimkide kumbarama para attı kaç lira diye sordum sürpriz açınca anlarsın dedi şimdilik bu kadar yeter sonra yine atarım dediii.opuyorumnanaktan

oğlan üniversiteye gidiyor okulu açıldı bu ay 350tl harç+650 yurt parası+ 100tl bir tek kitabın parası+eksoz mua...vay vay böyle olunca böyle oluyor:1shok:
ALLAH BEREKET VERSİN HAMD OLSUN halimize çok şükür , galiba 20tl attı da sonra telefi edecek galiba anlarsın falan dediğine göre benim bazen 20tl attığımı biliyo kih kih kiiih.hihoyyyt

hayda yaŞadıĞı yer gazıantepte nereden Çıktı

aaay yenı farkettım onun ıÇın kızlar sen eskıŞehırlı deĞılmıydın bır gÜnde ne zaman gıttın antepe dedıler durun bı dÜzleteyım allahım yaa..

kız tuttum kendimi dedim yakaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyzaten 2 kişiyiz evde fazla çıkmam pazara.birde 2 haftadır gitmiyordum bu hafta gidiimm dedimkaydirigubbakcemile2

ah anacım bide ben tutabilsem kendimi, canım sıkıldıkça atıyorum dışarı kendimi her çıkmam demek paracıkların gitmesi demekkafamçokkarıştı
çıkmasam canım sıkılıyo,çıksam cüzdan boşalıyo netcem benmafoldumben

kızlar bugün benimkide kumbarama para attı kaç lira diye sordum sürpriz açınca anlarsın dedi şimdilik bu kadar yeter sonra yine atarım dediii.opuyorumnanaktan

oğlan üniversiteye gidiyor okulu açıldı bu ay 350tl harç+650 yurt parası+ 100tl bir tek kitabın parası+eksoz mua...vay vay böyle olunca böyle oluyor:1shok:
ALLAH BEREKET VERSİN HAMD OLSUN halimize çok şükür , galiba 20tl attı da sonra telefi edecek galiba anlarsın falan dediğine göre benim bazen 20tl attığımı biliyo kih kih kiiih.hihoyyyt

kolay değil tabi üni de çocuk okutmak,yinede atmış bak şükür halimize,neleri var.:Saruboceq:

kolay değil tabi üni de çocuk okutmak,yinede atmış bak şükür halimize,neleri var.:Saruboceq:

evet evet çok şükür,
''subhanallahu ve bihamdihi subhanellahul azıym''. derim sık sık şükretmeyene teşekkür etmeyene bir daha hiç ikram edilir mi .

canım ya zaten kumbiş almamızın nedenlerinden biri de tüketici olmaktan kurtulmak sengözlerimebaksanabbende sık sık yürüyüş olsun diye çarşıya giderim hep birşeyler alır gelirim amma artık almıycam hacamadığım parayla kalp kumbişimi doldurcam...
hihoyyyt

X