Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh pazarda tuttum kendimi domates salatalık patlıcan ve patatese 4 lira verdim başkada bişi almadım param bana kaldıkaydirigubbakcemile2bugünlük 4 lira attım zemuszemus
bana kumbara da dayanmaz ki..ömrü en fazla 3 gün :lepi:
Bende diyorum Bayram Üstü Patlatsam mı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
speedyy sen daha yeni başladın ya kızz du bi azcıkın biriktiir
LEYLA ve ZOİA çok ballısınız valla darısı başımıza :)
anacım sen çok para biriktirmen lazım,aldıklarının hepsine 4 lira verdiysen..
ben hiç pazara çıkmayım bariiiiiii,
üstüne üstlük haftada iki kere kuruluyokafamçokkarıştı
LEYLA ve ZOİA çok ballısınız valla darısı başımıza :)
kız tuttum kendimi dedim yakaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyzaten 2 kişiyiz evde fazla çıkmam pazara.birde 2 haftadır gitmiyordum bu hafta gidiimm dedimkaydirigubbakcemile2
kızlar bugün benimkide kumbarama para attı kaç lira diye sordum sürpriz açınca anlarsın dedi şimdilik bu kadar yeter sonra yine atarım dediii.opuyorumnanaktan
oğlan üniversiteye gidiyor okulu açıldı bu ay 350tl harç+650 yurt parası+ 100tl bir tek kitabın parası+eksoz mua...vay vay böyle olunca böyle oluyor:1shok:
ALLAH BEREKET VERSİN HAMD OLSUN halimize çok şükür , galiba 20tl attı da sonra telefi edecek galiba anlarsın falan dediğine göre benim bazen 20tl attığımı biliyo kih kih kiiih.hihoyyyt
kolay değil tabi üni de çocuk okutmak,yinede atmış bak şükür halimize,neleri var.:Saruboceq: