Hadi para biriktirmeye başlayalım

boş geçmeyeyim dedim ama sadece 25 krşm çıktı onuda atıyorum kumbaraya =)

biritire biriktire 200 tl ettim paramı:lepi: yazın yurtdışı seyahat düşünüyoruz euro yapçam düşmesini bekliyom çok mutluyum kıslar:lepi: yıllar sonra para birktirmenin sevinci içindeyimmsırnaşık şey

bende para biriktiriyorumm sonra bişey oluyor dayanamayıp çıkarıyorum meydana
ama şimdi 30 tl var kımsenın haberi yokk
kendıme bayramlık bişeyler almayı dşünüyorum
ama kredı kartındanmı lsam yoksa birikmiş paramdan mı alsam bıemedımm
neyse yarınola hayr olaa

yok yok ben en iyisi harcamıyam o parayıı bayramda üstüne eklerım azcık dahaa öyle birikir giderr

haa bu arada bu şekilde para atarak kendıme 3 tane küçük birede ondan bir büyük altın aldımm
onuda annem bılır sadece
malum dünya halii nolurr ne olmazzz ben de bundan sonra aranızdayım kızlarr

Bende para biriktircem, esim bilmesin ki ona surpriz olsun, gelecek seneye kadar, izin paramiz olsun bari ya of of ... Allah'im yardimcimiz olsun insallah, yardim et Allah'im bana Aminnnnnnnnnn.

arkadaşlar bence para biriktirmeyin, şuan para biriktirecek zaman değil, şuan tl nin alım gücü sürekli düşüyor, yada biriktireceğim diyorsanız altın alın en azından enflasyona karşı koruyun paranızı yoksa bu şekilde devam ederse biriktirdiğinize deymeyecek.

ben biriktiricem valla sonuçta milyar biriktirmioruz ki piyasan etkilenelim:)zaten çoğalınca altın yaparız, bende hiç bozuk yok bugün 20 atıcam siftah kağıt parayla olsun:)
buarada kocaya neden söylemioz kızlar bi sebebi varmı almaz benmki yani nolcak

bence asıl şimdi biriktircek zaman, ben biriktirip altın alıcam zaten öğrenciykende alır anneme verirdim.

kızlar biriktirdiklerinizi ne yapmayı plalıyorsunuz. benim aklımabişey gelmiyo. acaba yaza kadar biriktirip tatil için mi harcasam yoksa hiç ortayA çıkarmasammıne dersiniz?

kızlar biriktirdiklerinizi ne yapmayı plalıyorsunuz. benim aklımabişey gelmiyo. acaba yaza kadar biriktirip tatil için mi harcasam yoksa hiç ortayA çıkarmasammıne dersiniz?

ben altın almayı düşünüyorum canım. şuan biraz pahalı ama nasılsa hep altın kazandırır

ya kızlar ne zaman başladınız,kaç liranız oldu.
bende başlasam geçmi kaldım acepppp,
çocukların oraya buray attıkları kuruşlukları bile toplasam yeter,sonra bütünletiyormuyuz.

Ablası keşfettinmi
ben bi çeyrek aldım
ortalıktaki paralarla
1 ayda kar kardır
hepsini hemen yarın toplamaya başla bencee
HOŞGELDİİİN

:sm_confused::sm_confused:

sağol canım bende altın düşünmeye başladım. ya da iyice biriktirip bir altın hesabı mı açsam diyom off :)

Bende altın hesabı açmayı düşünüyorum en mantıklı gelen şimdilik bu CADIARZU

bankaya yatırcak kadar biriksin, bakarız bi çaresine ben daha yeni başladım dün bir bugün iki =)

kızlaar yılların tecrübesiyle söylüyorum her kadının zulası ol-ma-lı,

canınız birşey istedi yada çok sevdiğiniz birine hediye alacaksınız hep ver koca diye bakıcakmısınız,süprizzzzz
belki almam alamam ya da boşver derse değil mi ama,

mesela ben tatilde dondurma paramı ayrıca biriktiririm olmazsa olmaz.:ecrin_bebek:

eve topluca bir eşya alınacağı zaman hoop der çıkartırsınız eşinizde sizin gibi evine düşkün eşi olduğu için mutlu olur o da dört elle SADIK EVıNE VE EŞıNE SARILIR.:asigim:

BU VESıLE ıLE HEPıNıZıN kadir gecesini kutlar hayırlı bereketli ibadet gecesi dilerim. hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah....

Son düzenleme:
zırnık yok benden bugün. ayın 20sinde maaş alıyoruz cebimde 20 YTL kaldı

gene çamaşır aldınız değilmi daha öncede yazdım ama okumadınız galiba ayın bir hafta sında çamaşır alma kumbişe at, beeen kendimi kontrol ve disipline etmek için para biriktirmeye başladım, (peh zaten para mır kaynyor da) desem inanmaz kimse,gamyoncuiremsu

gerçekten ev çer-çöp doluyor sonta temizle dur....sositososito

Kadir gcniz muabrek olsun kizlar, nice kadir gecelerine insallah, Allah para biriktirmeyi nasip etsin bizlere insallah bolluk bereketlik Aminnnnnnnn ....

Ya hani altin aliriz falan diorsunuz ya, bi sey sorcam, onun zekati olmuo mu Acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…