Hadi para biriktirmeye başlayalım

aa canıım çook güzeel kumbaraann
çook beğendiim allah hayırlıı birikimler nasipp etsiin
buara da dün maaşımı almıştım 15,00 tl + 3.20 tl de bozuk attım hadii bakalıım =)

saol bitanem opuyorumnanaktanallah razı olsun :Saruboceq:eek:hhh ne güzel maaşta almışsın allah bereket versin kaydirigubbakcemile5birde ben girsem işede maaş alabilsem bu gidişle ben daha çok kpss ye girerim:gitme:

benimde bi kumbaram var aslinda kendim yaptim sizlerden ozenerek baslamistim da bu konuyu bulamamistim bi turlu simdi buldumkaydirigubbakcemile3
daha oncede biriktirsemde lazim oldukca harcardim simdi kumbarayla daha eglenceli oldu cevremde herkese tavsiye ediyorum bi kumbara edinin diyekaydirigubbakcemile5
bugun zirnik atamadim olsun gun gelir atarimkaydirigubbakcemile2
kuruslari atmiyorum onlari butunlesince mesela birlira olunca butun olarak aticam acinca butun butun ciksin:asigim:

günaydın fıstıklar gün öğle oldu bismillhirramanirrahim istemesi bizden vermesi Allahtan

kolay gele kızlar
338tn.gif

Ay bende biriktiremeyenlerdenim... Napcam bilmiyorum nişan var 2 ay sonra. sonra düğün var. ama ben kıyafet göreyim ayakkabı göreyim dayanamıyorum. Para harcamadan duramıyorum mafoldumben

Ya cranky bende yeni başlayacağım.. Bugün bende atamıyrom ama yarından itibaren bende başlayacağım.. Bakalım ne kadar dayanabileceğim kaydirigubbakcemile3

benim de biriktirdiğim bütün paralar harcandı malum ramazan masraf çok hiçbir şey eksik olmasın derken:çok üzgünüm:

sıkma canını beyel... Bir daha başlarsın. Azim olduktan sonra her bişeycik olur yerimseniben

ya ben bayılıyom para biriktirmeyelaelaelaelaelaeilkokuldan beri biriktirdiğim için bağımlılık yaptı

X