Hadi para biriktirmeye başlayalım

şelamm kızlar
bende bi avuç bozuk para attım ama saymadım ne ka vardı bilmim kikikiki
para paradır dimi :)

durun bakiim akşama var daha Allahtan umut kesilmez kumbaracık az sabırlı ol yarından itibaren tıkır tıkır atacam paracıkları
:nazar::teselli:

2,750 tl attım bismillah inşallah yarından itibaren düzenli atarım kızlar bu işe kendimi iyiden kaptırdım hayırlısızemuszemus

bende başlıyorum artık bir yerden başlamak lazım alış veriş alış veriş nereye kadarzemuszemus

mrb kızlar kumbaralarınız bereketle dolsun inşallah.bende katılayım dedim aranız şükür borçlarımız bitti sadece bu ay benimöğrenim kredimin son taksidi kaldı birde ehliyeti çıkartıcam diğer ay rahatız allahın izniyle kumbaramı geçen yıl aldım ama hiç birikmedi bozuklar hep ekmek almak için gitti ama karar verdim eşimide tembihledim dokunma diyekaydirigubbakcemile3işe giremedim daha atamam olmadı bende kendimce elişi yapıp satıyorum 200tl almıştım elişinden ama tatile gittiğimiz çin sıkışınca eşime verdim onuda alıcam altın yapmayı düşünüyorum bende eşimde her ay harçlıkta veririm artık dedi bakalımkaydirigubbakcemile5geçen hafta kullanmaya başladım kumbaramı sayenizdeopuyorumnanaktanbugün pazara gidicektim aman dedim acil bi ihtiyaç yok kumbarama atayım dedim gitmedim 6 lira atmıştım şimdi eşim geldi 22,5 tl attıı alkisalkisalkis

buda benim domuzum mor rengi aslında ama ışıktan belli olmamış para atınca ötüyo domuz gibikaydirigubbakcemile3

ötüyomu gerçekten......kaydirigubbakcemile3
bu arada akşam 2 tl cik atabildimm...

bende başlayacağım 10 gündür takip ediyorum sizi benide heyecan bastı ama sanırım önümüzdeki ay başlayacağım, malum okullar açılıyor, küçük oğlum 1. sınıfa başlayacak sadece 110 tl okul kıyafetleri tuttu daha ayakkabı, çanta, kırtasiye malzemeleri var, büyük oğlum 6. sınıfa başlayacak onu saymıyorum bile, onun kıyafet masrafı yok, bayram geliyor, :Saruboceq::Saruboceq: allah herkese bereket versin

ötüyomu gerçekten......kaydirigubbakcemile3
bu arada akşam 2 tl cik atabildimm...

evet canım ötüyo çok komik oluyokaydirigubbakcemile3olsun 2tlcik süper bence ben bazen hiç atamıyorum bazen 10 kuruç bile attığım oluyo damlaya damlaya göl olur sözü ne kadarda doğrua.s

bencede valla toplu halde bi yarış gibi hergün ne varsa elimizde atıyoruz bu da zevkli oluyorkaydirigubbakcemile5

1.5 tl sabah 2 tl az önce attım allah bereket versın herkesın kumbarasına ıyıgeceler kızlarr

evet canım ötüyo çok komik oluyokaydirigubbakcemile3olsun 2tlcik süper bence ben bazen hiç atamıyorum bazen 10 kuruç bile attığım oluyo damlaya damlaya göl olur sözü ne kadarda doğrua.s

aa canıım çook güzeel kumbaraann
çook beğendiim allah hayırlıı birikimler nasipp etsiin
buara da dün maaşımı almıştım 15,00 tl + 3.20 tl de bozuk attım hadii bakalıım =)

Son düzenleme:
X