Hadi para biriktirmeye başlayalım

Kızlar nihayet evdeyim artık
dün kumbiriğin paralarınla bir çeyrek aldımmm
şimdi baştan başladıkkk 5 tl attım bugün
bi kağıt 5 lik var içindeee

Burayı açmakta emeği geçen
herkese teşekkürler arkadaşlar
sayenizde para biriktirmeyi öğrendim
isteyince oluyomuş kızlarr
:lepi::lepi::lepi::lepi:

herkese merhba bende bır bırıkım canavarıyım hıc para bırıktıremedım ama burda okudukça gaza geldım bugun bende baslıyorum kızlar:)) mayısta evlenecegım ozamana kadr bakalım neler yapacağız:))

herkese merhba bende bır bırıkım canavarıyım hıc para bırıktıremedım ama burda okudukça gaza geldım bugun bende baslıyorum kızlar:)) mayısta evlenecegım ozamana kadr bakalım neler yapacağız:))

hosgeldin canım biriktir tabi evlenmek kolaymı bu devirde a.s.

yaaa bu kumbaraları nasıl açmadan duruyorsun yaaa ... ben maaşımla ancak yetiniyorum... o yüzden kumbaraya atsam da lazım olup kullanmak isteyeceğim muhtemelen... o yüzden açılmayan birşey lazım para... o parayı harcamış saymayalım... yokmuş gibi... öle kumbara lazım bana... :KK43:

yaaa bu kumbaraları nasıl açmadan duruyorsun yaaa ... ben maaşımla ancak yetiniyorum... o yüzden kumbaraya atsam da lazım olup kullanmak isteyeceğim muhtemelen... o yüzden açılmayan birşey lazım para... o parayı harcamış saymayalım... yokmuş gibi... öle kumbara lazım bana... :KK43:

canım ben züccaciyeciden aldım hediyelik eşya satılıyo genelde birbuçuk tl teneke fanatik kumbarası hiç açılmıyo ağzını zorlayıp açarsan birdaha işe yaramıyo benim şimdi ikinci kumbaram dolmasıda zaman alacak

[COLOR="Purple"]valla bugun ılk gunun hatrına 5 ytl atıcam.kumbaracım alışma herzaman bukdr bonkör olamıcam:)) hoşbulduk arkadaslarım:))[/COLOR]

ben sabah sabah alışveriş ettim çıktım
25 kr kaldıysa atarım ama bittiiii
akşam eşimden alcessss artıkkk

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

X