Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

1. Hic aramayın.
2. Arayınca cevap vermeyin, mesajlarını görmemezlikten gelin.
3. Karşılaştığınız zaman cool bir tavırla 'aaa sen yaşıyor musun ne haber nasılsın' diyip benim bir yere yetişmem lazım'ı ekleyip bir hışımla göz önünden kaybolun.
Bundan sonra hala arıyorsa hedefinize yaklaşıyorsunuz demektir.
4. Bu sefer tekrar arayıp görüşelim derse olabilir diyip ilk söylediği tarihte son anda bir şey cikti gerekcesiyle iptal edin.

Bu aşamaya geldikten sonra beni alıntılayın devamında ne yapmanız gerektigini söyleyeyim.

Unutmayın bu oyunu sadece BİR kişi yenebilir.
İyi şanslar.

Gerçek ilişkiler çok sıkıcı (!) oyun oynan ilişki bana daha keyifli geliyor - yargılanmaya açık konu degil neyse aşkı yaratınca haber vericem

Gercek iliskide ask vardir zaten..
Sana gercek iliski sıkıcı geliyorsa aski niye ariyorsun ki?

Birde bir ustteki yorumuna cok guldum
Sen onunla birlikte olmayacakmissin o da surunecekmis..
Senin ona verdigini her kadin verebilir ne surunmesi yaw..
Resmen acizligin bukadari..
Bakk mesela suanda hic sana ihtiyaci yok 3 gun keyif catacak sensiz..
Ve hicte seyinde degilsin..

Sen ondan ask yaratmaya calis dur..
Biz sizin ikinizi toplasak bir insan etmez..
Uzgunum boyle ekmege boyle kofte.

sevgili gibi bişeysiniz sanırım...
başkasının varlığı rahat rahat konuşuluyo normal bişeymiş gibi...
"amanın marjinal olakta nasıl olursak olak.." diyip bi ilişkiye başlamışsın şimdide serde olan kadın tripleri bırakmıyo peşini...
nerden tutatasan elinde kalacak bi ilişki...
kadınlık gururunu kırmasına izin verme..

Kadının intihar edecek kadar ona tutkulu olduğunu erkek arkadaşınız söyledi siz de hemen inandınız mı?

Bence sen bu kafayla avcunu yalayacaksin

Sen kendi gözünde eğlence kadınısın onun gözünde basit bir kadınsın kendi çapında bu ilişkiden aşk yaratabilirsin karşındaki senden sadece cinsellik bekliyor aşık gibi davranır zaten. Eğlence anlayışında çok değişikmiş

Hayatınız ucuz ilişki yaşayacak kadar sıkıcı mı?

Güzelsiniz, zekisiniz, bilmem nerenin bilmem nesi dururken bu adama takıldınız...
Özgüvensizliğiniz buraya kadar geldi.

Siz once eglendireceginize asik etseydiniz kendinize, dediginiz kadar degerli olurdunuz onun gozunde.diyorsunuz ya onemsemese aile evine gidip yataginda yatmam diye, erkekler icin uygun bi yer olsunda isterse ahir- samanlik olsun.
bir erkegin yatagina girmek en kolayi,isin onemli olani kalbine girebilmek.
benim anladigim bu adam sizinle eglenceli! Vakit gecirmek istiyor ama elinin altinda bir baskasini bulundurmaktanda cekinmiyor ve bu cesareti ona zaten siz vermissiniz...
Bazi takintili insanlar vardir ya benim olsun da nasil olursa olsun diye dusunen.yalanlarina inanip-inanmis gibi yapip onu kabullenen bana gore sizde onlardan birisiniz.adamin soyledigi seyler cok kaliplasmis yalanlar.o beni birakmiyor, hastalik derecesinde seviyor vb. Cok komik ve cok basit geliyor artik bunlar.
siz siz olun daha fazla kullandirtmayin kendiniz gercekten boyle biri degilse, size deger veriyosa simdiye coktan asik olurdu zaten. Biraz gec kalmis gibisiniz sanki...

Baştan konusmalarıniza istinaden adamı suçlayamıyorum ben şahsen. Bunun dışında adam onunlada beraber, hicbir kadın arama diyen bir adamı bu kadar sıkboğaz etmez ha psikolojik bir sorunu vardır bilemem ama hiç inandırıcı değil, ayrılacağım muhabbeti.

Allah aşkına siz kendinizi mi kandırıyorsunuz görüşmek istemediği biriyle neden görüşüyor konuşuyor aramasına izin veriyor ne kadar rahat ne kadar laçka bir ilişkiniz var anlamadım. O kişiyi engellemek çok zor olmasa gerek hayatımda biri var demek de zor değil belli ki hayatında biri var işte. 7-8 kere görüşmüşsünüz 3-4 kere birlikte olmuşsunuz hatta o gece de birlikte olmuşsunuz ta öbür gün 3 te eve gelmişsiniz anne babanız yok mu sormuyor mu neredesin sen diye. Ayrıca özledim diye mesaj attım ama ben bile inanmadım dediğime demişsiniz özlemediyseniz bu adama aşık değilsiniz demektir o zaman siz aşık olmadan ne aşkı yaratmaya çalışıyorsunuz sadece gezip eğlendiği birliktelik yaşadığı birisiniz. 20 defa biri arayacak engellemeyecek görüşecek ve hala aranızda bir ilişki var sanacaksınız garip..

vay arkadaş ne adammış. 3 kişi peşinden koşuyor ama sadece sizi önemsiyor öylemi? öncelikle tek taraflı dinlemeyin önemsemediği bayanları da bir dinleyin bakalım onlarla nasıl bir bağı var.
ondan sonra aşk yaratırsınız.. -ki bu adamdan bir halt olmaz da neyse..

"Onu sevmiyorum, ondan ayrılırsam intihar eder, seni seviyorum ben onu hayatımdan çıkartıcam?" yalanının hala işe yaradığına inanmak istemiyorum ben ya.

Değişik ilişkiler yaşamak, marjinal olma çabası bu değil.

Bu adamdan da senden de aşk/aşık çıkmaz.

evet tamamen özgüven eksikliği var. insanın zeki olup olmadığı konuşmalarından az çok anlaşılır. sen kendini övmeyi bırak biz seni övelim ne kadar mantıklı konuşuyorsun diyelim..
konu açarken -- aslında çok güzelim , çok zekiyim , çok iyi bir markada çalışıyorum , bir sürü isteyenim var vs demiyorlar mı orda olay bitiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…