Mesela bana derki sen mantıgını kullansan bu ilişkş biterdi diye ben de ona evet su an duygularım çok daha ön planda derim ..
.. Da bir kerede dürtmedeb o yapsın istiyorum
AferinnnMantıgı kullanalım peki bitsin !
Diyorum ya grinin elli tonunun bi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim kendimi. Üye yeni değil amaBana yine garip gelen birşeyler var ama neBugün kapatılan bir konuya çok benziyor içerik farklı sadece neyse
2008 den beri üyeymiş evet gördum ama ilk mesajları ilk konuları neyse beni çok fazla ilgilendirmiyorDiyorum ya grinin elli tonunun bi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim kendimi. Üye yeni değil ama
Ben yazdim ama beni "Tolare"etti...(vericek cevabi yok)hayal dunyasinda yasiyor...Diyorum ya grinin elli tonunun bi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim kendimi. Üye yeni değil ama
Valla hemen hemen hergün açtığım mailimin şifresini unutuyorum bende :)2008 den beri üyeymiş evet gördum ama ilk mesajları ilk konuları neyse beni çok fazla ilgilendirmiyor
Yalnız zeki birisiymiş 2008 de açtıgı hesabın bilgilerini unutmamış :) Ben unuturdum :)
:) Kırmak istememiş seni bebekten dolayı.Ben yazdim ama beni "Tolare"etti...(vericek cevabi yok)hayal dunyasinda yasiyor...
Sağolsun ilgilenen demiş birde ama ben esimden harika bir baba yarattim o ilgileniyor bebislerimizle su an... ben de hircinkiiZimiza aciyorum.Valla hemen hemen hergün açtığım mailimin şifresini unutuyorum bende :)
:) Kırmak istememiş seni bebekten dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?