Adam senin özgüvenini altüst etmiş, çünkü sana duygularıyla yaklaşmıyor, et parçası değilsin sen güzelim, bence adam akıllı biriyle çok güzel, gayet mutlu olacağın beraberlik yaşayabilirsin. Bu saatten sonra içinden atmaya bak bu adamıBen birde zekikimliğimle bilinir çokta hoş peşinde koşan birileri olan bi hatunum sözde..
Gittim bu adama tutuldum bazen içim acıyor, nefesim kesiliyor anlamsız anlamsız aglama istekleri filan psikologa gittim öz güven eksikliği dedi bir sürü test yaptı vs. sonuç ögüt veremedi.
Sonra dahiliye gittim dr, hanım dısardan hiç öyle görünmüyorsun neden böyle dedi..Galiba onemsenmediğimi farkettım bunu kaldıramadım..
Şimdi ise ne yapcagımı bilmiyorum sadece beklemedeyım..Sessizce.
Niye kendini böyle bir konuma sokma ihtiyacı duydun? Adamın sana vaadettiği birşey mi var?Tek beni öenmsediğini hissettiğim an sigara içyordum sen sigara içmezdin dedi bu ara böyle dedim..Tama sigaraya başlamanı istemıyorum bir daha dedi- allah razı olsun - kendi içer ama ..
Tamamda sen sadece o mutlu olsun diye onunla berabersin, o seni mutlu etmiyor. Ayrıca sana aşık falanda olmayacak çünkü çıkara dayalı bir ilişki kurulmuş, grinin elli tonunun bi sayfasını okuyor gibi hissettim bir an. Ordaki kızda vazgeçmişti bu arada...Of ya beni tanımıyorsunuz ! pink dediklerinde haklılık payı çok yüksek.. Bir şirketin londra co su benimle sevgili olmak ister iken ben gittim bunu sectim..
Cinsellıkte iyi oldugumu kendi bir kaç kez dillendirdi- kımse yargılamasın- ben bunun iyi olup olmadıgını bile anlamadım.. neyser tek güvendigim onun paylaşımlarda hıssettıklerii
Umursar ama ne zaman?? Sizin yaniniza geldiginde kisaca isi dustugunde umursar konu sahibi hanimefendi anladiniz dimiAdamın hayatında senden kaç tane daha var, niye umursasın senin onu özleyip özlemediğini arkadaşım, o aradığında sen gidiyor musun, gitmiyor musun adam ona bakar.
Neden her mesajinda ben aslinda çok mükemmelim imasi var...yok cok zekiyimdir yok efenim co beni istiyor sayginimdir bilmem ne... İnandirici olmaktan cok uzaksin bence hayal dunyasinda yasiyorsun(yaniliyor olabilirim)ciddi özgüven sarsintisi icindesin tedaviye ihtiyacin var seninOf ya beni tanımıyorsunuz ! pink dediklerinde haklılık payı çok yüksek.. Bir şirketin londra co su benimle sevgili olmak ister iken ben gittim bunu sectim..
Cinsellıkte iyi oldugumu kendi bir kaç kez dillendirdi- kımse yargılamasın- ben bunun iyi olup olmadıgını bile anlamadım.. neyser tek güvendigim onun paylaşımlarda hıssettıklerii
Bak işte gördün mü, ailenin iyi tanındığını söylemiştin, sen etrafına böyle bir imaj çizerken ailenide yaralıyorsun bir bakıma, kurtulamayacak bir durumda değilsin, bitirip eski güçlü haline dönebilirsin. Herkes hata yapar, sende yaptığın hatayı gör ve düzel..Neden kendimi bu duruma sokuyorum zannedersemm paylaşımlardan dolayı, birde aynı semtteyız arkadaslar biliyor vs kötü reklam oldummm hemde çok kötü..
Sen ruhunu şeytana satmışsınCinsellıkte iyi oldugumu kendi bir kaç kez dillendirdi- kımse yargılamasın- ben bunun iyi olup olmadıgını bile anlamadım.. neyser tek güvendigim onun paylaşımlarda hıssettıklerii
Seytanıda allah yarattı di mineyse hamilelik takvimi sen bebişinle ilgilen yazdıgın mesajları tölare ediyorum ..
Pink dogru olan senin dediğin ben ise bu girdigim yolu o akıllı adamı oyununa getirerek bitiricem (!) ve bunu efendiligimle yapıcam ..[/QU
"Tolare ??"sağol
"Tolare ??"sağolSeytanıda allah yarattı di mineyse hamilelik takvimi sen bebişinle ilgilen yazdıgın mesajları tölare ediyorum ..
Pink dogru olan senin dediğin ben ise bu girdigim yolu o akıllı adamı oyununa getirerek bitiricem (!) ve bunu efendiligimle yapıcam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?