Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Ben birde zekikimliğimle bilinir çokta hoş peşinde koşan birileri olan bi hatunum sözde..

Gittim bu adama tutuldum bazen içim acıyor, nefesim kesiliyor anlamsız anlamsız aglama istekleri filan psikologa gittim öz güven eksikliği dedi bir sürü test yaptı vs. sonuç ögüt veremedi.

Sonra dahiliye gittim dr, hanım dısardan hiç öyle görünmüyorsun neden böyle dedi..Galiba onemsenmediğimi farkettım bunu kaldıramadım..
Şimdi ise ne yapcagımı bilmiyorum sadece beklemedeyım..Sessizce.

Adam senin özgüvenini altüst etmiş, çünkü sana duygularıyla yaklaşmıyor, et parçası değilsin sen güzelim, bence adam akıllı biriyle çok güzel, gayet mutlu olacağın beraberlik yaşayabilirsin. Bu saatten sonra içinden atmaya bak bu adamı

Tek beni öenmsediğini hissettiğim an sigara içyordum sen sigara içmezdin dedi bu ara böyle dedim..Tama sigaraya başlamanı istemıyorum bir daha dedi- allah razı olsun - kendi içer ama ..

Bu ne iğrençlik yaa ....bir de entel agizlar eee noluyo boyle olunca sen başka mi oluyorsun onun gözünde sadece tatmin eden kadinsin onun için başka da hic...cevap vermiyor çünkü seni ozlemiyor dönünce arar testleri temiz partnerim gel cabuk diye sen de koşa koşa gidersin ask yaraticam diye...ha bir de ask yaraticam masalina sen kendin inaniyor musun dürüstçe şöylesene ona abayi yaktim yakasindan dusmicem ama o kiz gibi olduğum gerçeğini kabullenemiyorum bana bahane lazim diye...

Of ya beni tanımıyorsunuz ! pink dediklerinde haklılık payı çok yüksek.. Bir şirketin londra co su benimle sevgili olmak ister iken ben gittim bunu sectim..

Cinsellıkte iyi oldugumu kendi bir kaç kez dillendirdi- kımse yargılamasın- ben bunun iyi olup olmadıgını bile anlamadım.. neyser tek güvendigim onun paylaşımlarda hıssettıklerii

Neden kendimi bu duruma sokuyorum zannedersemm paylaşımlardan dolayı, birde aynı semtteyız arkadaslar biliyor vs kötü reklam oldummm hemde çok kötü..

Tamamda sen sadece o mutlu olsun diye onunla berabersin, o seni mutlu etmiyor. Ayrıca sana aşık falanda olmayacak çünkü çıkara dayalı bir ilişki kurulmuş, grinin elli tonunun bi sayfasını okuyor gibi hissettim bir an. Ordaki kızda vazgeçmişti bu arada...
Ayrıca Cinsellik yaşadığın için yargılanmıyorsun burda, cinsellik yaşadığın adamın başka sevgilileri olduğunu bile bile devam ettiğin için yargılanıyorsun. Mantıken düşündüğünde kimse kendini böyle bir konuma sokmaz.

Adamın hayatında senden kaç tane daha var, niye umursasın senin onu özleyip özlemediğini arkadaşım, o aradığında sen gidiyor musun, gitmiyor musun adam ona bakar.
Umursar ama ne zaman?? Sizin yaniniza geldiginde kisaca isi dustugunde umursar konu sahibi hanimefendi anladiniz dimi

Neden her mesajinda ben aslinda çok mükemmelim imasi var...yok cok zekiyimdir yok efenim co beni istiyor sayginimdir bilmem ne... İnandirici olmaktan cok uzaksin bence hayal dunyasinda yasiyorsun(yaniliyor olabilirim)ciddi özgüven sarsintisi icindesin tedaviye ihtiyacin var senin

Neden kendimi bu duruma sokuyorum zannedersemm paylaşımlardan dolayı, birde aynı semtteyız arkadaslar biliyor vs kötü reklam oldummm hemde çok kötü..
Bak işte gördün mü, ailenin iyi tanındığını söylemiştin, sen etrafına böyle bir imaj çizerken ailenide yaralıyorsun bir bakıma, kurtulamayacak bir durumda değilsin, bitirip eski güçlü haline dönebilirsin. Herkes hata yapar, sende yaptığın hatayı gör ve düzel..

Seytanıda allah yarattı di mi neyse hamilelik takvimi sen bebişinle ilgilen yazdıgın mesajları tölare ediyorum ..
Pink dogru olan senin dediğin ben ise bu girdigim yolu o akıllı adamı oyununa getirerek bitiricem (!) ve bunu efendiligimle yapıcam ..

hircinkiz doğru mu anladım acaba? sen bu adam sert kayaya toslasın o kayada sen olasın feleği şaşsın istiyorsun. öyle mi?

Bmm anladigim adamin zaten iliskisi varmis.seninle badylik yapmis.is diyede kafa yapmis bildigin gitmis.geldiktn bi sure gorusmesse dusun artik.orda baya bi takilmislardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…