ne partneri ne testi.yani yalan söylemediyse öyle oluyor, ki bizde hastaneye gittik birbirimize partner olacagımızı belirterek bir sürü test yaptırdık vs
Yarın sakin kafayla gel konuşalımNeyse , uyumam lazım yarın gün erken başlayacak..
o adamı aramayacagım ilk gün bitti oda aramadı.. bakalım yarın ne olacak.. Belkide dediğiniz gibi beni hiç önemsemiyordur- yapcak birsey yok- kabullenicem..
E evleneydiniz madem,niye metres gibi bir yasami tercih ediyorsun?yani yalan söylemediyse öyle oluyor, ki bizde hastaneye gittik birbirimize partner olacagımızı belirterek bir sürü test yaptırdık vs
Evlilik testi yaptırdınız, adam senin hasta olmadığından emin o yüzdende seninle korkmadan beraber oluyor. İyi bu kadar korkusu varsa, en azından sağlığın bozulmaz.yani yalan söylemediyse öyle oluyor, ki bizde hastaneye gittik birbirimize partner olacagımızı belirterek bir sürü test yaptırdık vs
F.ck buddy dedikleri bu mune partneri ne testi.
sevgililik için test. iyiymişsevgililik! Saglık testlleri vs ..
O kadar basit olmamali!O kadar basit mi?
Ee bunun için başlamışsınız ya o yüzden basit, yoksa aslında bana göre basit değil, olmamalı.O kadar basit mi?
Benim aşım var canım o yüzden önemsemedim, sende yaptırAnormal miş gibi tepki veriyorsunuz? Yani normal sizler de öpüştügünüz birinin hebatit vb olmadıgını nereden biliyorsunuz ben riske atamadım, atamamda..
Aşk böyle bir sey değil. O adamdan ayril,baska denizlere yelken acYok artık ! Ne cinselliği ya ? sacmalamasanız.. Artık ilişkiyi ögrendiniz şimdi bu adamdan nasıl bi sevgililik yaratılıpaşk çıkar ..Fikri olan var mı?
Kızlar öneri vermek istiyorum ama kiblemeyin beni yaaaYok artık ! Ne cinselliği ya ? sacmalamasanız.. Artık ilişkiyi ögrendiniz şimdi bu adamdan nasıl bi sevgililik yaratılıpaşk çıkar ..Fikri olan var mı?
zor. hemmde çok zor. şap at bari yemeğine diyeceğimde adamın çapkınlığı cinsellik olmadan olan tür.Yok artık ! Ne cinselliği ya ? sacmalamasanız.. Artık ilişkiyi ögrendiniz şimdi bu adamdan nasıl bi sevgililik yaratılıpaşk çıkar ..Fikri olan var mı?
Canım hani sizin ilişkiniz cinselliğe dayalı ya, yatakta iyi olunca erkek aşık oluyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.Sadece hayatımda o var , haliyle oda temizdi.. aşıya gerek yok.
Yok artık ! Ne cinselliği ya ? sacmalamasanız.. Artık ilişkiyi ögrendiniz şimdi bu adamdan nasıl bi sevgililik yaratılıpaşk çıkar ..Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?