• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

İşte anlamadıgnız nokta şu; o beni takip eder, o bana gelir ben gitmem.. Ben onsuzkende o ortamlardayımdır ve saygın biriyimdir- ne kadar inanmasanızda- Düzgün bir ailenin kızıyımdır semtimde tanınırım.. Oda bunları görüyor heralde öküz degil.

İşte anlamadıgnız nokta şu; o beni takip eder, o bana gelir ben gitmem.. Ben onsuzkende o ortamlardayımdır ve saygın biriyimdir- ne kadar inanmasanızda- Düzgün bir ailenin kızıyımdır semtimde tanınırım.. Oda bunları görüyor heralde öküz degil.
Kimin gittiği Pek fark etmiyor be canım, önemli olan kim kimi ne derece kullanıyor.

smile neden öyle çıkıyor anlamadım.. Degişir mi işte onu bilmiyorum,,Am denemekte istiyorum belkide ilk kez aşık oldugumdandır..

Ahlakla mı yargılanıcam şimdi ? Kaçınız allah kimliğine bürünuyorsunuz , yargılama hakkı ona mahsus degil mi?
Şimdi birşey sorcam, bu adam herkesle flört ediyor ,kimseyle beraber olamıyor sadece senle oluyor öyle mi? Aranızda aşk yok sadece cinsellik var, sen bize nasıl aşık ederim diye soruyorsun

Neyse , uyumam lazım yarın gün erken başlayacak..

o adamı aramayacagım ilk gün bitti oda aramadı.. bakalım yarın ne olacak.. Belkide dediğiniz gibi beni hiç önemsemiyordur- yapcak birsey yok- kabullenicem..

çapkın adamlar değişmezler,nice kadın değştiririm diye kendini yaktı bak mesela bir çapkın adam örneği sana:
öğretmen evindeyiz öğretmenler günü kutlanıyor arkadaşımla dışarı çıktık,hava alalaım diye baktım bir adam sürekli benden tarafa doğru bakıyor gülümsüyor yanıma geldi gelecek,arkadaşım da bu da öğretmen galiba hoşalndı senden diiyor...bakışıyoruz ...ama birden bir ses duyuyorum gelinlikli bir kız " aşkımmmm nerdesin beni yalnız bıraktın diye bahçeye çıkıyor" meğer adamın düğün günüymüş:D kahkahadan kırılıyoruz kız ters ters bakıyor ehlileştirmek istediği damadı yanına çağırıyor damat bana sürtünerek geçiş yapıyor...arkadaşımla yerlerdeyiz..:DD

yani yalan söylemediyse öyle oluyor, ki bizde hastaneye gittik birbirimize partner olacagımızı belirterek bir sürü test yaptırdık vs

Back