Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin gittiği Pek fark etmiyor be canım, önemli olan kim kimi ne derece kullanıyor.İşte anlamadıgnız nokta şu; o beni takip eder, o bana gelir ben gitmem.. Ben onsuzkende o ortamlardayımdır ve saygın biriyimdir- ne kadar inanmasanızda- Düzgün bir ailenin kızıyımdır semtimde tanınırım.. Oda bunları görüyor heralde öküz degil.
2.-3. Kadin olacak,kimsenin evine giremedigi adamin yatagina girebilecek yaştazipzip olmadığına göre ben sorayım kaç yaşındasınız?
sorun olarakmı görüyorsun bunu.yani önüne gelenle beraber olamamasınıAdam çapkın diyorum ! Tek sorunu var onune gelenle birlikte olamıyor, hastalık korkusu var
eeee siz ne istiyosunuz sızınle bırlıkte olmasınımı?tecavuz edın o zamanAdam çapkın diyorum ! Tek sorunu var onune gelenle birlikte olamıyor, hastalık korkusu var
Önüne gelenle birlikte olamamak harbiden cok büyük sorun!Adam çapkın diyorum ! Tek sorunu var onune gelenle birlikte olamıyor, hastalık korkusu var
Ne gülüyon kiz,ciddi bisey konusuyoz surda
Şimdi birşey sorcam, bu adam herkesle flört ediyor ,kimseyle beraber olamıyor sadece senle oluyor öyle mi? Aranızda aşk yok sadece cinsellik var, sen bize nasıl aşık ederim diye soruyorsunAhlakla mı yargılanıcam şimdi ? Kaçınız allah kimliğine bürünuyorsunuz , yargılama hakkı ona mahsus degil mi?
en güzeli..Neyse , uyumam lazım yarın gün erken başlayacak..
o adamı aramayacagım ilk gün bitti oda aramadı.. bakalım yarın ne olacak.. Belkide dediğiniz gibi beni hiç önemsemiyordur- yapcak birsey yok- kabullenicem..