Iyi bir karar. Adam gibi adam onun gibi olmaz. Heyecab iliski berbaer olmak vs istiyorsan adam gibi biriyle yap bunu. Daha bi kizi bile basindan atmayi beceremeyen insanalri napican onlardan evlenince aldatan erkek cikiyor. Benim esimide bir kiz benden once tanismilar faoan kiz aradi orispu seni dedi. Arama ven kadinimi buldum dedi. Ama kiz agliyirsu neler yapiyirdu once kizla guzelcr konuatu. Kiz sevglisi degil beraver oldugu kiz olafalari duydu dahada aramadi. Hahaha vemce sorunluydu iyi yapmissinSelamsaradan bayagı zaman geçti email kutuma bildiri gelince hatırladım konuyu .. Öncelikle onunla görüşmekten kaçan ben oldum , ne tuhaf di mi hala arada arayıp duruyor telefonlarına bakmıyorum.. Diğer kzla durumları istesede istemesede drvam edecek .. Çünkü babası kendisi ile görüşmüyor annesinden ayrılmış vs . Anladıgım kadarıyla o kız iş bakımından babasının arkadasının kızı .. Babasının gözünde küçük düşmek istemez haliyle ondan öyle kolay kolay ayrılamaz. Bense onu özlüyorum ama şu ara hayatımda o da dahil kimseyi istemiyorum .. Bu arada ondan bi aşk çıktı , sadece düzenli ni ilişki çıkamadı . Yaza biraktım onu - bu sırada o kızdan iyice nefret eder- zaten ediyordu bende izlerim iyi bakın kendinize bye bye
kendiniz icinmi diyorsunuz bunu digrr arayan kadin icinmi anlamadim durumu yaa :/
Beklemedeyiz...Selams herkese umarım herkes çok mutludur ..
Yeni haberlerim var ..
Dün gece oturdugum semtte bi mekana gittim kız arkadaslarımla .. Gayet keyifliydim , sonra onu gördüm o gelmişti .. 2-3 ay sonra ilk kez yüzyüze geliyorduk .. Nasıl heycanlandım anlatamam kendine güvenen o kadın gitmiş ürkek biri gelmişti .. Neyse toparladım kendimi , çevreden fazla ilgi gören biriyimdir elimden geldigince asaletimi korudum .. Kankası yanıma geldi nasılsın neler yapıyorsun diye , onunla aynı masada oturuyorlardı . Bende konustum vs sonra yanımdaki kızların erkek arkadasları geldi masaya sohbet cok keyifli oldu arkami döndüm o şok oldum .. Seni kurtarmay geldim dedigüldüm hadi buradan cıkalım dedi ben de hemen kabul ettim neyse cıktık konustuk özlemiş ben fe özlemişim ilk yaptıgım şey telefonunu almak oldu inceledim iyice tabii o durumu o da benimkini kontrol etti mesajlarımı okudu .. Sabah 7 ye kadar oturduk bugünde uyuduk evlerimizdr mesajlasıyoruz konusuyoruz vs .. Bir de hiç kimseyi kafanızda büyütmeyin sonra kendisi ile hayalleriniz örtüşmeyince biraz yıkım olyor birde kendinize güvenin neyse devamını anlatıcam kızlar görüşmek üzere
Selamsaradan bayagı zaman geçti email kutuma bildiri gelince hatırladım konuyu .. Öncelikle onunla görüşmekten kaçan ben oldum , ne tuhaf di mi hala arada arayıp duruyor telefonlarına bakmıyorum.. Diğer kzla durumları istesede istemesede drvam edecek .. Çünkü babası kendisi ile görüşmüyor annesinden ayrılmış vs . Anladıgım kadarıyla o kız iş bakımından babasının arkadasının kızı .. Babasının gözünde küçük düşmek istemez haliyle ondan öyle kolay kolay ayrılamaz. Bense onu özlüyorum ama şu ara hayatımda o da dahil kimseyi istemiyorum .. Bu arada ondan bi aşk çıktı , sadece düzenli ni ilişki çıkamadı . Yaza biraktım onu - bu sırada o kızdan iyice nefret eder- zaten ediyordu bende izlerim iyi bakın kendinize bye bye[/QU
Kac yasinda bu adam?
Lutfen ama..o hikayenin kahramani..oyle tutkulu bir ask yaratmiski sevdigi menfaat ve urkekligiyle baska biriyle:):)bir de ders mi veriyorsunuz burada... siz bu hikayedeki seçilmeyen kadınsınız farkında mısınız?
Kızlar selam , çok mutluyum .. Sabaha kadar konustuk , dertleştik .. Onun telefonuna bakma nedenim o kızla iletişimlerinin devam edip etmedigini anlamaktı ki etmiyor .. Güven meselesine gelince , zamanla olusur o duygu ..ki sizler niye bu kadar kızgınsınız biz çok egleniyoruz sevinmelisiniz birde gelecegi konustuk hayatımdan asla çıkma bir daha dedi ki ben ondan biraz sogudum
Bende cok egleniyor sacma sapan iliskinizi okuyunca:) yazik ya:):)Kızlar selam , çok mutluyum .. Sabaha kadar konustuk , dertleştik .. Onun telefonuna bakma nedenim o kızla iletişimlerinin devam edip etmedigini anlamaktı ki etmiyor .. Güven meselesine gelince , zamanla olusur o duygu ..ki sizler niye bu kadar kızgınsınız biz çok egleniyoruz sevinmelisiniz birde gelecegi konustuk hayatımdan asla çıkma bir daha dedi ki ben ondan biraz sogudum
Kızlar selam , çok mutluyum .. Sabaha kadar konustuk , dertleştik .. Onun telefonuna bakma nedenim o kızla iletişimlerinin devam edip etmedigini anlamaktı ki etmiyor .. Güven meselesine gelince , zamanla olusur o duygu ..ki sizler niye bu kadar kızgınsınız biz çok egleniyoruz sevinmelisiniz birde gelecegi konustuk hayatımdan asla çıkma bir daha dedi ki ben ondan biraz sogudum
Zaten siz ikinci bayanlar gelene kadar ilkler hiç sevilmez,aşk yaşanmaz.2.ler ilk aşkları olur.Ya boşanacaktır yada ayrılacaktır sizi görünce aklıllarına geliyor ':)Öncelikle ikinci birinci kadın diye bir sey yok . Ben durumu farkettiğimde ayrılma istegimi zaten dillendirdim.. O ise o bayanı hiç sevmediğinş defalarca bitirmeye kalktıgını söyledi . Ben bilerek başlamadıgımdan ya da ortada bi aşk vs gibi bi durum ılmadıgından bir seyi bozmus olmuyorum . Ki onla geçirdigim zamandan çok keyif alıyorum . Ve duygularımın arkasınfa durup ondan bi aşk yaratmak istiyorum ..
Evet fikri olan var mı mesela onu aramama kararıma ne diyorsunuz ?
hay ağzına sağlık arkadasım bu nasıl güzel bir yorum olmus böyle cuk oturmus konuyu okuyunca aklımdan gecenlerin sözlü ifadesi yaa negüzel demissinnnZaten siz ikinci bayanlar gelene kadar ilkler hiç sevilmez,aşk yaşanmaz.2.ler ilk aşkları olur.Ya boşanacaktır yada ayrılacaktır sizi görünce aklıllarına geliyor ':)
Canım,genelde evli erkeklerle yada sevgilisi olan erkeklerle aşk yaşayan kadınların ilk sözleri.Halbusi uzatmaya gerek yok ki 2.kadınım de başka bişey de (beni banlarlar :) ) ne gerek var uzatmaya?hay ağzına sağlık arkadasım bu nasıl güzel bir yorum olmus böyle cuk oturmus konuyu okuyunca aklımdan gecenlerin sözlü ifadesi yaa negüzel demissinnnokuyunca yüzümde kocaman bi gülümseme olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?