Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Adam iki yuzlu sen hala ask diyosun ... Ask adaminin ta kendisini bul yaratma
Sen ask mesk derken o sizleri ayakta uyutuyor, askim ewe gelmio musun dedigine gore de farkli sehirden degil o kiz , sizin gozunuzu boyayip onunla keyif yapiyor.

bu topigi burada sonlandırıyorum çünkü aranızda 4-5 kişi dısında diğerrleriniz karsı tarafı kendi gibi algılauıp yazmıs.. Kimi de ahlaktan vurmaya çalışmıs sanki kendileri sütten çıkma akkaşık gibi..
Benim sorum 4-5 arkadaş cevap vermiş emeklerine saglık tekrar tşkr ederim..

Kankasına nabız yoklattığı ne malum belki siz o tarafa çekmek öyle anlamak istiyorsunuz ..
Hiç aramayan değil mesajına cevap bile alamayan tarafsınız bu arada ..
Size kabullenmesi zor geliyor .. Bu adam sizin baştan istediğiniz gibi sadece eğlencelik siz de onun için öylesiniz belli ..
Ve durum o ki bu değişmesi zor bir durum siz saplantı yapmışsınız ..
Bu duruma devam etmek sağlığına kendinize ve benliğinize zarar ..

Bu adama güvenmeyin. Aşk yaratılabilseydi eğer bugün emin olun çoğu kişi ilk aşkıyla beraber olurdu. Kim bilir belki bizim yerimize başka birileri olurdu. Öte yandan çok fazla şey yazılmış. Bir kısmını okudum. Ahlak anlayışınıza saygım sonsuz, ancak tam anlayamadım sizi. Neyse benim önerim bu adamı boşverin. Erkekleri kısa vadede cinsellikle mutlu edebiliriz ancak uzun vadede cici denilen doğal kızlar tercih edilir. Kendi anlayışınıza göre birini bulmalısınız. İlk başta sevgiliden kopmak zor ama mecbursunuz. Bu arada yok sen şöyle iyisin, böyle bilmem nesin laflarına da kanmayın lütfen. An gelir artık öyle düşünmüyorum der. Uzun vadede üzülen siz üzülürsünüz. Yok üzülmem diyorsanız bunu hedonist kişiler yapar. Sevgiler. :)

noldu . yapabildinizmi hala birliktemisiniz merak ettim

Ben boyle biseyi yasamistim. Eski bi erkek arkadasm vardi ayrilmak istesem de kabullenmeyip bana surekli mesaj atardi ve benim yeni bi iliskim vardi sonucta ondan ayrildigmi soylemistm ama o inat edip mesaj atiyordu hemde eskisi gibi samimi mesajlar. Velhasıl erkek arkadasm bunu ogrendi cocukla konustu olay kapandi. Bana bu mesaj atan kim dediginde hic korkmadan telaslanmadan anlatmistim..

hahaha bazen benimde aklıma geliyor bu konu. Son durum nedir meraktayım

Aklıma bişeler geldi de tamamını okumadım bitireyim önce

Bu nasil bisey yahu? Siz simdi iliski yasiyormusunuz yani sevgilimisiniz? Yoksa Free'mi takiliyorsunuz? Bunlar nasil iliskiler? Adam tamam ayrilacagim diyor, siz ne 1. ne 2. diyorsunuz, aslinda haklisiniz bence 3. 4. 5. hatta 6. da olabilirsiniz.... Kafa yapinizi cözemedim, aldatan adam banane diyorsunuz peki tamam ama kullanilanda sizsiniz, bu sizi hic rahatsiz etmiyor mu? Ne askindan bahsediyorsunuz? Adam sizi böyle kullanabiliyorken neden, nasil asik olsun? Aptal mi? Bence baya zeki vallah!!! Peki siz Gururunuzu nerde biraktiniz? Haaa ufak bi tavsiye, adam gibi adamlar gurursuz kizlara asik olmaz, gerci bu laf size uymadi, cünkü ortada ne gururlu bi kadin var nede adam gibi bi adam...

Bu ilişkiden çok şey çıkar ama bence o Aşk mumkun değil çıkmaz :)

Buradaki çoğu bayanın aşk anlayışı sizinkiyle ters hanımefendi kendi aşkınızı kendiniz çıkarmakta ozgursunuz ama tavsiyem çarpık ilişkilerden hayır gelmeyeceği yonundedir . Ne şekilde olursa olsun karşınızdakinin ister ciddi ister takıntı şeklinde bir birlikteliği varsa aklı başında bir bayan ne halt olduğu belli olmayan şaibeli ilişkilerin ortasına girmez.

AŞKmış hiç güleceğim yoktu ya :)

d

Konunu acali iki ay olmus, eee ne yaptin ask yaratabildin mi? Ya da neler oldu? Dalga gecmek icin sormuyorum inan merak ettim o yuzden soruyorum

Butuk konusmak istwmiyorum. Ama ven isizin gibi asla olamazdim.. yani bir kadin var ve belliki kadinla bi yaaanmislik var... be diyeyim yani okadinlada beraber ve keyfi yerinde ikinizlede ciddi biseyu yok. Keyfine bakiyor. Bana pek ondan ask adami cikar gubi gelmedi. Suzi seven insan buna musade etmez cunku.. hayatimin kadini siz degilsiniz kisaca. Ve bosuna otunlsr oynuyorsunuz. Gurruluysaniz biran once buna son verin derim. Yanlis iliski bu benim fikrim saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…