- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
hahahaah ayy cok iyi ya valla düsüncelerime tercüman oldun:):)ama istediklerini desinler biz onların ne duruma düstüğünü biliyoruz:):):):):)Canım,genelde evli erkeklerle yada sevgilisi olan erkeklerle aşk yaşayan kadınların ilk sözleri.Halbusi uzatmaya gerek yok ki 2.kadınım de başka bişey de (beni banlarlar :) ) ne gerek var uzatmaya?
Öyle canım.İşte gülünç durumdalar.Ben yorumları okuyorum gülmek için.Vallahi ne günlere kaldık :)Sanırsın bunu yazan Türkiye'de yaşamıyor uçmuş :)hahahaah ayy cok iyi ya valla düsüncelerime tercüman oldun:):)ama istediklerini desinler biz onların ne duruma düstüğünü biliyoruz:):):):):)
Başka bir kız da 'ondan aşk yaratmaya' çalışırsa,o da aynı şimdi yaptığını yaparsa sen ne hissedersin?Merak ettim sadece.Kızlar selam , çok mutluyum .. Sabaha kadar konustuk , dertleştik .. Onun telefonuna bakma nedenim o kızla iletişimlerinin devam edip etmedigini anlamaktı ki etmiyor .. Güven meselesine gelince , zamanla olusur o duygu ..ki sizler niye bu kadar kızgınsınız biz çok egleniyoruz sevinmelisiniz birde gelecegi konustuk hayatımdan asla çıkma bir daha dedi ki ben ondan biraz sogudum
Hahaha süperson durum nedir? okeye 4. buldunuz mu?
Kapattır konunu tavsiyeleri beğenmiyorsan.Okullar tatil oldu ben ancak tatile girebildim .. Kızlar çok şekersinizönümüzdeki hafta beraberiz o sirada anlatıcam yazdıklarınızı ona bakalım ne diyecek.. Birde okey vs cnm avam degiliz o tür oyunları siz bilenlere birakıyoruz .. Yapmıssınız ki tavsiye etmişsin neyse bizim aşkımızı kirletmeyin lütfen (!)
Nasıl bir yorum bekliyorsunuz acaba?Son yorumlaeı yazan kişiler buradan uzak durursa kirlilik sonlanıcak .. Ben tavsiye almıyorum arkadaşlar sizle paylaşıyorım ayrıca bu adam ile evlenmeyi vs düşünmüyorum ! Evlilik o kadar kolay kurum degil .. dediğim gibi çok şekersiniz - kişiliği kötü olanlar hariç öptümm
Kendi haline bırakın sonra adınız kıskanıyora çıkıyor.Nasıl bir yorum bekliyorsunuz acaba?
Ona yok buna yok! Ne istiyorsunuz? Madem rahatsız olacaktınız -bu tarz yorumların geleceğini bile bile- neden açtınız konuyu?
Hakikaten anlayamıyorum bu tavırları
ahahaa:) canim yaa:) sevsinler seni. askimizi kirletmeyin yazmis bide. sanirsin ki F*** badi degil, esas kiz. sen kendi statunu kendin belirledin. ne kadar tepinsen de saglik raporlu seksdas olmaktan oteye gidemeyeceksin. boyle temizlikten falan bahsetmeden once kendi vucuduna saygi duy ki temiz asklardan bahsederken karsindakini guldurme. hadi sana iyi badilemeler..Okullar tatil oldu ben ancak tatile girebildim .. Kızlar çok şekersinizönümüzdeki hafta beraberiz o sirada anlatıcam yazdıklarınızı ona bakalım ne diyecek.. Birde okey vs cnm avam degiliz o tür oyunları siz bilenlere birakıyoruz .. Yapmıssınız ki tavsiye etmişsin neyse bizim aşkımızı kirletmeyin lütfen (!)
Hadi canim..syapma bebegim.sikilmadinmi bu adamdan..sevgilisi olan bi suru adam seni bekliyor.hadi birini daha kestir gozune ondanda ask yarat:) neticede yuvayikmis olmuyosun dimi..taktiklerle askyasaman ne aci......Son yorumlaeı yazan kişiler buradan uzak durursa kirlilik sonlanıcak .. Ben tavsiye almıyorum arkadaşlar sizle paylaşıyorım ayrıca bu adam ile evlenmeyi vs düşünmüyorum ! Evlilik o kadar kolay kurum degil .. dediğim gibi çok şekersiniz - kişiliği kötü olanlar hariç öptümm
Evet farkettim ve şaşırdım.Kendi haline bırakın sonra adınız kıskanıyora çıkıyor.
kıskandıgını itiraf etKendi haline bırakın sonra adınız kıskanıyora çıkıyor.
Sorma ya bende çatladım da çaktırmamaya çalışıyorumkıskandıgını itiraf etben çatladım burda kıskançlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?