Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Canım,genelde evli erkeklerle yada sevgilisi olan erkeklerle aşk yaşayan kadınların ilk sözleri.Halbusi uzatmaya gerek yok ki 2.kadınım de başka bişey de (beni banlarlar :) ) ne gerek var uzatmaya?
hahahaah ayy cok iyi ya valla düsüncelerime tercüman oldun:):)ama istediklerini desinler biz onların ne duruma düstüğünü biliyoruz:):):):):)

Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan sana sarı Laleler aldım çiçek pazarından...

hahahaah ayy cok iyi ya valla düsüncelerime tercüman oldun:):)ama istediklerini desinler biz onların ne duruma düstüğünü biliyoruz:):):):):)
Öyle canım.İşte gülünç durumdalar.Ben yorumları okuyorum gülmek için.Vallahi ne günlere kaldık :)Sanırsın bunu yazan Türkiye'de yaşamıyor uçmuş :)

Başka bir kız da 'ondan aşk yaratmaya' çalışırsa,o da aynı şimdi yaptığını yaparsa sen ne hissedersin?Merak ettim sadece.

Adam sana aşık olsa baştan olurdu her şeyi yasamissiniz
Yeni bi sen mi ortaya çıkacak da aşık olcak
Zaten herkes halinden memnun gibi,bence böyle devam edin ciddi düşünürseniz de Islamda 4 e kadar serbest biliyorsun

Okullar tatil oldu ben ancak tatile girebildim .. Kızlar çok şekersiniz önümüzdeki hafta beraberiz o sirada anlatıcam yazdıklarınızı ona bakalım ne diyecek.. Birde okey vs cnm avam degiliz o tür oyunları siz bilenlere birakıyoruz .. Yapmıssınız ki tavsiye etmişsin neyse bizim aşkımızı kirletmeyin lütfen (!)

Kapattır konunu tavsiyeleri beğenmiyorsan.

Naptınız AŞK yaratabildiniz mi? Yoksa AŞK mı sizi baştan yarattı?
Diğer kadına noldu? Yoksa siz mi "diğer kadın" oluyordunuz?
Behlül nerde? Behlülü getirin bana

Son yorumlaeı yazan kişiler buradan uzak durursa kirlilik sonlanıcak .. Ben tavsiye almıyorum arkadaşlar sizle paylaşıyorım ayrıca bu adam ile evlenmeyi vs düşünmüyorum ! Evlilik o kadar kolay kurum degil .. dediğim gibi çok şekersiniz - kişiliği kötü olanlar hariç öptümm

Nasıl bir yorum bekliyorsunuz acaba?
Ona yok buna yok! Ne istiyorsunuz? Madem rahatsız olacaktınız -bu tarz yorumların geleceğini bile bile- neden açtınız konuyu?
Hakikaten anlayamıyorum bu tavırları

Diğer kadınla ayrılmıslar cnm, ben hiç o konuya karısmadım .. neden kıskanıyorsunuz anlamadım , benim bu olayda kazanmam canınızı sıkmıs belli de ben evlilik vs bitirmedim kendinize gelin .. Ve ondan vazgecen benim hatırlatırım ne zaman onu engelledim o zaman o bana ulasmaya çalıstı ki şimdide tattik yapıyorum dediğim gibi ondan bi aşk yaratıcam neyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue

ahahaa:) canim yaa:) sevsinler seni. askimizi kirletmeyin yazmis bide. sanirsin ki F*** badi degil, esas kiz. sen kendi statunu kendin belirledin. ne kadar tepinsen de saglik raporlu seksdas olmaktan oteye gidemeyeceksin. boyle temizlikten falan bahsetmeden once kendi vucuduna saygi duy ki temiz asklardan bahsederken karsindakini guldurme. hadi sana iyi badilemeler..

Hadi canim..syapma bebegim.sikilmadinmi bu adamdan..sevgilisi olan bi suru adam seni bekliyor.hadi birini daha kestir gozune ondanda ask yarat:) neticede yuvayikmis olmuyosun dimi..taktiklerle askyasaman ne aci......

Zaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdır bence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…