- 27 Temmuz 2010
- 404
- 0
- Konu Sahibi cimcime_bsra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda butun ojelerim
you know orası cennet gibi
kıs gece gece sapıttırdın beni ağzım sulandı yarın ne yapıp edip oje almam lazım
canım ojelerini nasıl saklıyorsun pratik bir fikrin var mı acaba , ben de güzel bir şekilde derli toplu olarak nasıl saklarım onu bulamadım..sanırım bir de sıcak bir ortamda saklamamak gerek benimkiler odamdaydı sıcaktan azıcık katılaşmışlar..sen nerede saklıyorsun canım ? söyle ki size geldiğimde sen mutfağa gittiğinde occelerine ulaşmak kolay olsun
bunlarda butun ojelerim
Hepsini iyi günlerde kulllan. :) Ayıcık şişelere geçen ay ben de sardırıp epeyce sipariş etmiştim Ebay'den, tanesi 1-2 dolardı, kızım bayıldı şişelere, ojeleri de fena değil.
F. Fingers benim çok sevdiğim yabancı markalardan biri, fiyatları çok iyi ve çok güzel renkleri var... Moonwalk'ı mutlaka almalısın bence en güzel ojesi o, siyah içinde rengarenk simler... Harika bir şey.
Snowman şişeleri internette görüp bayılmıştım ama almak kısmet olmadı, onlar da çok tatlıymış, tam koleksiyoncu işi işte, ben de böyle farklı şişeler görünce hemen alıyorum. :)
güle güle kullan canım çok güzeller..diskler ne kadar?
canım diskler derken sen disk almamısmıydın :27:
aldım tatlım ama yenilerini de alabilirim D:
markası değişikmiş canım fiyatı da değişik mii ?
eline sürdüğünn numarasını söyleyeblrmsn acaba :)
ha bak born prettyde 12 li 2 set var sen sanırım 1 aldın diğerinide alabilirsin eger özgürce pazarlama diyorsan tek disk 10 tl
evet ama diğer disklerde çiçekler böcekler değil de figürler ağırlıklı..
onları pek sevmedim
essenceler özgürceden mi cnm ?
özgürce pahalı geliyor bana