- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
- Konu Sahibi cimcime_bsra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
golden rose magic color almıssın o zaman sen flormar miracle colora bayılırsın mutlaka almalısın
aaaaa flormar miracle color'ı hiçbiryerde görmedim henüz
ay daha bunun uzerine eklendi cok duramıyorum napim:26:
butun kiosklarda var toplam 30 renk bak bende 9 renk var sıra sıra alıyorum hepsini zoya ve orly ojelerin aynısı cam kırıklı oje glassfleck diğerlerinide eklerim birazdan
evet sanırımseninki hobi olmuş artık
ayy bunlar yeni mi çıkmış süperler..
evet sanırım
evet canım 30 renk bunlar yeni cıktı cok guzellerrrr
Süper, golden rose'ların aynısı :) çok beğendimim canım
butun kiosklarda var toplam 30 renk bak bende 9 renk var sıra sıra alıyorum hepsini zoya ve orly ojelerin aynısı cam kırıklı oje glassfleck diğerlerinide eklerim birazdan
Son anda Flormar'dan vazgeçip Claire's Mood - Exited/ Bored sürdüm. Mood serisinin en sevdiğim ojesi bu. Soğukta ayrı güzel oluyor, sıcakta ayrı (mood serisinin her ojesi ısı farklarında aynı güzelliğe sahip değil) ve oda ısısında en güzel halini alıyor, fotoğraftaki oda ısısındaki hali, tırnak uçları diplere göre daha soğuk olduğundan daha koyu renk, dipler daha sıcak olduğundan daha açık renk. Fotoğrafı az önce mutfakta çektim. :)
Geçenlerde bu seriden bir ojeyi dana anlatıp foto eklemiştim ama bu topic miydi eklediğim yer, yoksa başka topic mi anımsamıyorum...
Eki Görüntüle 153574
çokkkk güzelllll canımm sana da çok yakışmış ayrıca
kızlar açık mavi ve şu açık pembe renginde başka markada var mı bildiğiniz?burda p2 markadan yok malesef olsaydı hemen alcaktım.muadillerini biliyorsanız bi söyleyiverin.