• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi nickimi degistirelim önerilerinizi bekliyorum

Fotodaki kızımın adı tabi ki güzel aplası :anne::anne: aslında bibi adı bellada güzel kadın demek ikisini birleştirdim.
Değiştirsem bile icinde bibi olucak vazgeçemem :KK72:
bibi çok hoşmuş bende ilk maaşımla balık almıştım adını lülü koymuştum aklıma o geldi

Galiba gerginsin ve sinir atmak istiyorsun ama kitap okumam lazim bibi bella ve sen böyle desarj oluyorsunuz

Ne alaka bacım iyimisin :deli: biz geyik yapıyoruz gergin olan sensin git kitabını oku en iyisi ;)

bibi çok hoşmuş bende ilk maaşımla balık almıştım adını lülü koymuştum aklıma o geldi

Ne tatlı lülü :KK72:

Nickini beğenmedik diye küstü zaten konu sahibi :confused:

Mune Mune polemige girip sinirlerimi bozmak istemiyorum benim konumu sabote ediyorlar geyik topigi sandılar zannımca zaten gergin ve uykusuz günler yaşıyorum

Kazen Kazen abi konumu kapatır mısın bir iki kisi stres atacak diye kendimi kullandirtamam konuyu bir iki arkadaşımın fikrini alayım diye açtım alay edilmek veya geyik yapılsın diye değil zor günler yaşadım ve yeni toparlaniyorum bir forumda da olsa insanlarin benimle ve benle ilgili seylerle alay etmesine dayanamıyorum
Evliligimle ilgili sorun degil ordan vurmaya çalışmayın her konu ve yorumda kizlar

Once özelliklerimi anlatayim nick önerisi icin fikir olsun
Sezen aksu ya bayilirim
George Clouney a hayranim
Kore ve japon dizilerini cok severim
Yeşil en sevdigim renktir
Kova burcuyum
Cok ağlak bir tipim
Şiir yazmayi severdim
Genc kizken Mehmetali Alaboraya asiktim
1 oglum var
Boks maci izlemeyi severim
Bittere bayilirim
Kahve favorimdir
Aşırı tembelim
Buldum İsmail Hakkı olsun:D

(Şaka bi yana; değiştirme. Beş hakkın dursun. Sonra aklına güzeli geliyo, ama malesef hiç can'ın kalmıyo;)

Back
X