- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi IrResistibLe_
sen beni tehdit mi ediyorsunBu konuyuKazen lede görüşmek lazim tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen beni tehdit mi ediyorsunBu konuyuKazen lede görüşmek lazim tabi
Nerden çıkardınsen beni tehdit mi ediyorsun![]()
Galiba gerginsin ve sinir atmak istiyorsun ama kitap okumam lazim bibi bella ve sen böyle desarj oluyorsunuzsen beni tehdit mi ediyorsun![]()
bibi çok hoşmuş bende ilk maaşımla balık almıştım adını lülü koymuştum aklıma o geldiFotodaki kızımın adı tabi ki güzel aplasıaslında bibi adı bellada güzel kadın demek ikisini birleştirdim.
Değiştirsem bile icinde bibi olucak vazgeçemem![]()
Galiba gerginsin ve sinir atmak istiyorsun ama kitap okumam lazim bibi bella ve sen böyle desarj oluyorsunuz
bibi çok hoşmuş bende ilk maaşımla balık almıştım adını lülü koymuştum aklıma o geldi
Bi filimde uzaylı bi kızın adıydı çok hoşuma gitmişti lülüNe alaka bacım iyimisinbiz geyik yapıyoruz gergin olan sensin git kitabını oku en iyisi
Ne tatlı lülü
Nickini beğenmedik diye küstü zaten konu sahibi![]()
oku canım oku iyi gelirGaliba gerginsin ve sinir atmak istiyorsun ama kitap okumam lazim bibi bella ve sen böyle desarj oluyorsunuz
Burasi geyik topigimiNe alaka bacım iyimisinbiz geyik yapıyoruz gergin olan sensin git kitabını oku en iyisi
Ne tatlı lülü
Nickini beğenmedik diye küstü zaten konu sahibi![]()
Tamam git bacım kitabını oku sen ihtiyacin var belli ki, bu saçma msjlaşmalar yüzünden banlanmak istemiyorum kasma kendini bu kadar hasta olursunBurasi geyik topigimi
Konu sahibi benim farkındamısınbibibella .!.:Tamam git bacım kitabını oku sen ihtiyacin var belli ki, bu saçma msjlaşmalar yüzünden banlanmak istemiyorum kasma kendini bu kadar hasta olursun![]()
Buldum İsmail Hakkı olsunOnce özelliklerimi anlatayim nick önerisi icin fikir olsun
Sezen aksu ya bayilirim
George Clouney a hayranim
Kore ve japon dizilerini cok severim
Yeşil en sevdigim renktir
Kova burcuyum
Cok ağlak bir tipim
Şiir yazmayi severdim
Genc kizken Mehmetali Alaboraya asiktim
1 oglum var
Boks maci izlemeyi severim
Bittere bayilirim
Kahve favorimdir
Aşırı tembelim
Degistirdim bile :)Buldum İsmail Hakkı olsun
(Şaka bi yana; değiştirme. Beş hakkın dursun. Sonra aklına güzeli geliyo, ama malesef hiç can'ın kalmıyo![]()
Bende bi akşam skılıp değiştirmiştim ama sonra eski haline geçtimDegistirdim bile :)
Naptiydin giz.... konu kapanmadan diyiver heleBende bi akşam skılıp değiştirmiştim ama sonra eski haline geçtim
Menzilyolunda yapmıştımNaptiydin giz.... konu kapanmadan diyiver hele
Haaa hatirladim evet..Menzilyolunda yapmıştım
maalesef gittiHaaa hatirladim evet..
Simdi senin 2 hakkin gitti mi![]()