- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
Evet canimBende bayılırım boks maçi izlemeye hatta ogrenmeyi de çok isterim.
Önceki nickiniz geberik gelin miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimBende bayılırım boks maçi izlemeye hatta ogrenmeyi de çok isterim.
Önceki nickiniz geberik gelin miydi
Evet canim
Kulağıma söyleBenim aklımda birşey var ama yönetim izin vermez![]()
Arundati ne olaki yapa yapa bunu mu yaptın diyesim geldi![]()
Anlamini paylastim onceki sayfadaal benden de o kadar .geberik gelin daha iyiydi
Sen de hem köşe yastığı olmak istiyorsun hem de saksı değilim ben diyorsunprofil resmi geberik kalmış arundatiye uygun bişey yap bence![]()
ahaaaa haklısın bibi derhal bana imza bulmalıyız kimlik karmaşamı sona erdirelimSen de hem köşe yastığı olmak istiyorsun hem de saksı değilim ben diyorsun![]()
Dizi falan izliyorsan veya yağuşuklu erkek gifi koyda gözümüz gönlümüz açılsın görünceahaaaa haklısın bibi derhal bana imza bulmalıyız kimlik karmaşamı sona erdirelim![]()
dur bakiyim araştırayım birazDizi falan izliyorsan veya yağuşuklu erkek gifi koyda gözümüz gönlümüz açılsın görünce
Ah ahh eskidenM e g g ne imzalar koyardı
![]()
Bu konuyudur bakiyim araştırayım biraz
olmadı konu açarım seni etiketlerim
libidonuda alır gelirsin![]()
Ryan'ıma asılanlar oldu koymadum herifumiDizi falan izliyorsan veya yağuşuklu erkek gifi koyda gözümüz gönlümüz açılsın görünce
Ah ahh eskidenM e g g ne imzalar koyardı
![]()
Ay sen değiştirme lütfen çok güzel senin nickinKulağıma söyleben de değiştiricem enler bi bitsin biliyosun
![]()
Merak etme o hep benimledur bakiyim araştırayım biraz
olmadı konu açarım seni etiketlerim
libidonuda alır gelirsin![]()
Ya kazeni neden etiketleyip duruyosunBu konuyuKazen lede görüşmek lazim tabi
Ryan'ıma asılanlar oldu koymadum herifumi
Sitede salakça konular/üyeler çoğaldı cahil capsi koydum hahaha
Fotodaki kızımın adı tabi ki güzel aplasıAy sen değiştirme lütfen çok güzel senin nickin