tatlışımmmmm fıstığımmmmm sen beni bırakma Şenizbana bağlan bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 akannehir
Kamyas bu arada topİktekİ kızlar dİyorkİ bİzde yaŞadık ŞİŞlİk..yanİ bu sanıırm klomewnden kaynaklanıyor ya
tatlışımmmmm fıstığımmmmm sen beni bırakma Şeniz
kity kesti bağlantımı aşkımız kıskandı bizi ayırmak için yaptı kötükedihüso
aşkımız meyvası olacak demişsin tatlışımmmm vayyy beeee hemen ilk denemede tutturduk yaniiii :roflol:
saol bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk tatlişimmmmmmmm opuyorumnanaktan zemuszemusçiçeeemmmmm hoşgeldin geçmiş olsun canımcımmmmmm opuyorumnanaktan
aşkımız meyvası olacak demişsin tatlışımmmm vayyy beeee hemen ilk denemede tutturduk yaniiii :roflol:
yaaa ben sana yazmadım mı offf hatlar karıştı bebişimmmm ya bağlantı kopuyor arada zaten işte çok yoğun bunaldımmmmm yardım et bana tatlışımmmmm :sinifsinif:kime diyon sen bakem beni bırakma diye çiçeğemi söylüyon bak alırım seni ayağımın altına :mymeka: bana acımıyosan bebemize acı
Yeni evliler gerdeğe girmişler..
Erkek pantolonunu dikkatle çıkarmış, geline uzatmış..
- Giy bunu, demiş...
Kız denemiş.. Bel iki misli.. Düşmüş ayaklarına pantolon..
- Senin pantolonunu giyemem demiş, gelin..
- Tamam demiş, erkek.. Bunu aklından hiç çıkarma.. Bu evde pantolonu ben giyerim.. Yani benim borum öter!.
Gelin o sırada soyunmuş. Üzerinde kalan son parçayı da sıyırmış paçasından ve erkeğe uzatmış..
- Sen de bunu dene..
Denemiş erkek.. Minnacık tanga ancak dizlerine kadar gelebilmiş adamın..
- Olmuyor demiş, erkek.. Senin kilodunun içine giremiyorum..
- Tamam demiş, yeni gelin.. Bu tavrın devam ettiği sürece, hayat boyu da giremezsin.. Sen de bunu hiç aklından çıkarma..
kime diyon sen bakem beni bırakma diye çiçeğemi söylüyon bak alırım seni ayağımın altına :mymeka: bana acımıyosan bebemize acı
yaaa ben sana yazmadım mı offf hatlar karıştı bebişimmmm ya bağlantı kopuyor arada zaten işte çok yoğun bunaldımmmmm yardım et bana tatlışımmmmm :sinifsinif:
Vayyyyy geline bak zemuszemus
:roflol::roflol::roflol:
Bİraz kaÇıyorum gelİcem kızlar
Yeni evliler gerdeğe girmişler..
Erkek pantolonunu dikkatle çıkarmış, geline uzatmış..
- Giy bunu, demiş...
Kız denemiş.. Bel iki misli.. Düşmüş ayaklarına pantolon..
- Senin pantolonunu giyemem demiş, gelin..
- Tamam demiş, erkek.. Bunu aklından hiç çıkarma.. Bu evde pantolonu ben giyerim.. Yani benim borum öter!.
Gelin o sırada soyunmuş. Üzerinde kalan son parçayı da sıyırmış paçasından ve erkeğe uzatmış..
- Sen de bunu dene..
Denemiş erkek.. Minnacık tanga ancak dizlerine kadar gelebilmiş adamın..
- Olmuyor demiş, erkek.. Senin kilodunun içine giremiyorum..
- Tamam demiş, yeni gelin.. Bu tavrın devam ettiği sürece, hayat boyu da giremezsin.. Sen de bunu hiç aklından çıkarma..
ne kadarda beceriklisiniz siz öyle yakın temasta yok uzaktan uzaga hadi bakalım hayırlı olsun sanal bebeginizzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun sana burda gül gibi ben dururken gidersen onun peşinden öyle kullanır atar seni bir kenara:roflol::roflol: bebegini bana evlatlık verebilirsin :roflol::roflol:
hepünüze puan verdim diğerleride yazsında onlarada verem hahahaaaa bi gün olmayınca açılmış puan verme kapasitemmm hahahaa
tamam dilegim güle güle bidenem opuyorumnanaktan
bu sıska gelin icin gecerli tombul gelinin donu adama buyuk gelirse ne olacak peki :roflol::roflol:
İŞte budur ya...ÇİÇek nerden buluyorsun anam sen bunları yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?