Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bana bağlan bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 akannehir
tatlışımmmmm fıstığımmmmm sen beni bırakma Şeniz
kity kesti bağlantımı aşkımız kıskandı bizi ayırmak için yaptı kötükedihüso
aşkımız meyvası olacak demişsin tatlışımmmm vayyy beeee hemen ilk denemede tutturduk yaniiii :roflol:

Kamyas bu arada topİktekİ kızlar dİyorkİ bİzde yaŞadık ŞİŞlİk..yanİ bu sanıırm klomewnden kaynaklanıyor ya

bilmemki olabilir şeker bende öyle tahmin ediyom yoksa önceden ben böyle olmamıştım hiç birde benim iştahım kapandı kendimi hep doymuş gibi hissediyom aç hissetmiyom

kime diyon sen bakem beni bırakma diye çiçeğemi söylüyon bak alırım seni ayağımın altına :mymeka: bana acımıyosan bebemize acı

çiçeeemmmmm hoşgeldin geçmiş olsun canımcımmmmmm opuyorumnanaktan
saol bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk tatlişimmmmmmmm opuyorumnanaktan zemuszemus

bırakmamm bebemm yaaa buralar kurt kaynıyorrrrrrrrrrrrr :dance:

Yeni evliler gerdeğe girmişler..

Erkek pantolonunu dikkatle çıkarmış, geline uzatmış..

- Giy bunu, demiş...

Kız denemiş.. Bel iki misli.. Düşmüş ayaklarına pantolon..

- Senin pantolonunu giyemem demiş, gelin..

- Tamam demiş, erkek.. Bunu aklından hiç çıkarma.. Bu evde pantolonu ben giyerim.. Yani benim borum öter!.

Gelin o sırada soyunmuş. Üzerinde kalan son parçayı da sıyırmış paçasından ve erkeğe uzatmış..

- Sen de bunu dene..

Denemiş erkek.. Minnacık tanga ancak dizlerine kadar gelebilmiş adamın..

- Olmuyor demiş, erkek.. Senin kilodunun içine giremiyorum..

- Tamam demiş, yeni gelin.. Bu tavrın devam ettiği sürece, hayat boyu da giremezsin.. Sen de bunu hiç aklından çıkarma..

kime diyon sen bakem beni bırakma diye çiçeğemi söylüyon bak alırım seni ayağımın altına :mymeka: bana acımıyosan bebemize acı
yaaa ben sana yazmadım mı offf hatlar karıştı bebişimmmm ya bağlantı kopuyor arada zaten işte çok yoğun bunaldımmmmm yardım et bana tatlışımmmmm :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol:

ne kadarda beceriklisiniz siz öyle yakın temasta yok uzaktan uzaga hadi bakalım hayırlı olsun sanal bebeginizzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun sana burda gül gibi ben dururken gidersen onun peşinden öyle kullanır atar seni bir kenara:roflol::roflol: bebegini bana evlatlık verebilirsin :roflol::roflol:

Bİraz kaÇıyorum gelİcem kızlar

tamam dilegim güle güle bidenem opuyorumnanaktan

bu sıska gelin icin gecerli tombul gelinin donu adama buyuk gelirse ne olacak peki :roflol::roflol:

ben aşkım bana ihanet etmez bi kere o yanlış yazmış sen girdin aramıza pis hain seni bağlantısını kopardın onun o da bebemize sevinicem derken yanlış alıntı yapmış kıskanma bizi kıskanç seni bebemide kimselere vermem o benim :ecrin_bebek:

tamam dilegim güle güle bidenem opuyorumnanaktan

bu sıska gelin icin gecerli tombul gelinin donu adama buyuk gelirse ne olacak peki :roflol::roflol:

hahahaaaa ama arkideşimmm yine olmuycakkkkkkkkkkkkkkkk ki bol bol olcekkkkk yani ince bi zeka ilen kıvırılabilirrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…