• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben aşkım bana ihanet etmez bi kere o yanlış yazmış sen girdin aramıza pis hain seni bağlantısını kopardın onun o da bebemize sevinicem derken yanlış alıntı yapmış kıskanma bizi kıskanç seni bebemide kimselere vermem o benim :ecrin_bebek:

hadi len yüz verdik diye sende tepemize cıkma:mymeka: demekki sende secimini yapıp onu sectin kötükedihüso o zaman bende seni bosuyorum boş ol boş ol boş ollll boadım gitti seni :roflol::roflol:

Yeni evliler gerdeğe girmişler..

Erkek pantolonunu dikkatle çıkarmış, geline uzatmış..

- Giy bunu, demiş...

Kız denemiş.. Bel iki misli.. Düşmüş ayaklarına pantolon..

- Senin pantolonunu giyemem demiş, gelin..

- Tamam demiş, erkek.. Bunu aklından hiç çıkarma.. Bu evde pantolonu ben giyerim.. Yani benim borum öter!.

Gelin o sırada soyunmuş. Üzerinde kalan son parçayı da sıyırmış paçasından ve erkeğe uzatmış..

- Sen de bunu dene..

Denemiş erkek.. Minnacık tanga ancak dizlerine kadar gelebilmiş adamın..

- Olmuyor demiş, erkek.. Senin kilodunun içine giremiyorum..

- Tamam demiş, yeni gelin.. Bu tavrın devam ettiği sürece, hayat boyu da giremezsin.. Sen de bunu hiç aklından çıkarma..

vay beeeee süpermiişşşşşş alkisalkisalkis

ninik peşine takılıp geldim ama hiç pas vermiosun:olmaz:

CANIM GÖRMEDİM SENİ BE VALLA NABER İYİSİN...BAK BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM...BEBEK BEKLEYİPTE BEBEĞİ OLAMAYANLAR KLÜBÜ BURASI HİÇBİRİNİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR ONA GÖRE DAVRAN BİŞEY YAPARLARSADA KIZMA OLURMUdelikafadulden

kamyasıımmmmm fıstığımmmmm sen başkalarına aldanmmmaaaaaa ben seni seviyooommmmmmm :1hug:
beni bırakma aşkitoommmmmm :asigim:
işler çok yoğun arkadaş işleri bana yıktı kaçtı hainnnn :oklava: offf offfffffffffff

kız ninik bana diyon sen nerelrde dolanıyon öyle haaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

CANIM GÖRMEDİM SENİ BE VALLA NABER İYİSİN...BAK BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM...BEBEK BEKLEYİPTE BEBEĞİ OLAMAYANLAR KLÜBÜ BURASI HİÇBİRİNİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR ONA GÖRE DAVRAN BİŞEY YAPARLARSADA KIZMA OLURMUdelikafadulden
kızıımmmmm bizimmmmm ne kötülüğümüzüüü gördünnnnnn beeeee :oklava:
çılgın kızlarız biz kimseye zararımız olmaz :roflol: :sm_cool:laelaelaelaelae

sendeki catlaklıgı biliyorsa bizi hic yadırgamaz canım :roflol::roflol:

çiçem seni seviyorummm.. rüyanıda hayra yor .. demekki hamiş kalıcan ve çok sevinicennn ben böyle yordum :)

amin canım benim hayırlısı tabiii
yaw bende bebek fikri bir garip hisler yaratıyorr yaaa ne bilim sanki eskisi gibi istemiyormuyum nee kafam gereçkten çok karışık yaaa

VAY ANASINI BEEE NE ÇOK DÜŞMANIM VARMIŞTA HABERİM YOKMUŞ :1shok:

yaaaa nerden nereye demiiii
insanoğlu şekerimm işte güven olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kız tuĞba yaŞıyormusun anam....

Kızlar bu arada topİkte 3.tuĞba oldu

he yaaaaaaaaaaa 3 tuğba arası iki dilekkk hahahaaaa
kızım kızı kaçırdınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back