evet ya benimde öyle karnımın altı şiş sanki böyle 5 kilo birden almışım gibi başka topikte okudum ben klomen kullananlar hep kilo alıyormuş 5-10 kilo arası sanırım hap şişlik yapıyo senin geçen ay kullandığında varmıydı böyle bi sorun
Ah çiçemmm ahhhhhh inş. bi an evvel akıl sağlığına kavuşursun kaydirigubbakcemile3
Seni de kaybettik kaydirigubbakcemile3
Kim kaldıki aranızda bi sağlam ben varım kaydirigubbakcemile3
saol bebeişimm artıkın öyle eve koşu bandı alacamda anlamıyomm varmı biliyonuzmu koşu bantlarını hangisi iyidir değildir akannehir ay bu yenimii süpermişşşay hadi iyi canım sevindim çok geçmiş olsun tekrar doktorunun dediğini yap şeker hobi falan edin kendine
hahahaaaa evet bebeişim yawwww sormaa bi sen kaldın artık senin aklın önemli olduuu paylaşıcaz aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaaaaaaaaaaaaAh çiçemmm ahhhhhh inş. bi an evvel akıl sağlığına kavuşursun kaydirigubbakcemile3
Seni de kaybettik kaydirigubbakcemile3
Kim kaldıki aranızda bi sağlam ben varım kaydirigubbakcemile3
ÇİÇEEEEEEEEEEEEEM HOŞGELDİNNNNNNNN Şeniz
Anam hatırlamıyorum ya zorla mı hatırlatÇan
:roflol::roflol: ay çok alemsin kız güldürdün sabah sabah hemen kapansınki kapak neme lazım taşar kız baraj :roflol::roflol:
canım işallahhh bu gün ayın 2 si az kaldı birazdaha dayan olurmuuuu
selam kıslarrr
BENMİKİ VARDIDA NOLDU :) KUZU KUZU BAKIŞTIK :))))
bu olaya bir dur demek lazım :) ben pek iyi değilim hala tatlım be bebek görmeye dayanamıyo gözyaşları boşalıveriyo ama iyi olucam
o benimle ilgileniyor ki nabeeerrrrrr sositososito şakkıdı
kızlar ben iki gündür kendimi çok şişmiş hissediyorum böyle davul gibi sanki ramazan davulu mübarek :roflol: göbeğim özellikle sanki kocaman olmuş gibi sanki içinde 3 aylık bebek var
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne sevişiyonuz nan millet mübarek günde :roflol:
neden umrumda olmasın ben size kavga etmeyin diyorum ama sen bana vatandaş dedinya küstüm sana ben sema bana hep tatlı sözler söylüyo sen benim kalbimi çok kırdın :umursamaz:
evet nan insan nasıl hatırlamaz ki sen kaç kilosun şimdik ilk kullandıktan sonra aldınmı kilo
diyene bak nan arıza kafa delilerle konuşan sanki sağlam mı kalır çatlak
hoşgeldin tatlımmmerhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
izlediğim tek dizi fragmanlarını bile kaçırmıyorum :)kızlar bugün yaprak dökümünün yeni bölümleri başlıyormuş izliyormusunuz
dELİYİM
DELİSİN
DELİLER
DELİYİZ
DELİSİNİZ
DELİLER
evet seni anlıyorum gittiğim noroloğun telini veremmi hahahaaaaaaaaaaaaadELİYİM
DELİSİN
DELİLER
DELİYİZ
DELİSİNİZ
DELİLER
hoşgeldin tatlımm
izlediğim tek dizi fragmanlarını bile kaçırmıyorum :)
hoşbuldukk kittycimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım benim sadece dayak yemiş gibiyim uyku düzenim şaştı yaa canım arkideşim onun dışında iyiyim sizi gördüm dahada bi iyi oldummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
kapatmaya calısıyor benim işciler canım :roflol::roflol:
ah canım ah barajın kapakları bir kapansın ozman böyle :CüvCüv::CüvCüvlacam tabi bu karı gibi çirkin olmicam o ayrı konu :roflol::roflol:
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan
cok yıprandıgın icin oluyor öyle dilekcim toparanırsın yakında allahın izniyle :1hug: üzme kendini :teselli:
beni seninle aldatıyor yani öylemiiiiiiklava:
inşallah hamiş ol fakat o bebek bendenmi yoksa semadanmı onu bir acıklıga kavustur önce :roflol::roflol:
hosgeldin cicegimopuyorumnanaktanŞeniz nasılsın bebişim :1hug:
karısma sende katıl bize sevişgenler topigi oldu burası artık :roflol:
kalbinide kırarım kafanıda kırarım zemuszemusböyle ben haşin severimopuyorumnanaktan eliminde ayarı yoktur arada hırpalarımda :roflol::roflol:
ozaman yat dinlen canım gerci şimdi uyusan gece uyayamıcaksın yine kaydirigubbakcemile3
ALMADIM NAN ALAMADIM KİLO ...:mymeka: DE GET ELİMİ KANA BULUCAN BE...BEN YAZDIM KLOMEN KULLANANLAR TOPİĞİNE CVP BEKLİYORU...BAK BU KLOMEN BENDE SİNİR YAPTI ONA GÖREÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?