ben aşkım bana ihanet etmez bi kere o yanlış yazmış sen girdin aramıza pis hain seni bağlantısını kopardın onun o da bebemize sevinicem derken yanlış alıntı yapmış kıskanma bizi kıskanç seni bebemide kimselere vermem o benim :ecrin_bebek:
ben kimseye veremiyom):
ninik peşine takılıp geldim ama hiç pas vermiosunlmaz:
:roflol::roflol::roflol:
senden esinlenilmiş canım kaydirigubbakcemile3
sen bana takıl ben seni daha çok güldürücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Yeni evliler gerdeğe girmişler..
Erkek pantolonunu dikkatle çıkarmış, geline uzatmış..
- Giy bunu, demiş...
Kız denemiş.. Bel iki misli.. Düşmüş ayaklarına pantolon..
- Senin pantolonunu giyemem demiş, gelin..
- Tamam demiş, erkek.. Bunu aklından hiç çıkarma.. Bu evde pantolonu ben giyerim.. Yani benim borum öter!.
Gelin o sırada soyunmuş. Üzerinde kalan son parçayı da sıyırmış paçasından ve erkeğe uzatmış..
- Sen de bunu dene..
Denemiş erkek.. Minnacık tanga ancak dizlerine kadar gelebilmiş adamın..
- Olmuyor demiş, erkek.. Senin kilodunun içine giremiyorum..
- Tamam demiş, yeni gelin.. Bu tavrın devam ettiği sürece, hayat boyu da giremezsin.. Sen de bunu hiç aklından çıkarma..
olsun bebeişim yaw gönüller bir olsunnnnnnnnnnnnnn
kızıımmmmm bizimmmmm ne kötülüğümüzüüü gördünnnnnn beeeeeCANIM GÖRMEDİM SENİ BE VALLA NABER İYİSİN...BAK BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM...BEBEK BEKLEYİPTE BEBEĞİ OLAMAYANLAR KLÜBÜ BURASI HİÇBİRİNİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR ONA GÖRE DAVRAN BİŞEY YAPARLARSADA KIZMA OLURMUdelikafadulden
CANIM GÖRMEDİM SENİ BE VALLA NABER İYİSİN...BAK BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM...BEBEK BEKLEYİPTE BEBEĞİ OLAMAYANLAR KLÜBÜ BURASI HİÇBİRİNİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR ONA GÖRE DAVRAN BİŞEY YAPARLARSADA KIZMA OLURMUdelikafadulden
çiçem seni seviyorummm.. rüyanıda hayra yor .. demekki hamiş kalıcan ve çok sevinicennn ben böyle yordum :)
VAY ANASINI BEEE NE ÇOK DÜŞMANIM VARMIŞTA HABERİM YOKMUŞ :1shok:
Kız tuĞba yaŞıyormusun anam....
Kızlar bu arada topİkte 3.tuĞba oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?