Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşgeldin tatlımm

izlediğim tek dizi fragmanlarını bile kaçırmıyorum :)

o zaman bugün izleriz artıkın ben de seviyorum o diziyi birde bu cuma günü kanal d de yeni bi dizi başlıyor hanımın çiftliği diye o da kitaptan uyarlanmaymış

manyakmısın sen be kafadan kontak belli sana bu hapın bişeyler yaptığı yazık kocana vah vahhh çok acıdım ona onada böyle davranıyosan adam evde kaçar yakında :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ne gülüyon kaydirigubbakcemile nan adamı evden kaçırtmaya çalışıyon herhalde bakıyorum da hoşuna gitti tabi o gitsinde cosmo gelsin yanıma diyosun dimi anladım bennnnnnnakannehir

o zaman bugün izleriz artıkın ben de seviyorum o diziyi birde bu cuma günü kanal d de yeni bi dizi başlıyor hanımın çiftliği diye o da kitaptan uyarlanmaymış
bütün diziler güzel başlıyo sonra sapıtıyo hepsine başlıyorum en fazl 5 bölüm yaprak dökümü güzel bozmadı

ya kızlar biz bayramda antalyaya gidicez arabayla ordan da bodrum a gidicez tatile bu yaz bi yere gidemedik işlerden anca bayramdan sonra gidelim dedik ama şimdi düşünüyorumda bebek varsa gitmeyelim dimi bebeğe bişey olursa o kadar yol gidicez istanbul antalya sonra bodrum sonra istanbula dönücez

yaa yaprak dökümü gibi acılı arabesk dizilere tahamül edemiyorum kolay kolay dizi izlemem
bir tek canım ailemi izlemeye başlamıştım oda iyice bozdu hep kötü bişeyler ola ola muhtemelen artık izlemem ben akşinn diziler izliyorum genelde iyi oluyor hayatımız zaten arabesk ötesi sinirlerimi bozmama daha fazla

Bizim için farketmiyo ki kamyascım
Kocası olsada görüşüyoz olmasa da hihoyyyt
ne gülüyon kaydirigubbakcemile nan adamı evden kaçırtmaya çalışıyon herhalde bakıyorum da hoşuna gitti tabi o gitsinde cosmo gelsin yanıma diyosun dimi anladım bennnnnnnakannehir

süper tatlım yaaaaaaa
yawww endişelenme şimdiden hamişsindir inşallahhta nolcakkk gezmek tozmak iyi gelir senin mutlu huzurlu oman bebişinede yansır şekercimmmmmmmmmmmm

:roflol: he valla anacım benimkiler sızlıyo hemide 9 gündür

ooh oohhh süperrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

bende iziliyorum yaprak dökumunuopuyorumnanaktan birde kucuk avratları izliyorum kaydirigubbakcemile3

Kız kamyas bu ŞıŞlı sende olmuŞmuydu daha Öncekı kullanıŞında bakımmm

Kamyas bu arada topıktekı kızlar dıyorkı bızde yaŞadık ŞıŞlık..yanı bu sanıırm klomewnden kaynaklanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…