o benimle ilgileniyor ki nabeeerrrrrr sositososito şakkıdıyolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol: :roflol::roflol:
Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
banada ver yoksa ben almasını bilirim
benimki bir haftadır yok yaaaa özledim artık kocişimiiiiii :çok üzgünüm:yaa kızlar bizim topin kocaları dün evde yokmuş yaa benimkide yoktuuuu:
BENMİKİ VARDIDA NOLDU :) KUZU KUZU BAKIŞTIK :))))yaa kızlar bizim topin kocaları dün evde yokmuş yaa benimkide yoktuuuu:
bu olaya bir dur demek lazım :) ben pek iyi değilim hala tatlım be bebek görmeye dayanamıyo gözyaşları boşalıveriyo ama iyi olucamyolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol:
nasılsın bebişim opuyorumnanaktan gördugun gibi burdakiler iyice sapıttıkaydirigubbakcemile3 carpık ilişki yasıyoruz birde kim kimlnle bellli degil :roflol::roflol:
selam şeker hoşgeldin opuyorumnanaktanselam kıslarrr
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol:
QUOTE]
neden umrumda olmasın ben size kavga etmeyin diyorum ama sen bana vatandaş dedinya küstüm sana ben sema bana hep tatlı sözler söylüyo sen benim kalbimi çok kırdın :umursamaz:
kızlar ben iki gündür kendimi çok şişmiş hissediyorum böyle davul gibi sanki ramazan davulu mübarek :roflol: Göbeğim özellikle sanki kocaman olmuş gibi sanki içinde 3 aylık bebek var
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaaaaa heyooooooooo iyi bi insanımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3AHANDA GELDİ....İYİ İNSAN LAFININ ÜSTÜNE GELİRMİŞ ÇİÇEKKKKKK...alkisalkisalkis
delikafadulden NABER KIZ NERELERDEYDİN BAKİMMM
Çiçeeemmm hoşgeldin nasıloldun
ya klomendaşım benim aynen aynen valla bak psikolojik falan değil bu olay ya...davul gibiyim özellikle alt karın bölgemde şiş bu klomenin etkisimi acaba ya...bide göğüs ucum çok acıyo rya elleyemiyorum..ama göğüslerim öyle çok şiş değil
hoşgeldin cigerim nerelerdesin ya naptın emar çektirdinmi
hoşbulduk bebişimmmm emar değilde beyin elektrosu işte oldu iyi bişey yok beyin sağlığım şimdilik iyi error veriyormuş işte arada kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?