• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa kızlar bizim topin kocaları dün evde yokmuş yaa benimkide yoktuuuu :(:(:(:
BENMİKİ VARDIDA NOLDU :) KUZU KUZU BAKIŞTIK :))))
yolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol:

nasılsın bebişim opuyorumnanaktan gördugun gibi burdakiler iyice sapıttıkaydirigubbakcemile3 carpık ilişki yasıyoruz birde kim kimlnle bellli degil :roflol::roflol:
bu olaya bir dur demek lazım :) ben pek iyi değilim hala tatlım be bebek görmeye dayanamıyo gözyaşları boşalıveriyo ama iyi olucam

kızlar ben iki gündür kendimi çok şişmiş hissediyorum böyle davul gibi sanki ramazan davulu mübarek :roflol: göbeğim özellikle sanki kocaman olmuş gibi sanki içinde 3 aylık bebek var

hoh hoh hohhhhhh özledinizmiii nan beniiiiiiiiiiii
yaaa hamiş varmış galibaaaaaa

tubatubatubatuba tebriktebriktebrik heyoooooooooooooooooooooooooo sonunda şeytanın bacaağını kırdık kızlar patır patır patırrrr dökülcezzzz
tubacımmm çok çok tebrik ederim her nerede isennn allahım sağlıcaklan ve hayırlısıylan tamamına erdirsin inşalalhhhh darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaa

yolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol:

QUOTE]

neden umrumda olmasın ben size kavga etmeyin diyorum ama sen bana vatandaş dedinya küstüm sana ben sema bana hep tatlı sözler söylüyo sen benim kalbimi çok kırdın :umursamaz:

kızlar ben iki gündür kendimi çok şişmiş hissediyorum böyle davul gibi sanki ramazan davulu mübarek :roflol: Göbeğim özellikle sanki kocaman olmuş gibi sanki içinde 3 aylık bebek var

ya klomendaşım benim aynen aynen valla bak psikolojik falan değil bu olay ya...davul gibiyim özellikle alt karın bölgemde şiş bu klomenin etkisimi acaba ya...bide göğüs ucum çok acıyo rya elleyemiyorum..ama göğüslerim öyle çok şiş değil

AHANDA GELDİ....İYİ İNSAN LAFININ ÜSTÜNE GELİRMİŞ ÇİÇEKKKKKK...alkisalkisalkis

delikafadulden NABER KIZ NERELERDEYDİN BAKİMMM
yaaaaaa heyooooooooo iyi bi insanımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
valla uykudaydımm dün bi yattım sonra kalktım kazan gibiyim gece yine yattım uyumakta zorlandım sabahta uyanmakta zorlandımm dayak yemiş gibiyim yawww

Çiçeeemmm hoşgeldin nasıloldun

hoşbulduk bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyimmm doktor sinirsel dedi test sonucu iyi çıktı sinirlerimi alın dedim:)))) bana ilaç vercekte hafif bi antidepresan bebk istiyoz diyince vermedi sonra bebeki erteleyin isterseniz önemli çünkü vucudum sinirsel olaraktan böyük tepkiler gösteriyormuş falan filan sonradan daha kötü olabilir dedi kendini spora falan ver dedi hobi mobi edin dedi olmadı düşün iki hafta sonra gel dedi kısa yollu bi tedavi uygularız dedi oof yani bende düşünüyorum kara kara napsam diye

ya klomendaşım benim aynen aynen valla bak psikolojik falan değil bu olay ya...davul gibiyim özellikle alt karın bölgemde şiş bu klomenin etkisimi acaba ya...bide göğüs ucum çok acıyo rya elleyemiyorum..ama göğüslerim öyle çok şiş değil

evet ya benimde öyle karnımın altı şiş sanki böyle 5 kilo birden almışım gibi başka topikte okudum ben klomen kullananlar hep kilo alıyormuş 5-10 kilo arası sanırım hap şişlik yapıyo senin geçen ay kullandığında varmıydı böyle bi sorun

hoşbulduk bebişimmmm emar değilde beyin elektrosu işte oldu iyi bişey yok beyin sağlığım şimdilik iyi error veriyormuş işte arada kaydirigubbakcemile2

ay hadi iyi canım sevindim çok geçmiş olsun tekrar doktorunun dediğini yap şeker hobi falan edin kendine

Back