Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Tatlıcık kamyas kityy hoşgeldnzzzzzzzz zemuszemus

hosbulduk bidenemmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

.....yerimseniben NEDEN Kİ....?ÇALIŞMA MI VARDI HADİ HADİ SÖYLE ÇEKİNMEdelikafadulden

kızım kocisim yoktu evde kendi kendime nasıl calısayımki :roflol::roflol:

kızlar kuzucuklar tavuklar :):):):) günaydınnn

gıtgıt gıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk :roflol:günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın şeker, hoşgeldin opuyorumnanaktan

hosbulduk bidenemmmmmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

gunyadınnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmm hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz
aferin birde ne guzel anlatıyorrrrrrrrrrrrr:mymeka:

günaydın kızlarr
gününüz aydın göbüşleriniz bebekle dolsun opuyorumnanaktan

amin canım hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnŞenizopuyorumnanaktan gel bakayım şöyle yamacıma :1hug:semadanda uzak dur benimsin sen haberin olsun kimseciklere yar etmem :roflol::roflol:

hosbulduk bidenemmmmmmmmmmmmm
amin canım hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnŞenizopuyorumnanaktan gel bakayım şöyle yamacıma :1hug:semadanda uzak dur benimsin sen haberin olsun kimseciklere yar etmem :roflol::roflol:

heeyytttttttttt noluyoorrrrr uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso
fururummmmm ikinizi de kamyaasssss benimmmmm başkasına yar etmeemmmmmm kötükedihüso
:roflol:

ne açıdan be formdayım....keyifliyim onu mu diyorsun yoksa herkee sarıyorum onu mu diyorsun bebemmmmmmmmm

herkese sarıyon kıs sendeki performansa azme bittimmm valla .. topikte favorim ninikkk cosmo aşkın olmasaydı seni avrat diye alırdım yanıma puhahahahahah :)

herkese sarıyon kıs sendeki performansa azme bittimmm valla .. topikte favorim ninikkk cosmo aşkın olmasaydı seni avrat diye alırdım yanıma puhahahahahah :)
ninik hadi yine iyisin bak kısmetlerin arttı kaydirigubbakcemile3
hanım hanımcık bişi olsan demekki herkes sana talip olacak, bu halinle bile koca buluyosun ya helal sana :roflol:

AYIPTIR SÖYLEMESİ ÖYLEYİMDİR yerimseniben AMA YİNAEDE AVRAT DİYE ALABİLİRSİN BEBEMMMMM 3 E KADAR YOLU VAR delikafadulden

iyiyim şeker uyanmaya çalışıyorum sabah sabah gelir gelmez işlerde peşim sıra gelmeye başladı :sinifsinif:
sen nasılsın

bide bana sor sağ gözüm acıyor uykusuzluktan uf yaaa .. bıktım ben bu iş hayatından ... bebişim dolsun onunla 1 yıl doya doya uyucam valla

hoşgeldin kittycimmm .. nasılsın bakem

dbs canım benimm nerelerdeydin bakim bizi yalnız yapa yalnız kaldık

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hoşgeldiinnnnnnn a.s.
nasılsın canımcım, seni yeniden aramızda görmek ne güzellll sositososito
hoşbulduk tatlım sizsizde olmuyormuş yine geldim :)))
HOŞGELDİN CANIM BENİM ...NABER BE ..HACI GÖRÜNMÜYORSUN NE ZAMANDIR delikafadulden
geldim şekerim geldimm cennetlik olun istedim
vereliniortak Dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoşgeldin bacım
NAsılsın?
hoşbulduk canım benim idare ederim sen nasılsınŞeniz

günadııınnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlarr nasılsınızz

günaydın dilegimmmm hosgeldin bebişimmmmm Şenizopuyorumnanaktan
heeyytttttttttt noluyoorrrrr uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso
fururummmmm ikinizi de kamyaasssss benimmmmm başkasına yar etmeemmmmmm kötükedihüso

benim olacak diyorum uzak durrrrrr klava:Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook yoldurma saclarını :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…