Tatlıcık kamyas kityy hoşgeldnzzzzzzzz zemuszemus
.....yerimseniben NEDEN Kİ....?ÇALIŞMA MI VARDI HADİ HADİ SÖYLE ÇEKİNMEdelikafadulden
kızlar kuzucuklar tavuklar :):):):) günaydınnn
günaydın şeker, hoşgeldin opuyorumnanaktan
günaydınlaaarrrrr....
dün akşam lunaparka gittik arkadaşlarla...
çarpışan araba...balerin...crazy dance derken baya eğlendikk..
ama ben dururmuyum hiç illa kamikazeyede binelim dedim kimse yanaşmadı(pısırıklar)
nihayet bi arkadaşa kendini feda ettii ama oda garibim ilk defa biniomuş....
nese arabaya binene kadar iiidim ama ban abir mide bulantısı geldi
eve kadar nası sabrettim bilemzsiniz....
ve eve gelincede olan oldu...
garanti 30 dk çıkamadım...:bbo:
günaydın kızlarr
gününüz aydın göbüşleriniz bebekle dolsun opuyorumnanaktan
iyiyim şeker uyanmaya çalışıyorum sabah sabah gelir gelmez işlerde peşim sıra gelmeye başladı :sinifsinif:hoşbulduk kuzu sen nasılsın bakimmm..
bence ikinci seçenek için demiştir. sabah sabah yine eli maşalı olmuşsun kaydirigubbakcemile3ne açıdan be formdayım....keyifliyim onu mu diyorsun yoksa herkee sarıyorum onu mu diyorsun bebemmmmmmmmm
hosbulduk bidenemmmmmmmmmmmmm
amin canım hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnŞenizopuyorumnanaktan gel bakayım şöyle yamacıma :1hug:semadanda uzak dur benimsin sen haberin olsun kimseciklere yar etmem :roflol::roflol:
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hoşgeldiinnnnnnn a.s.günadııınnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlarr nasılsınızz
ne açıdan be formdayım....keyifliyim onu mu diyorsun yoksa herkee sarıyorum onu mu diyorsun bebemmmmmmmmm
ninik hadi yine iyisin bak kısmetlerin arttı kaydirigubbakcemile3herkese sarıyon kıs sendeki performansa azme bittimmm valla .. topikte favorim ninikkk cosmo aşkın olmasaydı seni avrat diye alırdım yanıma puhahahahahah :)
tatlışııımmmmm ya sen olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum ooffff offfffffffff beni sensiz bırakma bitaneeemmmmmm :1hug:
herkese sarıyon kıs sendeki performansa azme bittimmm valla .. topikte favorim ninikkk cosmo aşkın olmasaydı seni avrat diye alırdım yanıma puhahahahahah :)
bence ikinci seçenek için demiştir. Sabah sabah yine eli maşalı olmuşsun kaydirigubbakcemile3
klava: klava: klava: klava: klava:
iyiyim şeker uyanmaya çalışıyorum sabah sabah gelir gelmez işlerde peşim sıra gelmeye başladı :sinifsinif:
sen nasılsın
hoşbulduk tatlım sizsizde olmuyormuş yine geldim :)))günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hoşgeldiinnnnnnn a.s.
nasılsın canımcım, seni yeniden aramızda görmek ne güzellll sositososito
geldim şekerim geldimm cennetlik olun istedimHOŞGELDİN CANIM BENİM ...NABER BE ..HACI GÖRÜNMÜYORSUN NE ZAMANDIR delikafadulden
hoşbulduk canım benim idare ederim sen nasılsınŞenizvereliniortak Dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoşgeldin bacım
NAsılsın?
günadııınnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlarr nasılsınızz
heeyytttttttttt noluyoorrrrr uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso
fururummmmm ikinizi de kamyaasssss benimmmmm başkasına yar etmeemmmmmm kötükedihüso
:roflol:
nasılsınnnn beebbeemmmmm yorma kendini fazla Şeniz :asigim: :asigim:ahh canım benim ben seni yanlız bırakırmıyım hiç aşkımm benim bebeğim Şeniz
IHIIHIIIII .... PES YANİ AİLE VAR AİLE HİÇTE UTANMA YOK YANİ SİZDE BE ÇEKİNMEYİN ÇEKİNMEYİN DEVAM EDİN akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?