benim olacak diyorum uzak durrrrrrklava:Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook yoldurma saclarını :1ninca:
heyyytttttttt yolarıımmmmmmm uleyyynnnnnnnnnn kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim olacak diyorum uzak durrrrrrklava:Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook yoldurma saclarını :1ninca:
iyi ki geldin şeker sensiz de olmuyor alkisalkisalkis sositososito sositososito:1hug:hoşbulduk tatlım sizsizde olmuyormuş yine geldim :)))
Kızlar nan.. Bak hepİnİze puan verdİm cosmo sen harİÇ...
hoşgeldin kittycimmm .. nasılsın bakem
Niye ben ağaç kovuğundan mı çıktım?
Ağzımda gümüş kaşıkla doğdum kızım ben şakkıdı
nasılsınnnn beebbeemmmmm yorma kendini fazla Şeniz :asigim: :asigim:
bende kamyasımaaa verdim puanları topiğin yıldızı o :lepi: :sm_cool:Kızlar nan.. Bak hepİnİze puan verdİm cosmo sen harİÇ...
hosbuldum bebeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm nasıl olayım kasık agrısından öluyorum aslında kasıkta degil yumurtlalıklar agrıyor yaw kaydirigubbakcemile3 icerdeki calısma hala bitmedi baraj yapılandırma calısması varda :roflol::roflol: baraja kapak takmaya calısıyorlar inşallah cabuk bitirirlerde kızımızlar gelmeden barajın kapagı kapanır :roflol::roflol:
heyyytttttttt yolarıımmmmmmm uleyyynnnnnnnnnn kötükedihüso
hoşbuldum kittymmm Şeniz
bende kamyasımaaa verdim puanları topiğin yıldızı o :lepi: :sm_cool:
hosbuldum bebeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm nasıl olayım kasık agrısından öluyorum aslında kasıkta degil yumurtlalıklar agrıyor yaw kaydirigubbakcemile3 icerdeki calısma hala bitmedi baraj yapılandırma calısması varda :roflol::roflol: baraja kapak takmaya calısıyorlar inşallah cabuk bitirirlerde kızımızlar gelmeden barajın kapagı kapanır :roflol::roflol:
sen adresi ver bebeemmmm gelir beennnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:hııı ben yanlızım semaşom gel akşama kıss
bende kamyasımaaa verdim puanları topiğin yıldızı o :lepi: :sm_cool:
sen adresi ver bebeemmmm gelir beennnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ısıtırım seni :kedi: sengözlerimebaksanab :asigim:
yaa kızlar bizim topin kocaları dün evde yokmuş yaa benimkide yoktuuuu: