• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşgeldin kittycimmm .. nasılsın bakem

hosbuldum bebeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm nasıl olayım kasık agrısından öluyorum aslında kasıkta degil yumurtlalıklar agrıyor yaw kaydirigubbakcemile3 icerdeki calısma hala bitmedi baraj yapılandırma calısması varda :roflol::roflol: baraja kapak takmaya calısıyorlar inşallah cabuk bitirirlerde kızımızlar gelmeden barajın kapagı kapanır :roflol::roflol:

hosbuldum bebeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm nasıl olayım kasık agrısından öluyorum aslında kasıkta degil yumurtlalıklar agrıyor yaw kaydirigubbakcemile3 icerdeki calısma hala bitmedi baraj yapılandırma calısması varda :roflol::roflol: baraja kapak takmaya calısıyorlar inşallah cabuk bitirirlerde kızımızlar gelmeden barajın kapagı kapanır :roflol::roflol:

canım işallahhh bu gün ayın 2 si az kaldı birazdaha dayan olurmuuuu

heyyytttttttt yolarıımmmmmmm uleyyynnnnnnnnnn kötükedihüso

yolma beni yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol: o degilde ugruna kavga ettigimiz vatandasın hiçççççççççççççççç umrunda degil oda ayrı konu :roflol::roflol:

hoşbuldum kittymmm Şeniz

nasılsın bebişim opuyorumnanaktan gördugun gibi burdakiler iyice sapıttıkaydirigubbakcemile3 carpık ilişki yasıyoruz birde kim kimlnle bellli degil :roflol::roflol:

:roflol::roflol: ay çok alemsin kız güldürdün sabah sabah hemen kapansınki kapak neme lazım taşar kız baraj :roflol::roflol:

yaa kızlar bizim topin kocaları dün evde yokmuş yaa benimkide yoktuuuu :(:(:(:

kızlar çiçegim nerde yaw niye gelmiyorrrrrrrrrrrrrr merakediyom haaaaaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm: burcumda interneti yok ondan gelemiyor en son annesine gitmişti :çok üzgünüm:

Back