• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumben
ameliyat dedi doktor bende hemen ameliyat olmasın dedim ilaç tedavisine başladık, inşallah olumlu sonuçlanır. Ağrılarım bazen çok fazla oluyor doktorda olacak o kadar diyo :sinifsinif:

caım biliyorumda sen bana demiştin ya tahlil sonucundan sonra doktorla otutrup konuşucaz diye...ameliyat için olmalısın bence biran önce

KIZIM BAK BİR MSN İNDİRİDN DİYE ARTİSLİK YAPMA HEEE KIRRIAM BAK KAFANI :mymeka:
ninik bugün noldu sana eli maşalı oldun sen :oklava: :oklava: :oklava:
kafasını kırmadığın kalmadı topikte, bi tuba kaldı o da hamiş değilim deseydi onun kafasını da kırardın sen kaydirigubbakcemile3

canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumben
ameliyat dedi doktor bende hemen ameliyat olmasın dedim ilaç tedavisine başladık, inşallah olumlu sonuçlanır. ağrılarım bazen çok fazla oluyor doktorda olacak o kadar diyo :sinifsinif:

çok geçmiş olsun canım üzülme ama sonuçta bunların tedavisi var ilaçlarını düzenli kullan ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin inş canıma.s.

ya kıslar ateş takibini ben de yapsam diyorum bugn adetin 5. günü olur mu bi de siz dijital derece mi yoksa civalı eski tiple mi ölçüyosunuz

hosgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

olur canım ölcumlere basla opuyorumnanaktan dijital bir termometre kullanıyoruz hergun sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dilaltından ölcum yapıp onu duzenli bir sekilde yazıyoruz opuyorumnanaktan

Bir dijital bir vücut termometrosi aliniz.

108a6hl.jpg

kcbj0g.jpg

Yataginizin basucundaki etajerin çekmecesine tablo,termometre ve kalemi koyunuz

Sabah uyandiginizda hiçbir sey yapmadan termometreyi dil altina yerlestirerek atesinizi ölçüp dikkatle okuduktan sonra BBT tablosunda o günkü tarihin karsisina okudugunuz degeri kaydediniz.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasinina kadar ortalama 1 derecelik vücut isisi artisi normal bir yumurtlama dönemi oldugunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde isi artisi gözlenmez

olur canım ölcumlere basla opuyorumnanaktan dijital bir termometre kullanıyoruz hergun sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dilaltından ölcum yapıp onu duzenli bir sekilde yazıyoruz opuyorumnanaktan

Bir dijital bir vücut termometrosi aliniz.

108a6hl.jpg

kcbj0g.jpg

Yataginizin basucundaki etajerin çekmecesine tablo,termometre ve kalemi koyunuz

Sabah uyandiginizda hiçbir sey yapmadan termometreyi dil altina yerlestirerek atesinizi ölçüp dikkatle okuduktan sonra BBT tablosunda o günkü tarihin karsisina okudugunuz degeri kaydediniz.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasinina kadar ortalama 1 derecelik vücut isisi artisi normal bir yumurtlama dönemi oldugunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde isi artisi gözlenmez

TOPİĞİMİZİN UZMAN DOKTORU KİTTYYYEEEEEE ALKIŞ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

Günaydınlar kitty'm bitanesin ilsu nur82 mezun oldular artık sen mi ilgileniyorsun ateş çok yanıltıyor 4 ay ölçttüm

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Bol bol Yasin suresi okunur.
çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

.................................................. .................................................. .................
Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
:lepi:

Back