• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

---------------------------------------------------
********AĞUSTOS*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv: :sm_cool:

********EYLÜL*********

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

DBS

--------------------------------------------------------------------------------

ve işte tekrardan güncel listemiz...

ya kızlar bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl d.k. hapı kullanmış sonra bıraktım dedi 3-4 ay da doğal korunmuşlar sonra korunmayı da bıraktık ilk ay hamile kaldım diyo

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktan kızlar ben birazdan kacıyorum bankaya gidip kirayı yatıracagım of ya ne kadar zor geliyor bana o yolu gitmek simdi birde her ay maasın yarını kiraya vermekte ayrıca sinir ediyor beni delikafadulden

ya kızlar bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl d.k. hapı kullanmış sonra bıraktım dedi 3-4 ay da doğal korunmuşlar sonra korunmayı da bıraktık ilk ay hamile kaldım diyo

Nasip işi demekki şanslıymış mafoldumben

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktan kızlar ben birazdan kacıyorum bankaya gidip kirayı yatıracagım of ya ne kadar zor geliyor bana o yolu gitmek simdi birde her ay maasın yarını kiraya vermekte ayrıca sinir ediyor beni delikafadulden

hoşbuldum kuşummm...
bugünlerde full güzel haberler aliosun he?
dün de 2 hamiş haberi almışın...
darısı başına bidenemm kaydirigubbakcemile5
4 eylülde güzel haberi ver bize...
benden bu ay da ümit yok ne yazıkki :umursamaz:

birde işin kötü yanı kocası yeni askerden gelmiş 6 ay olmuştur herhalde iş de bulamamış kızda çalışmıyor birde bebek geldi diyor

başkaları öyle de canım bizde var bi durum millet ilk ayda tutturuyor da biz acaba fikfik yönteminde filan bi yanlışlıkmı yapıyoruz yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tebrikler canım gözleri aydın opuyorumnanaktan ne kadar kolay hamiş kalıyorlar canım ya kaydirigubbakcemile3 darısıda tüm isteyenlerin basına opuyorumnanaktan

canım seni çok iyi anlıyorum, her ay kiraya verilen para zaten maaşı bitiriyor Allah en kısa zamanda kendi evimizde oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

hoşbuldum kuşummm...
bugünlerde full güzel haberler aliosun he?
dün de 2 hamiş haberi almışın...
darısı başına bidenemm kaydirigubbakcemile5
4 eylülde güzel haberi ver bize...
benden bu ay da ümit yok ne yazıkki :umursamaz:

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: üzülme canım gelecek ay hersey yoluna giiridiginde inşallah melegin gelir :Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canım gözleri aydın opuyorumnanaktan ne kadar kolay hamiş kalıyorlar canım ya kaydirigubbakcemile3 darısıda tüm isteyenlerin basına opuyorumnanaktan

ami canım amin birde sıkıntıları var maddi açıdan hani kafaları rahat da değil olmuş işte

********AĞUSTOS*********

tubatubatubatuba:30 Ağustos
o artık hamiiişşşş darısı eylül listesinin başına alkisalkisalkis sositososito
********EYLÜL*********
Allahım sen bu listedeki isimleri sırayla hamiş yap :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

Ceylan :27 Eylül

NeVYas

DBS

ami canım amin birde sıkıntıları var maddi açıdan hani kafaları rahat da değil olmuş işte

bebek kısmetiyle uguruyla gelirmiş canım onun icin mutlu olsun üzülmesin:1hug: allahım ona cok özel bir hediye yollamıs opuyorumnanaktan

Back