• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben şidilik çıkıyorum bugün kan testine gitcem ama kaçta olur bilmiyom haber vericem mutlaka kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum
dikkat et kendine canımcım, hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşaallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizlere de kızma olurmu ? tahlil yaptır filan dedik ama art niyetimiz yok yani sanki kendi bebeğimiz olacakmış gibi sevindik hihoyyytkaydirigubbakcemile5

çiş olayı doğru canım sabah uyanıdırıyo resmen bakıyom çok sıkışmışım hemen tuvalete
idrar rngin nasıl benim adetten önce baya koyu bulanıktı şimdi açık ve sarı berrak olmuş

ya canım bi ara çok kokulu oluyor iğrenç derecesinde bazende gayet normal rengide öle bi açık bi koyu bugün hafiften belimede sanki vurmaya başladı daha doğrusu hani boşlukluarı olur ya insanın bağırsakların orası oluyor sanırım ya kasığın üstü ve yan kızım işte..

[color="ındigo"]kız kamyas sen gelıyorsunda benım nıye haberım yok ha? KlomendaŞım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/color]

ASEMUS CANIM BENıM ÜZME BıZı AMA BıDA ÖYLE DEDıNı DUYMUMıM AMA ..tahlil sonuçların gelsin işallah geçer bitanem

ya kıslar ateş takibini ben de yapsam diyorum bugn adetin 5. günü olur mu bi de siz dijital derece mi yoksa civalı eski tiple mi ölçüyosunuz

canım senin şu tahlil sonuçları ne zaman belli olucak hayatım...
canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumben
ameliyat dedi doktor bende hemen ameliyat olmasın dedim ilaç tedavisine başladık, inşallah olumlu sonuçlanır. ağrılarım bazen çok fazla oluyor doktorda olacak o kadar diyo :sinifsinif:

Back