inşaallah bu mübarek ayda bol bol dua ediyoruz artık, elimizden gelen başka bişey de yok :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:üzüldüm canım ya:çok üzgünüm: inşalah en kısa zamanda biter gider bu dertlerin agrıların :Saruboceq::Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallah bu mübarek ayda bol bol dua ediyoruz artık, elimizden gelen başka bişey de yok :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:üzüldüm canım ya:çok üzgünüm: inşalah en kısa zamanda biter gider bu dertlerin agrıların :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kıslarropuyorumnanaktantubacığım çok sevindim canım yaaa :lepi: hayırlı olsun inş kan testinde doğrulanır canım huzurlu bi hamilelik geçirirsin:içelim:![]()
dikkat et kendine canımcım, hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşaallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar ben şidilik çıkıyorum bugün kan testine gitcem ama kaçta olur bilmiyom haber vericem mutlaka kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum
günaydın foreveeerrrrr hoşgeldin şeker opuyorumnanaktan
bazen öyle kötü ağrılarım oluyor ki canım, şuanda olduğu gibi, ne bebek ne de başka bişey hayattan bile ümidimi kesiyorum senağlama
çok saol bebişim darısı başına
çiş olayı doğru canım sabah uyanıdırıyo resmen bakıyom çok sıkışmışım hemen tuvalete
idrar rngin nasıl benim adetten önce baya koyu bulanıktı şimdi açık ve sarı berrak olmuş
niniikjkkkkkkkkkkkk çok sesin çıkıyo kızım duydum da geldim kaydirigubbakcemile3
Forever hoŞgeldİn bÖcÜĞÜmmmmmmmmm naber?
hoşbulduk canım iyidir ya neolsun senden naber az kalmış gününe belirtilere bakma sen hiç belli olmuyo valla
iyiyim canımcım, sen nasılsın ?hoşbulduk canım nasılsınopuyorumnanaktan
evet canım bakmamaya çalışıyorum ama bunlar beni moda sokuyor ya
canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumbencanım senin şu tahlil sonuçları ne zaman belli olucak hayatım...