niye dövüyosun sen beni şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumbenSEMAAAAAAAAA AVATARINI Bİ DAHA DEĞİŞTİRİRSEN KAFANI GÖZÜNÜ PATLATICAM BAK ...DUR HATTA ŞİMDİDEN PATLATAYIM:mymeka:
benim gibi tatlı ve şirin bi kızı dövüyosun yani -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye dövüyosun sen beni şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumbenSEMAAAAAAAAA AVATARINI Bİ DAHA DEĞİŞTİRİRSEN KAFANI GÖZÜNÜ PATLATICAM BAK ...DUR HATTA ŞİMDİDEN PATLATAYIM:mymeka:
Neyse kızlar ısrar etmeyİm hamİle alan tuba sonuÇta arkadaŞlar
kamyasımmmm inanıyorum ben sen hüdaverdiye kardeş yapacaksın bu ay kaydirigubbakcemile5kızlar benim bu arada 4 günüm kaldı günüme
yok tabi ki şekerimmmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae :enbuyukkk:Yok demi sengözlerimebaksanab
Neyse kızlar ısrar etmeyİm hamİle alan tuba sonuÇta arkadaŞlar ÜSTELİK TUBA KENDİNDEN EMİN ANACIM BİZİ SARMIŞ BİR PANİK BAK KIZ DİYORKİ BENİM İÇİME DOĞMUŞTU ZATEN....
KIZ TUBA BU AY BENDEN ÜMİT VARMI SÖYLE BAKİMM
tatlım biliyorum herkes merak ediyo ben de ediyorum hemen gitcem aslında ama arabayla gitmemiz lazım yani eşimle eşimde biraz anlamıyo bu işlerden saolsun dün inanmadı bile bi sürü kavga ettik(sonra barıştık tabi) anlayın benide
bazen öyle kötü ağrılarım oluyor ki canım, şuanda olduğu gibi, ne bebek ne de başka bişey hayattan bile ümidimi kesiyorum senağlamacanım yaaa ümitsizlik yok herşey insanlar içinn inşallah sende bebişini kucana alıcan
kızlar benim bu arada 4 günüm kaldı günüme
anladım canım bende bi artniyetle söylemedim tatlım inan...eşinin huyunuda evinin düzeninide sen bilirsin tabiki tatalım...neyse stres olmada en önemlisi bu
bazen öyle kötü ağrılarım oluyor ki canım, şuanda olduğu gibi, ne bebek ne de başka bişey hayattan bile ümidimi kesiyorum senağlama
bazen öyle kötü ağrılarım oluyor ki canım, şuanda olduğu gibi, ne bebek ne de başka bişey hayattan bile ümidimi kesiyorum senağlama
canım şimdiden bi belirti bekleme belirtiler adet günü başlıyo kasıklarda ağrı oluyo benim sağ yumurtalığımda oldu mesela inş hamişsindir içine doğuyomu ne hissediyon bebiş
HİSSİZİM TUBA fisfisfis YANİ BİŞEY HİSSETMEK İSTİYORUM AMA O HİSS GELMİYOR ZORLUYORUM OLMUYOR :1shok: BİR YANIM HAMİLE BİR YANIM DEĞİLSİN DİYOR YANİ NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM...:1rolleyes:
BENİMDE DÜNDEN BERİ BAŞLAYAN SAĞ KASIĞIMDA BİR AĞRI VAR AMA BU ÖNCEKİ AYLARDADA OLMUŞTU BENDEAMA HALA VAR DÜN AKŞAM FALAN MESELA AYAĞIMI UZATINCA GEÇİYOR AMA ONUN DIŞINDA CİDDİ CİDDİ AĞRI YAPIYOR OFFF YA BİLMİYORUM
niye dövüyosun sen beni şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
benim gibi tatlı ve şirin bi kızı dövüyosun yani -tatlicadiarzu-
canım benim bu ay karbonat köpürmüştü hatırladınız mı bi yapın isterseniz bi de ben çok çikolata düşkünüyümdür hiç canım istemiyo böyle tuhaf şeyler varmı ne bilim ya en iyisi adeti beklemek galiba kendini sıkma canım iş olcağına varır
günaydın foreveeerrrrr hoşgeldin şeker opuyorumnanaktangünaydın kıslarropuyorumnanaktantubacığım çok sevindim canım yaaa :lepi: hayırlı olsun inş kan testinde doğrulanır canım huzurlu bi hamilelik geçirirsin:içelim:![]()
yok anam ya hiç bir anormalli yok...ynai normaldede anormalim ya heralde ondan... çişim var hissi var bu ksık ağrısından sanırım sıksık wc y eçıkıyorum işte