Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtiler şöyle oldu göğüslerde büyüme ağrı yok ağızda metal tadı , idrar kokusunda farklılaşma, uyku olayı, karında sancılama ama adet sancısı gibi değildi benimki böbreklerime vuruyodu sancı karnım geriliyodu
TUBA...AYITIR SORMASDI ANAM YARINA KADAR KUDURTÇAN MI BİZİ SEN YA...KIZIM GİDİP YAPSAN ŞU TESTİ NAN:mymeka:
YAPMA BE CİDDİMSİN SEN....yerimseniben SENİN AĞZINI ÖPEYİM Şeniz NE GÜZEL KONUŞUYORSUN KIZ SEN ÖLE
DAHA 6 GÜN VAR ANACIM
tubaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canım inan hadi koş hemen kan testinea.s.
süpersin sen yaaaaa varmı senin gibisi :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSemoşi indirdim anacım kaçar mı benden :lepi:
ya tuba sen çok sabırlısın kızım yaaaa ben şimdiye çoktan gidip hastaneye tahlili yaptırmıştım bile :lepi:eşimin bugün tatili adamcağız biraz uyusun kalkınca söyliycem gideriz büyük ihtimal
eşimin bugün tatili adamcağız biraz uyusun kalkınca söyliycem gideriz büyük ihtimal
aynen canım ya bende kötüyüm bugün, sabaha kadar ağrılarım oldu uyuyamadım, ilaç içe içe midemde iyice kötü oldu artık , bende hamiş olmak istiyorum da işte her ay bişi çıkıyor artık oluruna bıraktım ben. hiç hesap felanda yapmıyorum nasipse olur, nasip değilse olmaz :sinifsinif:
ya tuba sen çok sabırlısın kızım yaaaa ben şimdiye çoktan gidip hastaneye tahlili yaptırmıştım bile :lepi:
eşini hala uyandırıp söylemedin mi yani CADIARZU
süpersin sen yaaaaa varmı senin gibisi :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy valla sizde ne rahatsın ayol ben şimdi uçmuştum bile kan testine ordan doktora