Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

belirtiler şöyle oldu göğüslerde büyüme ağrı yok ağızda metal tadı , idrar kokusunda farklılaşma, uyku olayı, karında sancılama ama adet sancısı gibi değildi benimki böbreklerime vuruyodu sancı karnım geriliyodu

YAPMA BE CİDDİMSİN SEN....yerimseniben SENİN AĞZINI ÖPEYİM Şeniz NE GÜZEL KONUŞUYORSUN KIZ SEN ÖLE

DAHA 6 GÜN VAR ANACIM

ama ninik sen bu ay yumurta çatlamanı görüp sıkı çalışanlardansın .. peki regli olcana dair hiç belirti var mııı...

tubişe sormak lazım belirtileri

SEMAAAAAAAAA AVATARINI Bİ DAHA DEĞİŞTİRİRSEN KAFANI GÖZÜNÜ PATLATICAM BAK ...DUR HATTA ŞİMDİDEN PATLATAYIM:mymeka:

ANAM AYNI KOCAM GıBıSıN NE RAHATSIN BE PESS DOĞRUSU klava: UYANSIN NAN...HAMıLE KALMIŞSIN BORU MU DELı:mymeka:

canım yaaa ümitsizlik yok herşey insanlar içinn işallah sende bebişini kucana alıcan

kızlar siz beni boşatcaksınız sonra bebişim babasız kalcak adam kafayı mı yedin diyo zaten gerginim biraz son günlerde bugün gitcem inş ama ben zaten test yapmadan da anlamıştım biliyonuz içime doğmuştu

Neyse kızlar ısrar etmeyım hamıle alan tuba sonuÇta arkadaŞlar ÜSTELıK TUBA KENDıNDEN EMıN ANACIM BıZı SARMIŞ BıR PANıK BAK KIZ DıYORKı BENıM ıÇıME DOĞMUŞTU ZATEN....

KIZ TUBA BU AY BENDEN ÜMıT VARMI SÖYLE BAKıMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…