• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninikcim ya bayağıda oldu kimyanı bozmalyalı demi yaaa özledim vallaaaaaaaaaa seninlennn asitmişin gibim oynamayı hahahaaaaaaaaa ayy çok komiğim kusura bakmayın sabaha karşı uyumadan böyle oluyor hahahaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaanammmmmm ninikkkkkkkkkkkk gel senin kimyanlan oynuycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bana öyle geliyorki senin kimyan daha önce kurcalanmış bak cosmoya tık yok kızın alt yapısı sağlammm öyle ha deyince bozulmuyorr demi cosmooooooooooooooooooooooooooo
evet citozzzzzzzzzz hahahaaaaaaaaaa kendimlen iyi geçiniyorummm
hahahaaa ninik varya sen bunları okuyuncaaaaaa kk ya bile belki girmezsinn hahahaaaa yirim seni yirrrrrrr

çiçek nan deli manyak ...kızım gecenin 4-5 inde bile aklında ben varım hayırdır ya...sen benim harbiden kimyamı bozuyorsun nan...sen klinik vaaksın :oklava:

Kzılar onu demiyom ben
Hangi sürümü diyom?
8.1 var
7.0 var
9.0 var
var da var
Hangisini yükleyecem kafamçokkarıştı

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hadi gelde sonucu söyle bize catlicam meraktan sositososito

ninik hanım senin gözün beni görmüyorkine nezman birsey yazsam cevap gelmiyor :sm_confused: bende bana yazana yazıyorum artık zemuszemus

istanbulda yagmur var kızlar serin bugun hava zemuszemus birde benim agrılar basladı az kaldı ya gelecek yine sinir sey zemuszemus

Back