Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdide mezun olma sırası sende ceylanımopuyorumnanaktan yurekten dile guzel allahım sanada gönederecek melegini emin ol :1hug: inşallah bu ay seninde melegin göbüşüne gelip konar :Saruboceq::Saruboceq:
annemle kızkardeşim geldi çok mutluyumsositososito
bugün burayı ihmal ettim erken gebelik topiciğim ilkgözağrım bugün 3tane hamile çıkardı peşpeşe şoklar yaşadık darısı bu topiciğin başına
:lepi::lepi:
semoşşşşşş hoşgeldin şekerrrrrrrrr
Güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim..Rabbim tez zamansa sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .....
hoşbulduuuukkkkkkk opuyorumnanaktan
nasılsınız bakeemmmm fıstıklı baklavalarımmmmmmm zemuszemus
hosgeldin semacım opuyorumnanaktan
hoşgörddüüüüüüümmmmm kaydirigubbakcemile3
nasılsın bakemmmm varmı güzel haberler diye bi geçmişi okuyayım dedim kayboldum yahu :bbo: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
anammmmm canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahahaaa
iyiyiz bebişimm sen nasılsınnnnnnnnnn
Kity ama çok ağrıyo kasığım sanki yara var içerde gibi ya
Kity ama çok ağrıyo kasığım sanki yara var içerde gibi ya
bizde bi çene var anacım bi saat uğramazsan topiğe en azından 5-6 sayfalık bi geçmiş oluyor kaydirigubbakcemile3iyiym canımopuyorumnanaktan bende okumaya calıstım olmadı okuyamadım hepsini bıraktım :roflol:
bizde bi çene var anacım bi saat uğramazsan topiğe en azından 5-6 sayfalık bi geçmiş oluyor kaydirigubbakcemile3
kocişlerimiz iyi dayanıyor yani çenemizeee :roflol:
hepsinin de derdi aynı desene :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:walla benimki hep yaw bir susta motorun sogusun diyor :roflol:
iftara gitmiştik işyerinden bi arkadaşa annesi çok tatlı birisi, moral verdi bana inanıyorum bende en kısa zamanda anne olacağımmm kaydirigubbakcemile5
zaten ben bu gazla başlarsam çalışmalara ikiz, üçüz felan doğururm :roflol:
bebişler ben simdi kacıyorum yarın görüsürüzopuyorumnanaktan cosmocum ayaklarına corap giy canım opuyorumnanaktan iyigeceler kızlar Şeniz