• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Eltimin doğumuna 1,5 ay var akşam bebek kıyafetleri bakmaya gttk
Çok buruk oldum ben yaaaa
allahım sen bizleri evlat hasretiyle sınama yalvarırım sana :Saruboceq:

belirti olarak arada kasık agrısı ve gögüslerde şiş onun dısında birsey yok canım :sm_confused:

çiçem sen şimdi butun gece uyumicanmı zemuszemus cosmocum sende mantar icin doktora falan gitme birkac gun daha dayan yaw gidecen dürtecek ilac falan verecek icemiceksinki bekle bence zemuszemus

Eltimin doğumuna 1,5 ay var akşam bebek kıyafetleri bakmaya gttk
Çok buruk oldum ben yaaaa
allahım sen bizleri evlat hasretiyle sınama yalvarırım sana :Saruboceq:
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benimmm olucak aşkımcım benim bizimde olucakkkk

hoşbulduk kittycan sende hoşgeldin
....çiçek katılıyomsana kimse yok burda niye ya:(((

evet canım benim bende aldatıyom sizi başka geyikçilerlennn :))))))))))

annemle kızkardeşim geldi çok mutluyumsositososito
bugün burayı ihmal ettim erken gebelik topiciğim ilkgözağrım bugün 3tane hamile çıkardı peşpeşe şoklar yaşadık darısı bu topiciğin başına
:lepi::lepi:

çiçem sen şimdi butun gece uyumicanmı zemuszemus cosmocum sende mantar icin doktora falan gitme birkac gun daha dayan yaw gidecen dürtecek ilac falan verecek icemiceksinki bekle bence zemuszemus

hahahahaaaaaa yaww sanki komutan gibimsin
sen uyumuycan o kadann
sende dokotra gitcen tamammmm
asayiş berkemall
rahattt hazırollllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol:
evet bebişimm burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hahahahaaaaaa yaww sanki komutan gibimsin
sen uyumuycan o kadann
sende dokotra gitcen tamammmm
asayiş berkemall
rahattt hazırollllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol:
evet bebişimm burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet biraz öyle olmus canım:roflol:

bugün burayı ihmal ettim erken gebelik topiciğim ilkgözağrım bugün 3tane hamile çıkardı peşpeşe şoklar yaşadık darısı bu topiciğin başına

amin canım inşallah :Saruboceq:hosgeldin ceylanım opuyorumnanaktan bugun amma bereketli gunmus canım ya :1hug: ovulasyon testi yerinde gulay30 ates ölcumunde tiff onların hamiş haberini aldım cok sevindim :1hug:

aayy canım benimmm ne güzellllllll
evet canım yaa bizde çok sevindikkk ve aminnnnnnnnnn darısı bizlerin başına inşallahhhhhh

kitty'm ikiside artık kıdem arkadaşlarımdı mezun oldular ..

şimdide mezun olma sırası sende ceylanımopuyorumnanaktan yurekten dile guzel allahım sanada gönederecek melegini emin ol :1hug: inşallah bu ay seninde melegin göbüşüne gelip konar :Saruboceq::Saruboceq:

Back