Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çin takvimine baktım 27 yaşındayım kaldıysam ay ağustos kız çıkıyor içine mi doğdu acaba ayyyy ağzını seveyimmm seni inşallah yaaa
doğar şekerim kamyasında oğlu olcekkk bana öyle geldiii:)))))))))))))))) ay inşallahh sağlıcaklan doğuralımdaaa cinsiyeti farketmez tabikideee
bence benimde kızım olcekkk hahahahaaaaa

evet yazıyolar ya 3 gün kala öğrendim vırt zırt bizde kapılıyoz yapıyoz
evet yaaa oof bende geçsede şu günler yapsam diye bakıyorum test kaydirigubbakcemile3

O KADAR ÇOK İSTERDİMKİ ŞUAN AŞIK OLMAYI naniknanik
DEDİKLERİ GİBİ BULUTLARDA UÇUYOSUN kaydirigubbakcemile4
SOKAKTA GÖRDÜĞÜN HERKESİ ÖPESİN GELİYO FALAN :asigim:
AYYYYYYYYY AŞIK OLMAK İSİTOYRUM BEN YA ÇOK CANIM ÇEKTİ :çok üzgünüm:
kızım kafayımı yedin senn git kocana aşık oll alla alla katilmi etcen nennn beniiiiiiii yada bana olll sanal en azından zararsız olur :delphin:

BENDE ÇOK YAPARDIM BUNUÇÖPTEN GERİ ÇIKARIP ÇIKARIP BAKARDIM
SIYIRDIK BİZ VALLA BAK kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaa yapıyom dibimde tutyom testide hani öyle hikayeler varya yok 3 saat sonra yok ertesi gün baktımda gördüm çizgiyi hahahaaaaa bana olmaz öylede işte umut fakirin ekmeğiii

Hadi itiraf et aşık olmak kadar güzel bişey varmı
eşime zaten aşığım ama bu demek istedğm bambaşka bişey
anlatsana çiçemmmmmm

evet elbette başka bişey ben seni çok iyi anlıyomda bacumm tehlikeli sularda yüzüyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahahahahaaaaaaaa
ben en son bu heyecanı aramaya karar verdiğimde boşandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 mazallahhhhhhh her ne kadar eski kocam aldatmış olsada affetmeye çalıştım falan baktım bu böyle olmuycak atamıyorum kafamdan ve artık ona saygı duymuyorum daha 27 yaşındayım dedim daha gencim güzelim başlarım ulennnn dedim boşandım ve gecelerden gecelere aktımmm yemediğim halt kalmadıı erkek gibiydim resmen kızımmmmmmmm varyaaa hahahahaaaaaaaaaaa burda anlatılmaz ben sana bi ara özelden anlatırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahh ahhh ne yere bakan yürek yakandımm ama o şıpsevdili günlerde biyere kadann be bacımm oda sıkıyor insanııı inşallah rabbim bebiş verirse bizlere onlarda aşkın en büyüğünü yaşıycazzzzzzzzzz

AMAN bekarlık öyle tabi bende sıkılmıştım hemde çok
hele de ünv deyken amanınnnn benmydm diyorum ozmanlarki cosmo?
EY gidi günler heyyyyyy
evet elbette başka bişey ben seni çok iyi anlıyomda bacumm tehlikeli sularda yüzüyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahahahahaaaaaaaa
ben en son bu heyecanı aramaya karar verdiğimde boşandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 mazallahhhhhhh her ne kadar eski kocam aldatmış olsada affetmeye çalıştım falan baktım bu böyle olmuycak atamıyorum kafamdan ve artık ona saygı duymuyorum daha 27 yaşındayım dedim daha gencim güzelim başlarım ulennnn dedim boşandım ve gecelerden gecelere aktımmm yemediğim halt kalmadıı erkek gibiydim resmen kızımmmmmmmm varyaaa hahahahaaaaaaaaaaa burda anlatılmaz ben sana bi ara özelden anlatırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahh ahhh ne yere bakan yürek yakandımm ama o şıpsevdili günlerde biyere kadann be bacımm oda sıkıyor insanııı inşallah rabbim bebiş verirse bizlere onlarda aşkın en büyüğünü yaşıycazzzzzzzzzz

hahahahahaaaaaaaa

doğru deyonnn bekle azıcık bebişine aşık olursun belki erkek olacak yakışıklı bi kerata bizim kızlara sulancak :D:D:D

AMAN bekarlık öyle tabi bende sıkılmıştım hemde çok
hele de ünv deyken amanınnnn benmydm diyorum ozmanlarki cosmo?
EY gidi günler heyyyyyy

aah ahhh bekarkene arkideş olucektikkkteeeeeeeee hahahaaaaa
heyecan insan istiyor hayatında da yanii çok düşünmüycen yoksam olmuyor işte daaa evliyük mutluyuk kocalarımız seviyik daha ne olsunn heyecanı bence sen paraşütlen atlayarak yaşa bebişimmmmmmmmmm
aşk meşke takılma bacummm takılma bir büyüğün olarak sana yasaklıyommmmmm :oklava:

kız çiçem neden bana oğlu olcek dedin ama ben kızım olsun istiyom
kız zilli allahım gönlüne göre versin inşallahhhhhhh sağlıklı olsunlar olsunlardaaa önce sonra sağlıllı hayırlı iyi evlat olsunlar tatlım benimmmm

Kızlar en iyi fotoğraf makinesi markası hangisi?
Nikonu tavsiye eden?
valla nikon tabikideeeeeeee
doğru deyonnn bekle azıcık bebişine aşık olursun belki erkek olacak yakışıklı bi kerata bizim kızlara sulancak :D:D:D

ee herşey olabilirr oğlum olursa çapkın olur öğretcem ona çapkınlığııı kızım olursada öğretcemmmmm hahahaaaaaaaaaa korkun kızlar benim ufaklıktannnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyom kızlar annemgillere gitcez iftara biraz erken çıkıcaz bi haftadan sonra evden çıkıcam yaa şükürrr sizi çok öpüyorum hepinizi
ben gelene kadannn hamiş kalınnnn yoksa fena yaparımmmmmmmmmmmmmmm :oklava:

benm oğlum olursa öncelikli işi ninikn kızını bulucak bilemem gayrısını :)))
Sonra Kittyyyyynin ki, sonrada çiçeeeeeeeeeeekkkkkk
Sırayla hepinize yollıcam sonrası dünyaya açılır zaten

ben kaçıyom kızlar annemgillere gitcez iftara biraz erken çıkıcaz bi haftadan sonra evden çıkıcam yaa şükürrr sizi çok öpüyorum hepinizi
ben gelene kadannn hamiş kalınnnn yoksa fena yaparımmmmmmmmmmmmmmm :oklava:

ne güzel annene gidiyon benim annem uzaklarda benim buralarda hiç kimsem yok kocamdan başka mafoldumben
hayırlı iftarlar tatlişkom

Back