hoşgeldin nagiş opuyorumnanaktan bizde değişiklik yok sen nasılsın
bende işte bonyoda düştüm çok şükür daha kötü bişey olmadı öyle işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin nagiş opuyorumnanaktan bizde değişiklik yok sen nasılsın
bende işte bonyoda düştüm çok şükür daha kötü bişey olmadı öyle işte
geçmiş olsun nagişim sen diyosun şimdi doğum kontrol hapı mı vermeliydi yani??
buarada ben tavşanlılıyım semasucum sen merkezmi?
ama bursada yaşıyorum
yok canım 9 yıldır burda yaşıyorus.ailemde burda..
geçen sene geldim evlenince gelemedim bidaha,çok da özlemiyorum artık.arkadaşlar dağılınca..
Evet canım sıkılıyorum gelince yapacak bişe bulamıyorum,zaten ev kuşu oldum evden çıkasım gelmiyo şuaralar.
nagişim hoşgeldin evet gttim,2 cm boyutunda kist varmş hormon testi istedi temiz dedi.ilaç vermedi ama şaşırdım.sorun olmas 6 ay daha bekle dedi.ben 6 ay dedim bebk için.
arada ağrı oluyo nefes alırken ondan mı acaba kıslar
canım 3 tane doktor sitesine soru yolladım:roflol:
bozdum kfayı iyimi,aman bakalım ne dicekler dmi amaa
hayır canım kist için yaptı tahliliCanım hormon tahlillerini adetliykenmi yaptılar.
canım bak kafana takma bu kadar. bak ben bir haftadır stresten iki kilo vermişim. perişan oldum bebeğin olmayabilir denilince şok geçirdim. birde eltim hamile oğlu olacakmış belli olmuş kaynana, görümceler arıyor müjde veriyorlar akıllarınca iyice sinirlerim bozuldu. ama kendime ettim ancak, boşver takma kafana içini ferah tut inş kötü bişey olmaz :1hug:
inş.canım yaa Rabbim herkese sağlıklı bebek versin inş.
bi kadın vardı hastanede 5.kız çocuk doğurcak kız deyince doktor bozuldu bişe diyecem günah,biz bulamıyos hanım beğenmiyo kötükedihüso