• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende işte bonyoda düştüm çok şükür daha kötü bişey olmadı öyle işte

geçmiş olsun canım kıyamammmmmm a.s.
bi arkadaş da bu sabah merdivenlerden düşmüş, o da canının yandığına bakmıyor da karşı dairede yakışıklı bi çocuk vardı o gördü ona rezil oldum derdindeydi :roflol:

nagişim hoşgeldin evet gttim,2 cm boyutunda kist varmş hormon testi istedi temiz dedi.ilaç vermedi ama şaşırdım.sorun olmas 6 ay daha bekle dedi.ben 6 ay dedim bebk için.
arada ağrı oluyo nefes alırken ondan mı acaba kıslar

Canım hormon tahlillerini adetliykenmi yaptılar.

canım 3 tane doktor sitesine soru yolladım:roflol:
bozdum kfayı iyimi,aman bakalım ne dicekler dmi amaa

canım bak kafana takma bu kadar. bak ben bir haftadır stresten iki kilo vermişim. perişan oldum bebeğin olmayabilir denilince şok geçirdim. birde eltim hamile oğlu olacakmış belli olmuş kaynana, görümceler arıyor müjde veriyorlar akıllarınca iyice sinirlerim bozuldu. ama kendime ettim ancak, boşver takma kafana içini ferah tut inş kötü bişey olmaz :1hug:

Canım hormon tahlillerini adetliykenmi yaptılar.
hayır canım kist için yaptı tahlili
canım bak kafana takma bu kadar. bak ben bir haftadır stresten iki kilo vermişim. perişan oldum bebeğin olmayabilir denilince şok geçirdim. birde eltim hamile oğlu olacakmış belli olmuş kaynana, görümceler arıyor müjde veriyorlar akıllarınca iyice sinirlerim bozuldu. ama kendime ettim ancak, boşver takma kafana içini ferah tut inş kötü bişey olmaz :1hug:

inş.canım yaa Rabbim herkese sağlıklı bebek versin inş.
bi kadın vardı hastanede 5.kız çocuk doğurcak kız deyince doktor bozuldu bişe diyecem günah,biz bulamıyos hanım beğenmiyo kötükedihüso

inş.canım yaa Rabbim herkese sağlıklı bebek versin inş.
bi kadın vardı hastanede 5.kız çocuk doğurcak kız deyince doktor bozuldu bişe diyecem günah,biz bulamıyos hanım beğenmiyo kötükedihüso

kimisi hiç bulamaz, kimisi kıymetini bilmez. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin ( amin )

Back