• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Naber Kitycan? çok özletiyon kendnı be...
Burcum kızmıyom bende senın gbydım ne yapim anacım duymak istedgn neyse onu duyarsın inş.

ne yapayım öglen bir cıktım eve 10 da geldim canım gerci burda olsamda salladıgınız yok yani varlıgımla yoklugum bir kaydirigubbakcemile3

pişttt ne arayan ne soran heeeee daruldummmmm wallaaaaa gelmesekk yoksun anacum özledik diyen yokkk oldu gözlerim doldu puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın millet
Tabi bugün hafta sonu herkes evceğzinde kimse gelmez patalrım ben sıkıntıdan
Çiçeeeemm valla dün aklımdaydın
dedim bu kız hala iyileşemedi heralde yoksa gelirdi diye iç geçirdim...
Umarım iyisindr

günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...

:1no2: Dileğimmmm ne diyeceğimi bilemiyom :1no2:
İnan boğazıma dizildi kelimeler :gitme:
Adet oldun sanırım :sinifsinif:
günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...

geldim cosmocum herkese günaydın

dilekcim biz bu kadarmı degersizdik bebek yok diye dostlugumuzundamı bitmesi gerekiyor sana gercekten cokkk kırıldım yazmak istedigim cok sey var ama yazmicam cunku burdakilerinde olumsuz etkilemesini istemiyorum her yeni gun yeni umut ozman hepimiz bırakıp gidelim kacalım peki kacınca ne olacak hersey bitecekmi mutlu olacaksan biz olmadan diyecek sözüm yok ama bizide biraz olsun dusunmen gerekiyordu en azından beraber gecirdigimiz o kadar zamanın hatırına

cosmooooooooooooooooooooooooooooo nerdesin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gel buraya yaaaaaaaaaaaaa

Back