• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kıslar nasıl geçit kistlerinis pekii

canım benim o kendilğinden geçen her bayanda olan kistler bekarken vardı kendiliğinden geçiyor evet...ama evlenince çikolata kisti oluştu bende hemde 2-3 ay gibi kısa sürede oluştu korunma hapını bıraktım allah allah yine kistmi oluştu bende dedim doktora gittim 3,5 cm ve çikolata kisti olduğunu öğrendim benimki tam sınırdı yani 3 cm den küçük oldumu hapla eriyor ama doktoruma güvendim ve çocuk istedi ğim için vakit kaybetmek istemedim çünkü benim kistimin özelliği yumurtalıklarda ve kanallarda yapışıklık yapabiliyor ve çocuk oluşumunu tamamiyle önlüyor çocuk sahibib olamıyorsun ondan sonra...ameliyat olmayı tercih ettim allahtan bağırsaklarıma yapışıklık yapmış benim..yumurtlaık ve kanallarda hiç bir sorun yoktu...onuda güzelce temizlediler...bildiğin sezeyan ameliyat oldum yani anlıcağın canım

Kokrulcak hıÇ bır yanı yok canım senınkının kendılıĞınden bÜyÜyÜp Çatlare o o kadar oda genellıkle adet dÖnemıınde patlar yanı aŞırı derece bı aĞrın oldumu bılkı o patlamıŞ

canım benim o kendilğinden geçen her bayanda olan kistler bekarken vardı kendiliğinden geçiyor evet...ama evlenince çikolata kisti oluştu bende hemde 2-3 ay gibi kısa sürede oluştu korunma hapını bıraktım allah allah yine kistmi oluştu bende dedim doktora gittim 3,5 cm ve çikolata kisti olduğunu öğrendim benimki tam sınırdı yani 3 cm den küçük oldumu hapla eriyor ama doktoruma güvendim ve çocuk istedi ğim için vakit kaybetmek istemedim çünkü benim kistimin özelliği yumurtalıklarda ve kanallarda yapışıklık yapabiliyor ve çocuk oluşumunu tamamiyle önlüyor çocuk sahibib olamıyorsun ondan sonra...ameliyat olmayı tercih ettim allahtan bağırsaklarıma yapışıklık yapmış benim..yumurtlaık ve kanallarda hiç bir sorun yoktu...onuda güzelce temizlediler...bildiğin sezeyan ameliyat oldum yani anlıcağın canım

Allahım kimseye aratmasın çocuk.hastanede bi kadın vardı yaşı 35 6.çocuğa hamile biri ölmüş bu 5.olacak yani 5 aylıkmış baktılar nedie oda kız,kadının suratı bozuldu.pes dedim Allahım vermiş sağlıkla erkekmiş.
biz burda arıyorus millet çocuk beğenmiyo :oklava:

Ben Çok sıkıldım bu hayattan ya ...valal Çok yoruldum........bır yandanda hÜsnÜ abımız ÇalmıŞ hasretınle yandı gÖnlÜmÜ......offf ulen offfffffff

Kızım siz ne diyosunuz burda bi arkadaş var
kaynanası diyoki kıza; ben oğlumu 30 yaşına kadar evlendrmedim
sakın kız faaln doğurma oğlum bu yaştan sonra kız çocuk kahrı çekemez
Hönk oldum oha dedim

Kızım siz ne diyosunuz burda bi arkadaş var
kaynanası diyoki kıza; ben oğlumu 30 yaşına kadar evlendrmedim
sakın kız faaln doğurma oğlum bu yaştan sonra kız çocuk kahrı çekemez
Hönk oldum oha dedim

götürsün oğluna sperm testi yaptırsın ulan ban dicek öyle şey.sanki kadının elinde cahil geri kafalı insanlar sen oğluna kusur bul eğer kız kusursa.
seni anan nie kız doğurmuş dicen sinir oluyom böyle insanlara yaaaaaakötükedihüso

ıyıfde Çocuk cınsıyet olayını tamamen babadan alıyor kı...ÇoĞul gebelık olayınıda Öyle baba tarafından alıyor varsa Şayet

Offffff bezdın bu hayattan be Çok yoruldum ya...bebek meselesı maddı gÜÇlÜkler patronum gıbı Şerefsızler yordu benı ıŞte...sıkıldım ...hep bır beklentı ıÇındeyız

aslında beklentımızın olması ne saÇma dımı hayat bıze neyı getırıryorsa onu almak ve yetınmek gerek...

Back