• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

offffff bezdin bu hayattan be çok yoruldum ya...bebek meselesi maddi güçlükler patronum gibi şerefsizler yordu beni işte...sıkıldım ...hep bir beklenti içindeyiz

aslında beklentimizin olması ne saçma dimi hayat bize neyi getiriryorsa onu almak ve yetinmek gerek...
öyle be tatlım tamam halimize şükür amennada...
Bebekken büyümeyi bekliyoruz.
Büyü okul bitirmeyi bekle
bitir iş bulmayı bekle
bul evlenmeyi bekle
evlen bebek bekle
uğraş... Uğraş...
Hepte iyi insanlar çıkmıyo bide onlarla uğraş hayat hepimiz için çileli kimisi yeniyo hayatı kimisi yeniliyo biz neresindeyiz galipmiyiz malıpmuyuz bilmiyorum ama belliki yorgunuz. Bazen ne diorum biliyomusun bebek bebek diyoruz ama ya bebeğimiz bu hayatta tutunamazsa bizim gibi mutszu olursa oofff ben senden beterim be tatlım içki masasındaki 2 ayyaş gibi olduk

Beekken büyümeyi bekliyoruz.
bitir iş bulmayo bekle
bul evlenmei bekle
evlen beebk bekle
uğraş... Uğraş...
Hepte iyi insanlar çıkmıyo bide onlarla uğraş hayat hepimiz için çileli kimisi yeniyo hayatı kimisi yeniliyo biz neresindeyiz galipmiyiz malıpmuyuz bilmiyorum ama belliki yorgunuz. Bazen ne diorum biliyomusun bebek bebek diyoruz ama ya bebeğimiz bu hayatta tutunamazsa bizim gibi mutszu olursa oofff ben senden beterim be tatlım içki masasındaki 2 ayyaş gibi olduk

dilek bi yazmışsın ki anacımmm güya niniğe teselli veriyosun yaniii :roflol:
okurken şaştım kaldım hanginizin daha çok teselliye ihtiyacı var acep CADIARZU

:içelim:
Bebekken büyümeyi bekliyoruz.
bitir iş bulmayı bekle
bul evlenmeyi bekle
evlen bebek bekle
uğraş... Uğraş...

:içelim::içelim: SAĞOL CANIM ...BEN KAÇIYORUM ..ÖPTÜM SENİ

HABERE BAK BEEE :roflol:
10 Çocuktan Sonra Evlenebildiler
10 Çocuktan Sonra Evlenebildiler

14 yıl önce Jay Wong ile nişanlanan Rachael Savory, 10 çocuktan sonra evlenebildi .. Devamı>>
Evlenirken çocuk sahibi olmak genellikle tercih edilmez. 14 yıl önce Jay Wong ile nişanlanan Rachael Savory, 10 çocuktan sonra evlenebildi. 14 yaşından 1,5 yaşına kadar 6 kız çocuğu ve 4 erkek çocukları olan çift, büyük bir düğün töreni yaptı. Bayan Wong, " Gerçekten çok duygusal bir gündü herkes ağlıyor, çocuklar etrafta koşuşturuyordu. Mükemmel bir gündü, şimdi tam bir aile olduğumuzu hissettim" dedi

dilekçim hoşgeldin..
semasucum benim sağ tarafta batma gibi bişe oluyo bazen nefes aldıça ağrıyo kisttenmi oluyodur.
herzman olmuyo ama

kızlar nasılsınız bugün sorun yaşadım kapandı net

burcucum nasılsın dr gittinmi nevar neyok nededi

nagişim hoşgeldin evet gttim,2 cm boyutunda kist varmş hormon testi istedi temiz dedi.ilaç vermedi ama şaşırdım.sorun olmas 6 ay daha bekle dedi.ben 6 ay dedim bebk için.
arada ağrı oluyo nefes alırken ondan mı acaba kıslar

dilekçim hoşgeldin..
semasucum benim sağ tarafta batma gibi bişe oluyo bazen nefes aldıça ağrıyo kisttenmi oluyodur.
herzman olmuyo ama

canım bişi yoktur inşaallah, için rahat etmiyorsa başka bi doktora daha git. benim önceki doktorum kist var dedi ilk başta, sonra da kistler gitmiş dedi. adet döneminde adetle birlikte vücuttan atılabilirmiş. ama myomları söylemedi, şimdiki doktorumda çok sayıda myom var ameliyat dedi. bende ilaç tedavisi istedim, başladık bakalım tedaviye inş geçer. kist çok korkulacak bişi değil canım bak stres yaparsan yeni kistler de oluşur. canını sıkma :teselli:a.s.

evet canım kisler ağrı yapar ama sana doğum kontürol hapı verseydi kist ti atardın enterasan ilaç vermemesi
benim odoktoru hiç gözüm tutmadı

Back