Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle be tatlım tamam halimize şükür amennada...offffff bezdin bu hayattan be çok yoruldum ya...bebek meselesi maddi güçlükler patronum gibi şerefsizler yordu beni işte...sıkıldım ...hep bir beklenti içindeyiz
aslında beklentimizin olması ne saçma dimi hayat bize neyi getiriryorsa onu almak ve yetinmek gerek...
SemoŞİİ nereye anam benİ de allllllll
öyle be tatlım tamam halimize şükür amennada...
Beekken büyümeyi bekliyoruz.
Büyü okul bitirmeyi bekle
bitir iş bulmayo bekle
bul evlenmei bekle
evlen beebk bekle
uğraş... Uğraş...
Hepte iyi insanlar çıkmıyo bide onlarla uğraş hayat hepimiz için çileli kimisi yeniyo hayatı kimisi yeniliyo biz neresindeyiz galipmiyiz malıpmuyuz bilmiyorum ama belliki yorgunuz. Bazen ne diorum biliyomusun bebek bebek diyoruz ama ya bebeğimiz bu hayatta tutunamazsa bizim gibi mutszu olursa oofff ben senden beterim be tatlım içki masasındaki 2 ayyaş gibi olduk
öyle be tatlım tamam halimize şükür amennada...
Bebekken büyümeyi bekliyoruz.
Büyü okul bitirmeyi bekle
bitir iş bulmayı bekle
bul evlenmeyi bekle
evlen bebek bekle
uğraş... Uğraş...
Hepte iyi insanlar çıkmıyo bide onlarla uğraş hayat hepimiz için çileli kimisi yeniyo hayatı kimisi yeniliyo biz neresindeyiz galipmiyiz malıpmuyuz bilmiyorum ama belliki yorgunuz. Bazen ne diorum biliyomusun bebek bebek diyoruz ama ya bebeğimiz bu hayatta tutunamazsa bizim gibi mutszu olursa oofff ben senden beterim be tatlım içki masasındaki 2 ayyaş gibi olduk
ninikkk çok yorgunum beni dnlendirsene
Semacım hadİ İyİ akŞamlar senİde ÖpÜyorum canım bye
öyle dedim ya canım sonunda bens enden beterim diye :)))kaydirigubbakcemile3dilek bi yazmışsın ki anacımmm güya niniğe teselli veriyosun yaniii :roflol:
okurken şaştım kaldım hanginizin daha çok teselliye ihtiyacı var acep CADIARZU
öyle dedim ya canım sonunda bens enden beterim diye :)))kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenbunlar daha gelmeden tozutturdular bizi bide gelseler tam tımarhanelik oalcaz :roflol:bebek diye diye psikolojimiz de bozuldu,:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
benimki zaten bozulmaya hazırdı delikafaduldenkafamçokkarıştı
kızlar nasılsınız bugün sorun yaşadım kapandı net
burcucum nasılsın dr gittinmi nevar neyok nededi
dilekçim hoşgeldin..
semasucum benim sağ tarafta batma gibi bişe oluyo bazen nefes aldıça ağrıyo kisttenmi oluyodur.
herzman olmuyo ama