Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimisi hiç bulamaz, kimisi kıymetini bilmez. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin ( amin )
Sema sana neden olmayabilr dedi canım sorun ne.
sık sık karın ağrısı çektiğim için 5 ay önce doktora gitiim, kist var ama korkulacak durumda değil dedi. sistit var sende dedi.bende inandım ve de güvendim. her ay düzenli olarak kontrole de giitm her gidişte aynı söz sizde sistit var. ama hiç bi kere bile muaeye etmedi beni (jinekolojik muayene yani) hep idrar tahili yapıp gönderdi. sürekli antibiyotikte kullandım ayrıca.
en sonunda ağrılarımın çok artması ve o doktorun izinli olması nedeniyle başka doktroa gittim. rahim ağzında başlayıp içeri kadar açılmış bi yara var ve yara çok fazla iltihaplanmış dedi. ayrıca da 15-20 tane de myom ve myomlardan 3-4 tanesi çok büyümüş sınırdalar dedi. yani bu durumda da ne hamile kalabilirsin ne hamile kalsan doğum yapabilirsin dedi. ağla ağla hasta oldum. tedavie başladık. şimdi iyiyim çok şükür moralimi yüksek tutmaya çaılşıyorum. en iyi tedavi zaten moral ....
Geçmiş olsun canım yara bendede var ama hamileliğe engel değil dediler benim ilk işim hormonlarımı düzenlemek ondan sonra olur inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın inşallah canım