• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bnim kilomda sorun yok zayıfım nagişim ama sen neden ilaç vermedi diince korktum.doktorumun hastanesine ve 3 doktor sitesine soru yolladım.bakalım cvp gelir yarın

ama bana hamile kalmana engel değil dedi hormonlara adetli değilken baktı ama sorun yokmu.sen anlarmısın nagiş ca falan testi:))))))))))))

Sema sana neden olmayabilr dedi canım sorun ne.

sık sık karın ağrısı çektiğim için 5 ay önce doktora gitiim, kist var ama korkulacak durumda değil dedi. sistit var sende dedi.bende inandım ve de güvendim. her ay düzenli olarak kontrole de giitm her gidişte aynı söz sizde sistit var. ama hiç bi kere bile muaeye etmedi beni (jinekolojik muayene yani) hep idrar tahili yapıp gönderdi. sürekli antibiyotikte kullandım ayrıca.
en sonunda ağrılarımın çok artması ve o doktorun izinli olması nedeniyle başka doktroa gittim. rahim ağzında başlayıp içeri kadar açılmış bi yara var ve yara çok fazla iltihaplanmış dedi. ayrıca da 15-20 tane de myom ve myomlardan 3-4 tanesi çok büyümüş sınırdalar dedi. yani bu durumda da ne hamile kalabilirsin ne hamile kalsan doğum yapabilirsin dedi. ağla ağla hasta oldum. tedavie başladık. şimdi iyiyim çok şükür moralimi yüksek tutmaya çaılşıyorum. en iyi tedavi zaten moral ....

sık sık karın ağrısı çektiğim için 5 ay önce doktora gitiim, kist var ama korkulacak durumda değil dedi. sistit var sende dedi.bende inandım ve de güvendim. her ay düzenli olarak kontrole de giitm her gidişte aynı söz sizde sistit var. ama hiç bi kere bile muaeye etmedi beni (jinekolojik muayene yani) hep idrar tahili yapıp gönderdi. sürekli antibiyotikte kullandım ayrıca.
en sonunda ağrılarımın çok artması ve o doktorun izinli olması nedeniyle başka doktroa gittim. rahim ağzında başlayıp içeri kadar açılmış bi yara var ve yara çok fazla iltihaplanmış dedi. ayrıca da 15-20 tane de myom ve myomlardan 3-4 tanesi çok büyümüş sınırdalar dedi. yani bu durumda da ne hamile kalabilirsin ne hamile kalsan doğum yapabilirsin dedi. ağla ağla hasta oldum. tedavie başladık. şimdi iyiyim çok şükür moralimi yüksek tutmaya çaılşıyorum. en iyi tedavi zaten moral ....

Geçmiş olsun canım yara bendede var ama hamileliğe engel değil dediler benim ilk işim hormonlarımı düzenlemek ondan sonra olur inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın inşallah canım

Geçmiş olsun canım yara bendede var ama hamileliğe engel değil dediler benim ilk işim hormonlarımı düzenlemek ondan sonra olur inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın inşallah canım

canım benim yara içeri kadar ilerlemiş, sürekli ağrım ve kanamalı akıntım oluyordu önceki doktorum hep sistit yüzünden dediği için bende o yüzden olduğunu sanmıştım.yara olduğu için hamile kalsam da düşük olabilirmiş. zaten myomlarda yumurtalıkları kapatmış ilaç kullanıyorum şimdi. bi ilaç rahimdeki yara için, bi ilaç da myomları küçültmesi ve yeni myom oluşmasını durdurmak için. bakalım artık haırlısı. çok kafama takmak istemiyorum. üzülüyorum ama elden gelen bişey yokki. Rabbim bize çocuk verecekse olmaz dedikleri zaman bile verir, ama vermeyecekse de hiç bişeyin yok çok sağlıklısın dedikleri zaman da vermez. hakkımızda en hayırlısı olsun.:teselli:
aman çok dolmuşum ben ya , yazdıkça yazmışım ne uzun bi mesaj olmuş :kedi:

ben varım lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldin ninikin yavuklusu laelaelaelaelae

bende deldım kapanmış topiciğe ıtmışım aaa bızımkıler nerde dıyorum opuyorumnanaktan

hosgeldin ceylanım nasılsın?opuyorumnanaktanŞeniz topikte temizlik yaptılar canım yerimseniben

Naber Kitycan? çok özletiyon kendnı be...
Burcum kızmıyom bende senın gbydım ne yapim anacım duymak istedgn neyse onu duyarsın inş.

Back