• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nan burcu ne sızlanıyon
benm kızken vardı kistim
Doktor dediki adet zamanı yada stresli olduğun zaman bu kist büyür
Bilmem kaç cm olunca patlar, senin kistinin patlamasına milim kalmış dedi
Adet zmanından sonra kendlğnden geçer çok ağrın olursa ağrı kesici iç dedi
Ammaaaaaa şimdiiiiiiii çooooookkk şükürrr temizim

çocuğun olur dedi olmassa 6 ay sonra gel dedi,beklicem bende nasip artık canım ama testlere bende baktım biras anlıyorum bse yok bunlarda ama..

tamam canım ben zaten içinin rahatlaması için dedim başka doktora git istersen diye...bencede kokulcak bir yanı yok

Eğer oruç kafama vurup yanlış hatırlatmıyosa 4 cm demişti bana dr
Benim kisti 3,55 falandı
ey gidi eyy burcu hnm
Benm kistim senin kini döver

HADİYİN LEYNNNNNNNNNNN BENİMKİ HEPİNİZİNKİNİ DÖVER 5,5 CM Dİ ÜSTELİK 2-3 TANE DE YAVRUSU VARDI :roflol:

2 cm çapında dedi rahim temiz görünüyo dedi akıntı problemi var dedi fitil verdi sadece.
kist problem olsaydı onada ilaç verirdi herhalde dimi ama??
hormon testin temiz işte çok şükür

semasucum ben biras pipirkliyim ondan soruyorum korktum ağlıcaktım doktor kist deyince zaten hastaneye girince bayılck gibi oldum etkiliyo beni

BURCU DÖVERıM BAK SENı HA
TAKINTI HALıNE GETRME
KENDN DıYOUSN ıLAÇ BıLE VEREMDı DıYE
DOKTORDAN DAHAMI ıı BLCEN SEN?
BENM KıSTıM ADETıM OLDUKTAN SONRA GTTıM DR YOK OLMUŞ DEMıŞTı
ÖLE YANı..
sENDE ÜSTÜNE GıTME ıSTERSEN KıSTLERıN:)))

canımcım adet döneminde prolaktin hormonu (adını inş doğru yazmışımdır ) çok yükselirse kist oluşabilirmiş bir daha ki adet döneminde de kaybolurmuş eğer kaybolmazsa ve büyürse problem yani. bir dahaki kontrolde geçmemişse zaten ona göre doktorun ilaç felan verir benimde dün dedi doktor yeni iki tane kist oluşmuş sağ yumurtalıkta diye. regl dönemim yeni bitmişti muhtemelen o dönemde olmuşmuştur sıkıntı etme demişti. senin de inş öyledir. moralini bozma. :teselli:

canım 2cm ve iyi huylu dedi engel değil dedi 6 ay sonra gel bebek olmassa dedi.bu yani ağrım vardı sağ yumurtalık çatlamış sanırım sağda kist oluşmuş bu ay çok stres yaptım ondanmıkii-tatlicadiarzu-

Back