• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız ninik yazdım eeeeeeeeee ne oldukaydirigubbakcemile2

hosgeldin cosmommmmmmmm opuyorumnanaktan

heytttttttt hesap soruyor nanam bana çok koktum ben bagırma bana:asigim:buydayım işte napimmm çalıştırıyorlar beni zorlaaaa kurtarsana nanammmm

yaa kurtarabilsem kendimi kurtarcam ..kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürer.. çalışmaktan bıktım sıkıldımm :(:(:(:... eşime diyom ki yorgunum bana önceden çalışma hayatım derdi hoşuma giderdi şimdi diyoki işleyen demir paslanmaz hayatım evde durup napıcan .... uyus oluyommmm ..

anacım benim kahverengi oldu kırmızı geldiler benim misafirler 5 gün kalacaklarmış gelene git diyemedim ayıp olur diye buyursunlar dedim kaydirigubbakcemile3 dediki bana tatil tatil diye kocanın başının etini yedin al sana ben geldim gelmeseydim gidemicektiniz bende üzülürdüm dedi hahaha :roflol:
yeni tarihim 2 ekim kızlar en aşağı kata indim :çok üzgünüm:

yaa kurtarabilsem kendimi kurtarcam ..kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürer.. çalışmaktan bıktım sıkıldımm :(:(:(:... eşime diyom ki yorgunum bana önceden çalışma hayatım derdi hoşuma giderdi şimdi diyoki işleyen demir paslanmaz hayatım evde durup napıcan .... uyus oluyommmm ..

:roflol::roflol::roflol:alemsin nana adamı hakikatten depresyona sokacaksın sen.....

izmir doğumluyum anacım doğm büyüme anam babam da doğma büyüme izmir doğumlu...has izmirliyim yani.. Ayrıca anne tarafı giritli baba tarafı arnavuttur...ama biz hiç o kültürleri almamışız...yani girit tarafım daha ağır basar..ota çok düşkünüzdür ...

:roflol: ot oburgillerden yani ot obur seni :roflol:

Kıızm oĞluma kız bkaıyour bÖyle Şeyler aceleye gelmez Şımdıden bakmak lazım...eee senınde kızın olucana gÖre ...kÖkÜ Önemlı tabı soyu sopu...kaynanası huysuz ama senden Çıkan Şey emınım gÜzel olur kızı da aldık mı ıŞ bıttı ondan sonra konuŞsan ne olur duyan mı var

anacım benim kahverengi oldu kırmızı geldiler benim misafirler 5 gün kalacaklarmış gelene git diyemedim ayıp olur diye buyursunlar dedim kaydirigubbakcemile3 dediki bana tatil tatil diye kocanın başının etini yedin al sana ben geldim gelmeseydim gidemicektiniz bende üzülürdüm dedi hahaha :roflol:

üzüldüm canım ya seninki geldiyse benimkide gelir :roflol::roflol:

Cosmo len nerelısın ÇÇabuk sÖyle bak oĞlumu kıttynın kızına alaıcam Çocuk gıtmeden yaz bence benden ıyı kayınvalıde olur...ayrıca neredeydın kı sen

Kıızm oĞluma kız bkaıyour bÖyle Şeyler aceleye gelmez Şİmdİden bakmak lazım...eee senİnde kızın olucana gÖre ...kÖkÜ Önemlİ tabİ soyu sopu...kaynanası huysuz ama senden Çıkan Şey emİnİm gÜzel olur kızı da aldık mı İŞ bİttİ ondan sonra konuŞsan ne olur duyan mı var

kimin kızını alıyon nan :teytey:

liste ekimide gördü yan canım olsun be anacım elbet birgün o kırmızılar gelmeyecek işte gelmeyecek o gün ne zaman bilemiyorum........

izmir doğumluyum anacım doğm büyüme anam babam da doğma büyüme izmir doğumlu...has izmirliyim yani.. Ayrıca anne tarafı giritli baba tarafı arnavuttur...ama biz hiç o kültürleri almamışız...yani girit tarafım daha ağır basar..ota çok düşkünüzdür ...

ooo otçuu seniiiiiiiiiiiiiiiii yirim senin otlarınıı bennnnnn

ayy yavrum benim yaa aman gelirlerse gelsinler bir gün gelicek 9 ay gelmiceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X