• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayy canım benimmmm yaa kıyamam göçebe kamyasım benimm yaa allah kolaylık versinn yaa
gel sen ben sana istanbulu gösteremmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
walla şaka bi yana gelmek istersen şişliden tek otobüsle kartaldasın şekercimmm ben seni karşılarım sonra saçını kestririr seni tek vasıta şişli otobüsüne paketlerim eşin alır seni kaybolman mümkün değilll araçlan gelmeeeee

canikom biz şimdik bahçeşehirdeyiz yılbaşına doğru şişli ye taşıncaz:roflol: ayy çok saol canım benim
bugün antalyaya gidicem hafta sonu sınavlarım var aöf bakalım kestiremessem orda olabilir

O ZAMAN NORMAL ŞARTLARDA SEN BİR SEN BİRRRRRRRRRRR SEN BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRR FENERBAHÇELİSİN delikafaduldendelikafadulden

herildink yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bişey itiraf edeyim ben ARSENALİ tutuyorum Fenerbahçe hakkında o kadan bilgiye sahip değilim ARSENAL AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA takımımmm benim hayatımda ilk defa geçen seneki arsenal fenerbahçe maçına gittim sırf arsenali tuttuğum için ve fener tribününden çok zor oldu benim için arsenal gol attıkçaaaaaa elimi sıktım çığlık atamamak için ama fenerbahçeliyim tabide ikisi arasındaki maçta arsenal maleseff kaydirigubbakcemile3

tugba20 hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz

sagol ablacım hoşbulduk nasılsın ablam çalışmalar nasıl gidiyor??kaydirigubbakcemile3

canım benim gunum yarın bakalım bekliyoruz kapıda benimkilerde kovuyorum :roflol:

ohooo okuyamiiciiimmm... çok yazmışsınız. emme çene var haaa... önemli bir haber varsa özet geçin bakayım :)

hosgeldin tubişimmmmmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

Var tubıloshh nerelısın aslen doĞum yerın neresı anan baban nerelı sÖyle bakımmm

canım ben aslen hollandalıyım. hollanda doğumluyum. annem hollandalı babam türk. şu an istanbulda yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
21 yaşındayım.
1.78 boy 65 kiloyum.
kara kaşlı kara gözlü biriyim.
yemeklerden en çok pizza,makarna ve patates kızartması severim.
ennnn çok kocişimi severim opuyorumnanaktan
başka ne sölim :roflol:

Son düzenleme:
canikom biz şimdik bahçeşehirdeyiz yılbaşına doğru şişli ye taşıncaz:roflol: ayy çok saol canım benim
bugün antalyaya gidicem hafta sonu sınavlarım var aöf bakalım kestiremessem orda olabilir

kamyas tatlım ne güzel yawww antalyaya gidiyorsun gitmişken fırsatın varsa kal biraz tadını çıkart haklısın bu hafta sonu benimde aöf sınavlarım var........

Lan ÇıÇek kırıcam kafanı bak ha o kutsal topraklarda doĞupta nasıl tutarsın arsenalı ya

söyle bidamen meslektaşım hastalıkdaşım söyle kuşum beni soracak olursan iyiyim çalışıyorum....evdeki çalışmalara öncelik tanıyamıyroum bu aralar pek bu ayda fos geçecek sanırsam....hayırlısı olsun artıkın...

Bende canum yoğun çalşııyorum tam yazmaya başlamışken müşterim geldi o yüzden ama sen anladın =) annemler burda ben çalışıyorum

canım ben aslen hollandalıyım. hollanda doğumluyum. annem hollandalı babak türk. şu an istanbulda yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
21 yaşındayım.
1.78 boy 65 kiloyum.

unuttun : yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecektin....

Kızlar ya aslen nerelİsİnİz yanİ hangİ Şehİr doĞumlusunuz ve kÖkenİnİz nerelİ sÖylesenİze

bende antalya da doğum büyüdüm şeker bu yaşıma kadar ünv. hariç hep ordaydım 9 aydır burdayız ama ıspartalıyız annemde babamda oralı

Bende canum yoğun çalşııyorum tam yazmaya başlamışken müşterim geldi o yüzden ama sen anladın =) annemler burda ben çalışıyorum

çok güzel annenlesin hasret gider bol bol işler yogun evet kış sezonu geliyor artık hızladındık......annene kütahyayı gezir annenle ilgilen işlere eşin baksın....

oldu bebegimmmmmmmmmmmmmmmm sen bilenn ben her zaman emrine amadeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım ben aslen hollandalıyım. hollanda doğumluyum. annem hollandalı babam türk. şu an istanbulda yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
21 yaşındayım.
1.78 boy 65 kiloyum.
ooh ohh maşallahhhhhhh çıtır mankenim benim yawwwwwwww benden 10cm uzunsun ve 10 yaş küçüksünnn adaletmi buuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekerimmmm senlen mümkünse yanyana gezmeyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X